1. Etusivu
  2. Tuki
  3. SupportCenter -appsi mobiililaitteille

Mikä on SupportCenter?

SupportCenter on mobiilisovellus (appsi), joka tarjoaa Brother-laitteellesi viimeisimmät tukitiedot. Helppokäyttöisen sovelluksen ansiosta löydät laitteen käyttöönottoon liittyvät ohjeet, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset sekä vinkkejä ongelmien ratkaisuun. Jos haluat olla yhteydessä Brother-tukeen, sovelluksesta löydät suoran linkin ammattitaitoiseen asiakastukeemme.

Support Center Hero

Asenna

SupportCenter

1. Siirry käyttöjärjestelmäsi mukaisesti lataamaan:

Android: Google Play

iPhone: App Store

2. Napauta “Brother SupportCenter” ja
asenna appsi.

Mitä etua Support Center tarjoaa sinulle?

Laitteen käyttöönotto

Voit katsoa laitteen käyttöönottoon liittyvät opasvideot tai tutustua pika-asennusoppaaseen.

Käyttöohjeet ja manuaalit

Käyttöoppaat

Löydät helposti tiettyä tuotetta koskevan käyttöoppaan.

Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset ja ongelmanratkaisu

Jos tarvitset apua, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ja vinkkeihin ongelmatilanteiden varalle.

Tarvikkeet

Tulostustarvikkeet

Jos tarvitset uuden muste- tai värikasetin laitteeseesi tai haluat kierrättää värikasettisi, löydät lisätietoa appsista.

Yhteyshenkilö

Yhteystiedot

Jos haluat olla yhteydessä Brother-tukeen, voit tehdä sen myös appsista.

Tila

Laitteen tila ja tiedot

Voit tarkistaa laitteesi verkkoyhteyden tilan, sarjanumeron ja jäljellä olevan musteen tai värijauheen.

QR-koodi

QR-koodinlukija

Voit skannata Brother laitteessa tai käyttöoppaassa olevan QR- tai Data Matrix koodin, jotta löydät lisätietoa.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet

Android:
Versio 4.0 tai uudempi

iOS: Versio 7.0 tai uudempi

Tuetut laitteet

• Mustesuihkulaite / faksi / -monitoimilaite
  • Mustavalkolasertulostin / -monitoimilaite
  • Värilasertulostin / -monitoimilaite
  • Tarratulostin
  • Mobiilitulostin

HUOM. Jotkin toiminnot ovat saatavana vain osalle tuotteista. Mikäli toimintoa ei ole saatavana kyseiselle tuotteelle, ikoni näkyy harmaana.