DR821CL - alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö

Brotherin alkuperäinen DR821CL -rumpuyksikkö. Riittoisuus jopa noin 100 000 A4-sivua. Vain rumpuyksikkö, värikasetit ostetaan erikseen.

678,26 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Riittoisuus jopa 100 000 sivua (3 sivuinen työ)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö.

Alkuperäinen rumpuyksikkö on suunniteltu toimimaan Brotherin tulostimissa. DR821CL-rumpuyksikköä käyttäen voit taata, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä ja tärkeät asiakirjasi tulostuvat selkeinä ja helposti luettavina.

Tuotetiedot

DR821CL-rumpuyksikkö edestä kuvattuna

Brotherin rumpuyksiköt on suunniteltu toimimaan yhdessä Brotherin tulostimien kanssa. Käyttämällä alkuperäisiä Brotherin tuotteita varmistat, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Riittoisuus jopa 100 000 sivua (3 sivuinen työ)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö.
  • Alkuperäinen rumpuyksikkö on suunniteltu toimimaan Brotherin tulostimissa. DR821CL-rumpuyksikköä käyttäen voit taata, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä ja tärkeät asiakirjasi tulostuvat selkeinä ja helposti luettavina.
  • Brotherin rumpuyksiköt on suunniteltu toimimaan yhdessä Brotherin tulostimien kanssa. Käyttämällä alkuperäisiä Brotherin tuotteita varmistat, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä.

Tuotekuvaus

Varmista, että Brother-tulostimesi toimii jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla ja tulosteidesi laatu pysyy korkealaatuisena. Käytä alkuperäistä DR821CL-rumpuyksikköä.

DR821CL on helppo asentaa, luotettava ja pitkäikäinen. Rumpuyksikkö sopii Brotherin tulostimiin ja sen avulla voit tulostaa taukoamatta.

Rumpuyksikkö tulee vaihtaa, kun tulostimesi siitä ilmoittaa, jotta tulostuslaatu pysyy korkealaatuisena. Kannattaa muistaa, että Brother-tulostustarvikkeiden käyttö on ainoa tapa varmistaa, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa. Tilaa DR821CL-rumpuyksikkö Brotherilta jo tänään ja saat vastinetta rahallesi.

Yleiskatsaus

 
Nainen katselee värikästä asiakirjaa

 

Taattua toimivuutta

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita varmistat, että tulostimesi toimii jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa DR821CL-rumpuyksikkö Brotherilta jo tänään - se takaa Brother-tulostimesi optimaalisen toiminnan.

 

Laadukas tuloste

 

Varmistettua laatua

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita varmistat, että tulostimesi toimii jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä rumpuyksiköitä on saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi.

Ne saattavat vaikuttaa tulostuslaatuun ja tulostimesi suorituskykyyn - ja näiden ongelmien korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.

 
Kaksi papukaijaa lentää sademetsän yllä

 

Ympäristö ja kierrätys

Kaikki Brotherin tuotteet on valmistettu siten, että kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Brother tarjoaa asiakkailleen ympäristön kannalta vastuullisen tavan kierrättää Brother-tuotteensa niiden käyttöiän päätyttyä.

Tekninen tukemme on sinua varten

 

Tuki - At your side

Käyttämällä alkuperäisiä Brother-tarvikkeita varmistat, että laitteesi takuu säilyy.

Me Brotherilla pyrimme "at your side"-mottomme mukaisesti tarjoamaan parasta mahdollista asiakastukea - ennen ostoa ja sen jälkeen.

 

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun