Alkuperäinen Brother TZeFX611-taipuisa tarranauha – musta teksti keltaisella pohjalla, 6 mm

Brotherin taipuisa TZeFX611-tarranauha, leveys 6 mm. Sopii kaapelien ja johtojen merkintään.

20,71 € Sisältäen ALV:n

Leveys 6 mm, pituus 8 m

Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha

Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotetiedot

TZeFX611_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 6 mm, pituus 8 m
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha
  • Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotekuvaus

Kätevä erityisesti johtojen, kaapeleiden, PVC-putkien tai minkä tahansa lieriömäisten tai kaarevien pintojen merkintään. Brotherin taipuisaa TZeFX611-tarranauhaa käyttämällä tarramerkintäsi pysyvät paikallaan pitkään. Tarranauhan tekstiväri on musta ja pohja keltainen. Sopii P-touch-tarratulostimiin, joiden kannessa on TZ- tai TZe-logo.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Brotherin 6 mm leveä TZeFX611-tarranauha on suunniteltu erityisesti johtojen ja kaapeleiden merkintään. Tarranauha on läpäissyt tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että tarratulosteesi valmistuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Tarranauhan erikoisliima ja taipuisa materiaali tekee johtojen, PVC-putkien ja sylinterinmuotoisten esineiden merkinnästä helppoa. Brotherin taipuisa TZeFX611-tarranauha on suunniteltu erityisesti kaarevia ja lieriömäisiä pintoja varten. Tarran voi joko kääriä johdon ympärille tai kiinnittää lipputarraksi.

Tarranauha sopii useimpien P-touch-tarratulostimien kanssa. Laminoitu tarranauha kestää lämpötilavaihteluita, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

                 

P-touch TZe-tarranauhat.
Testattu ääriolosuhteissa!

Takaisin alkuun