Brotherin alkuperäinen rumpuyksikkö - DR241CL

Brotherin alkuperäinen DR241CL-rumpuyksikkö sisältää 4 rumpua, jokaiselle värille omansa. Riittoisuus noin 15 000 sivua. Vain rumpuyksikkö, värikasetit ostetaan erikseen.

176,46 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Riittoisuus 15 000 sivua (1 sivu/työ)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

DR241CL_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Riittoisuus 15 000 sivua (1 sivu/työ)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin DR241CL rumpuyksikkö huolehtii tulostimesi suorituskyvystä ja mahdollistaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. DR241CL on helppo asentaa ja se tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista tulostusta ilman tulostusongelmia.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Toimistosi voi luottaa Brotherin DR241CL rumpuyksikköön. Se huolehtii tulostimesi suorituskyvystä ja tuottaa tulosteesi selkeinä ja helppolukuisina.

Halvemman ei-alkuperäisen tulostustarvikkeen hankinta saattaa houkutella, mutta kannattaa muistaa, että kolmannen osapuolen rummun käyttäminen saattaa vaikuttaa tulostuslaatuun sekä vahingoittaa tulostintasi.

Alkuperäistä DR241CL rumpuyksikköä käyttämällä voit varmistaa, että tulostimesi toimii kuten sen pitääkin ja tulosteidesi laatuu säilyy erinomaisena.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun