Brotherin alkuperäinen TN2000-laservärikasetti - Musta

Brotherin TN2000 on musta laservärikasetti, jonka riittoisuus on 2500 sivua.

134,13 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 2500 sivua (5 % peitolla)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

TN2000_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 2500 sivua (5 % peitolla)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäistä mustaa TN2000-laservärikasettia käyttämällä takaat nopean tulostuksen, paremman tuottavuuden ja laadukkaan grafiikan jokaisella tulostuskerralla. Brotherin korkealaatuisella TN2000-värikasetilla voit tulostaa jopa 2500 tarkkaa ja terävää tekstitulostetta. 

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tulosta tarkkoja ja teräviä tekstitulosteita tällä mustalla TN2000-värikasetilla, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti Brother-tulostimessasi ja tuottamaan korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla. 

Vaikka muiden valmistajien halvempia tarvikekasetteja käyttämällä voisitkin säästää hetkellisesti, ne eivät ole yhtä yhteensopivia tulostimesi kanssa. Niiden käyttö voi aiheuttaa monia tulostusongelmia ja vahingoittaa tulostintasi – kannattaako riski ottaa?

Käyttämällä TN2000-värikasettia varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun