Alkuperäinen Brother TZeSL251 -itselaminoituva tarranauha - musta teksti valkoisella pohjalla, 24 mm.

Brotherin itselaminoituva TZeSL251-tarranauha on hyvä valinta verkkokaapeleiden tunnistemerkintään.

32,85 € Sisältäen ALV:n

Leveys 24 mm, pituus 8 m

Kaapeleiden tunnistemerkintään (halkaisija 3-6,6 mm)

Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-tarranauha

Tuotetiedot

TZeSL251_main

Selkeään ja kestävään merkintään

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 24 mm, pituus 8 m
  • Kaapeleiden tunnistemerkintään (halkaisija 3-6,6 mm)
  • Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-tarranauha
  • Selkeään ja kestävään merkintään

Tuotekuvaus

Itselaminoituva TZeSL251 on hyvä valinta kestävään verkkokaapeleiden tunnistusmerkintään. Ammattikäyttöön suunnatun 24 mm Pro-tarranauhan tekstiväri on musta ja pohjaväri valkoinen. Erityinen liima ja tarramateriaali takaavat, että tarra pysyy lujasti kiinni johdoissa ja kaapeleissa. Sopii osaan Brotherin P-touch-tarratulostimista, jotka tulostavat 24 mm ja 36 mm leveälle tarranauhalle. Tuotemallit löydät yhteensopivuus -välilehdeltä.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Suunniteltu erityisesti pitkäkestoiseen ja luotettavaan tunnistusmerkintään CAT5e/CAT6/CAT6A-verkkokaapeleille, joiden halkaisija on 3-6,6 mm. Itselaminoituva 24 mm leveä TZeSL251-tarranauha on läpäissyt Brotherin tarkan testauksen. Voit siis tulostaa tarvittavat tunnistemerkinnät nopeasti ja tehokkaasti.

Tarrat kiinnittyvät helposti kaapeleihin erityisen liiman ja tarramateriaalin ansiosta. Brotherin TZeSL251-tarranauhassa tekstiväri on musta ja pohja valkoinen. Tarralle tulostamasi merkinnät kestävät vuosia, joten tunnistukselle asetetut määräykset täyttyvät.

Tarratekstisi laminoituu tulostuksen aikana automaattisesti ja kestää hankausta sekä vaativia käyttöolosuhteita. 24 mm leveä tarranauha on hyvä valinta halkaisijaltaan suurten CAT6A-kaapeleiden tunnistemerkintään. 

Brotherin itselaminoituva Pro-tarranauha sopii osaan Brotherin ammattikäyttöön suunnatuista tarratulostimista.

Helposti vaihdettavat laminoidut tarranauhat on luotu kestämään äärilämpötiloja, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

 

                 

P-touch TZe-tarranauhat.
Testattu ääriolosuhteissa!

Takaisin alkuun