Alkuperäinen Brother TZeS621 -lujasti kiinnittyvä tarranauha – musta teksti/keltainen pohja, 9 mm

Brotherin lujasti kiinnittyvä TZeS621-tarranauha (9 mm) kiinnittyy hyvin karkeisiin pintoihin.

22,68 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Leveys 9 mm, pituus 8 m

Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha

Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotetiedot

TZeS621_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 9 mm, pituus 8 m
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha
  • Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotekuvaus

Alkuperäinen laminoitu TZeS621 on erittäin lujasti kiinnittyvä tarranauha, joka sopii Brotherin P-touch-tarratulostimiin. Lujasti kiinnittyvän tarranauhan pohjaväri on keltainen ja tekstiväri musta. Keltaisen pohjavärin ansiosta tarra on erinomainen valinta silloin, kun haluat varmistaa, että merkintäsi herättää huomion. Keltapohjaista tarraa käytetään yleisesti varoitusmerkintöjen tulostamiseen sekä johtojen ja kaapelien merkitsemiseen.


Lisätietoja tästä tuotteesta

Alkuperäisellä Brother TZeS621-tarranauhalla teet selkeitä ja helppolukuisia merkintöjä, jotka kestävät ja herättävät huomion.

Brotherin TZeS621 on erittäin lujasti kiinnittyvä 9 mm leveä tarranauha, jonka pohjaväri on keltainen ja tekstiväri musta.

Lujasti kiinnittyvät laminoidut TZeS-tarranauhamme sisältävät erikoisliimaa, jonka ansiosta tarrat kiinnittyvät alustaansa myös silloin, kun pinta on karkea tai epätasainen. Laminoitu tarranauha kestää lämpötilavaihteluita, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

TZe-tarranauhojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Laajasta tarranauhavalikoimastamme löydät monia eri tarraleveys- ja -väriyhdistelmiä.

 

                 

P-touch TZe-tarranauhat.
Testattu ääriolosuhteissa!

Takaisin alkuun