Alkuperäinen Brother TZeFX231 -taipuisa tarranauha – musta teksti valkoisella pohjalla, 12 mm

Brotherin taipuisa TZeFX231 -tarranauha, leveys 12 mm. Sopii kaapelien ja johtojen merkintään.

24,80 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Leveys 12 mm, pituus 8 m

Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-tarranauha

Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotetiedot

TZeFX231_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 12 mm, pituus 8 m
  • Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-tarranauha
  • Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotekuvaus

Kätevä erityisesti johtojen, kaapeleiden, PVC-putkien tai minkä tahansa lieriömäisten tai kaarevien pintojen merkintään. Brotherin taipuisaa TZeFX231 tarranauhaa käyttämällä tarramerkintäsi pysyvät paikallaan pitkään. Tarranauhan tekstiväri on musta ja pohja valkoinen. Sopii P-touch-tarratulostimiin, joiden kannessa on TZ- tai TZe-logo.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Brotherin 12 mm leveä TZeFX231-tarranauha on suunniteltu erityisesti johtojen ja kaapeleiden merkintään. Tarranauha on läpäissy tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että tarratulosteesi valmistuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Tarranauhan erikoisliima ja taipuisa materiaali tekee johtojen, PVC-putkien ja sylinterinmuotoisten esineiden merkinnästä helppoa. Brotherin taipuisa TZeFX231 tarranauha on suunniteltu erityisesti jyrkkiä kaarteita ja lieriömäisiä pintoja varten. Nämä erikoistarrat voidaan kiinnittää kulmien yli tai hydrauli- ja sähköliittimien ympärille. Taipuisat nauhat sopivat erinomaisesti putkien, kaapeleiden ja erilaisten johtojen merkintään. Tarran voi kääriä johdon ympärille tai kiinnittää lipputarraksi.

Tarranauha sopii P-touch-tarratulostimiin. Laminoitu tarranauha  kestää lämpötilavaihteluita, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

                 

P-touch TZe-tarranauhat.
Testattu ääriolosuhteissa!

Takaisin alkuun