Lisätty ostoskoriin

FAQ-kysymykset: MFC-465CN Käytössä on Windows 7. Asetin Brotherin mukana toimitetun CD-ROMin levyasemaan mutta tuli virheilmoitus jossa sanotaan että tälläCD:llä ei ole tarvittavia ohjaimia. ("This CD does not contain drivers for your computer operating system.")

Etsitkö sittenkin muuta tuotetta? Palaa takaisin

nainen istui kannettavan tietokoneen pöydällä

Ajurit ja lataukset

Lataa ja asenna viimeisimmät ajurit ja apuohjelmat Brother-laitteellesi.

Tutustu latauksiin
neljä veli-mustepatruunaa tulostimen sisällä

Tulostustarvikkeet

Saatavana kattava valikoima alkuperäisiä tulostustarvikkeita laitteellesi.

Osta tulostustarvikkeita