Brotherin alkuperäinen rumpuyksikkö - DR243CL

Brotherin alkuperäinen DR243CL-rumpuyksikkö sisältää 4 rumpua, jokaiselle värille omansa. Riittoisuus noin 18 000 sivua. Vain rumpuyksikkö, värikasetit ostetaan erikseen.

190,36 € Sisältäen ALV:n

Kesto jopa 18 000 tulostettua sivua

Sisältää 4 eri rumpua, jokaiselle värille omansa

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö

Tuotetiedot

DR243CL_main

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kesto jopa 18 000 tulostettua sivua
  • Sisältää 4 eri rumpua, jokaiselle värille omansa
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäinen DR243CL-rumpuyksikkö on huolehtii Brother lasertulostimesi suorituskyvystä. DR243CL on helppo asentaa ja se tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista tulostusta ilman tulostusongelmia. Sisältää 4 rumpua, jokaiselle värille omansa. Rumpuyksikön kesto jopa 18 000 sivua.

Helposti asennettava rumpuyksikkö sopii moniin Brotherin laitteisiin ja takaa jatkuvan tulostuksen.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Varmista, että Brother-tulostimesi tuottaa jatkossakin erinomaista tulostuslaatua ja valitse DR243CL-rumpuyksikkö, joka huolehtii tulostimesi suorituskyvystä.

Halvemman ei-alkuperäisen tulostustarvikkeen hankinta saattaa houkutella, mutta kannattaa muistaa, että vain alkuperäistä DR243CL-rumpuyksikköä käyttämällä voit varmistaa, että tuostimesi toimii jatkossakin nopeasti ja tehokkaasti.  

Brother-tulostustarvikkeita käyttämällä varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Tilaa DR243CL-rumpuyksikkö Brotherilta jo tänään – se on suunniteltu varmistamaan, että Brother-tulostimesi toimii odotustesi mukaisesti ja tarjoaa vastinetta rahallesi.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun