Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen TN241CMY-värikasetti, säästöpakkaus

Alkuperäinen Brother TN241CMY -värikasetti, säästöpakkaus. Sisältää syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Kukin värikasetti tulostaa jopa 1400 sivua. 

304,01 € Sisältäen ALV:n

Värit (CMY) tulostavat kukin 1400 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti.

Säästöpakkaus on yksittäisten värikasettien hankintaa edullisempi tuote, joka alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother TN241CMY -laservärikasetti, säästöpakkaus.

Tuotetiedot

TN241CMY-monipakkauksen tuotepakkaus

Aidot Brother-värikasetit on testattu huolellisesti, jotta ne tuottavat täydellistä jälkeä kerta toisensa jälkeen. Säästät samalla aikaa ja rahaa.

Brotherin alkuperäistä TN241-laservärikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Värit (CMY) tulostavat kukin 1400 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti.
  • Säästöpakkaus on yksittäisten värikasettien hankintaa edullisempi tuote, joka alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother TN241CMY -laservärikasetti, säästöpakkaus.
  • Aidot Brother-värikasetit on testattu huolellisesti, jotta ne tuottavat täydellistä jälkeä kerta toisensa jälkeen. Säästät samalla aikaa ja rahaa.
  • Brotherin alkuperäistä TN241-laservärikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.

Tuotekuvaus

Alkuperäinen Brother TN241CMY -värikasetin säästöpakkaus on suunniteltu toimimaan täydellisesti tulostimesi kanssa. Pakkaus pitää sisällään tulostimeesi tarvittavat värit (syaani, magenta, keltainen). Kukin värikasetti tulostaa jopa 1400 sivua.

Brotherin helposti asennettavilla värikaseteilla tulostat korkealaatuisia ja haalistumattomia asiakirjoja.

Brother huomioi värikasettisi ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajan käytöstä kierrätykseen, jotta kaatopaikalle päätyvän jätteen määrä vähenee. Kaikki laitteemme ja värikasettimme on suunniteltu siten, että niiden ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni.  
 
Valitse Brotherin alkuperäinen TN241CMY-värikasetti ja saat vastinetta rahoillesi.

Yleiskatsaus

 

Tarkista tarvikkeidesi aitous

Brotherin alkuperäisten mustekasettien pakkauksista löytyy holografinen turvatarra. Varmista, että pakkausta ja turvatarraa ei ole peukaloitu ja että hologrammin turvamerkintä on aito. Voit tarkistaa yksilöllisen seitsemän merkin pituisen koodin osoitteessa: www.brother.com/id

Brother Earth -logo

Ympäristö ja kierrätys

Kaikki Brother-värikasetit on suunniteltu siten, että niiden vaikutus ympäristöön on mahdollisimman pieni. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristön kannalta vastuullisen tavan kierrättää Brother-tuotteensa niiden käyttöiän päätyttyä. 

 
Nainen katselee värikästä asiakirjaa

Taattua toimivuutta

Värikasetit ovat tärkeä osa tulostimien tulostusjärjestelmää. Laitteillemme suunniteltujen alkuperäisten värikasettien käyttö takaa erinomaisen tulostuslaadun. Käytä aitoja värikasetteja, jotta Brother-lasertulostimesi toimii optimaalisesti ja samalla säästät myös rahaa pitkällä aikavälillä.

Nainen poimii värikästä tulostetta työpisteen yhteisestä tulostimesta.

Käytännölliset tuplapakkaukset

Tupla- tai monipakkauksissa on vähemmän pakkausjätettä - eivätkä värit lopu kesken.

 

At your side

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tulostintarvikkeita varmistat, että laitteesi takuu säilyy. At your side -mottomme mukaisesti autamme sinua parhaamme mukaan sekä ennen ostoa että sen jälkeen. 

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun