Tuotetuen FAQ-kysymykset

Etsitkö sittenkin muuta tuotetta? Palaa takaisin

FAQ-kysymykset: MFC-7420 Käytössä on Windows 98/ Me/ 2000/ XP tai Windows NT 4.0. Skannattaessa Brother ControlCenter2:lla tulee virheilmoitus "Scanningfailed. Please try to scan the image again, if the error happens again please restart your computer, and then try to scan again.(CC031)" (Skannaus epäonnistui. Yritä skannata uudestaan, jos virheilmoitus tulee uudestaan käynnistä Windows uudelleen ja yritäskannata). Skannaus ei toimi uudelleenkäynnistämisen jälkeenkään, mitä tehdä?

Nainen työskentelee tietokoneellaan avokonttorissa