1. Etusivu Brother
  2. Tarvikkeet
  3. TZe-tarranauhat ja DK-rullatarrat
Laaja tarraväri- ja tarraleveysvalikoima

Monipuoliset laminoidut tarranauhat

Laminoidut TZe-tarranauhat on suunniteltu P-touch tarratulostimille ja testattu ääriolosuhteissa, joten ne kestävät käyttöä myös vaativissa olosuhteissa. Laminoidut tarranauhat kestävät erinomaisesti vettä, hankausta, kemikaaleja ja äärilämpötiloja. Valikoimastamme löydät tarranauhoja yli 60 erilaisena tarraväri- ja tarraleveysyhdistelminä, sekä erikoistarroina, kuten lujasti kiinnittyvänä tai turvatarrana, joka jättää alustaansa jäljen, jos se irroitetaan.


Tutustu P-touch -valikoimaan

Erikoistarrat

Lujasti kiinnittyvä tarranauha vaativaan käyttöön

Lujasti kiinnittyvä (TZe-S)

Hyvä valinta vaativaan käyttöön ja epätasaisille pinnoille. Kiinnittyy alustaansa 50 % lujemmin.

Taipuisa tarranauha on hyvä valinta kaapeleiden ja johtojen merkintään

Taipuisa tarranauha (TZe-FX)

Suunniteltu erityisesti kaapeleiden ja johtojen merkintään.

Kutistesukka tekee kaapelien tunnistamisesta helppoa

Kutistesukka (HSe)

Kestäviin ja helposti tunnistettaviin kaapelimerkintöihin.

Laminoitu turvatarra

Laminoitu turvatarra (TZe-SE)

Jättää irroitettaessa alustaansa ruutukuvion.

Tarranauhat on testattu ääriolosuhteissa

Brotherin tarranauhat on testattu, sillä haluamme näyttää miten kestäviä TZe-tarranauhat ovat. Laminointitekniikkamme varmistaa, että TZe-tarranauhat kestävät vaativissakin käyttöolosuhteissa. Katso video ja näet miten kestäviä ne ovat.

Tutustu koko valikoimaan

Lue lisää Pro-tarranauhoista

 

DK-rullatarroja on saatavana useina eri leveyksinä

Paperiset rullatarrat

DK-rullatarravalikoima on suunnattu QL-etikettitulostimille. Brotherin tarranauhatekniikka säästää huomattavasti aikaa ja kustannuksia, sillä jatkuva rullatarra poistaa tarpeen käyttää useita tarrarullia erilaisten merkintöjen tulostamiseen. 

Voit leikata tarrasi halutun mittaiseksi ja tulostaa jopa 1 metrin mittaisen opasteen helposti ja nopeasti. Saatavana myös laaja valikoima valmmiksi muotoon leikattuja rullatarroja. Brother tarjoaa mahdollisuuden tulostaa tarratekstiä mustan lisäksi myös punaisena*. Tärkeä tieto herättää huomion, kun tulostat sen punaisena.  

Tutustu QL-mallistoon

 * Kaksivärinen tulostus vaatii DK22251-rullatarran.

genuine-supplies

Brotherin alkuperäisten merkintätarvikkeiden edut 

Kun olet investoinut Brotherin tarratulostimeen, muista olla tinkimättä käyttämiesi tarranauhojen ja rullatarrojen laadusta. Brotherin alkuperäiset tarvikkeet tarjoavat vertaansa vailla olevaa laatua, yhteensopivuutta ja luotettavuutta; ne ovat kolme tärkeintä syytä, jotka mainitaan Brotherin tarranauhojen ja rullatarrojen valintaan.  

Niiden on todistettu tarjoavan poikkeuksellista tulostuslaatua sekä taattua pysyvyyttä, koska ne kiinnittyvät lujasti useimpiin pintoihin. Lisäksi Brotherin laminoidut TZe-tarranauhat on testattu ääriolosuhteissa ja ne kestävät vaativimpiakin olosuhteita, kuten vettä, hankausta, kemikaaleja ja äärimmäisiä lämpötiloja.

Valinta on selvä: jos tarvitset kestävää ja pitkäaikaista merkintäratkaisua, valitse Brotherin alkuperäiset tarvikkeet.


Luo tarvitsemasi tarra

Brotherin paperiset rullatarrat ovat tehokas valinta osoite- ja lähetystarrojen tulostamiseen. Ne ovat erinomaisia myös mappien, arkistolaatikoiden ja hyllyreunojen merkitsemiseen.

Voit tulostaa tarroja 62-102 mm leveinä ja leikata haluamasi mittaiseksi käyttökohteen mukaan. Saatavana myös laaja valikoima valmiiksi muotoiltuja tarroja, kuten osoite- ja lähetarrarullia.

Osta Brotherin alkuperäistä tarranauhaa tai rullatarraa