Brotherin alkuperäinen TN2220-suurvärikasetti - Musta

Brotherin TN2220 on musta laservärikasetti, jonka riittoisuus on noin 2600 sivua.

114,12 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 2600 sivua ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

Brotherin mustan TN2220-laservärikasetin tuotepakkaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 2600 sivua ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin tulostimissa toimiva musta TN2220-laservärikasetti takaa, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä jokaisella tulostuskerralla. Alkuperäinen tulostustarvike, kuten TN2220 tarjoaa vastinetta rahallesi, toisin kuin muut markkinoilla olevat halvemmat vaihtoehdot.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Kun on aika vaihtaa uusi värikasetti tulostimeesi, valitse Brotherin TN2220-laservärikasetti. Voit luottaa siihen, että tulostimesi toimii odotetusti ja tulosteesi ovat selkeitä ja teräviä. Koska kyseessä on suurvärikasetti, voit tulostaa vakiovärejä pidempään ja silti yhtä korkealaatuisena.

Hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkuttaa, mutta kannattaa muistaa, että niiden käyttäminen saattaa vaikuttaa tulostuslaatuun, vahingoittaa tulostintasi sekä vaikuttaa laitteesi takuun voimassaoloon.

Alkuperäistä TN2220-laservärikasettia käyttämällä tulostimesi toimii kuten sen pitääkin ja tulostaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun