1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Räätälöi tulostimesi kosketusnäyttö

Personoi kosketusnäyttösi

Monissa yrityksissä asiakirjaskannauksen työnkulku on monimutkainen. Yksittäisten sivujen manuaaliseen skannaukseen kuluu paljon aikaa, joka on pois muilta töiltä ja myös lisää riskiä asiakirjojen katoamiseen.

Voit räätälöidä Brotherin muokattavan (Custom UI) kosketusnäytön oman työnkulkusi mukaan:

  • Voit muokata näytön visuaalista ulkoasua
  • Lisätä oman taustasi ja kuvakkeesi
  • Helpottaa työnkulkua ja luoda personoituja 'skannausvalintoja', joilla skannaat suoraan tiettyyn kohteeseen

Lataa PDF (englanniksi)

Muokattavan (Custom UI) kosketusnäytön edut yrityksellesi


Integroitavissa

Sujuvan työnkulkujen integrointi

Voit muokata kosketusnäytön yrityksesi työtapojen mukaisesti. Työnkulun optimointi parantaa tuottavuutta, vähentää virheitä ja tekee näytöstä yksinkertaisen käyttää.

Räätälöity työnkulku

Räätälöity työnkulku

Räätälöity yhden painikkeen skannaustoiminto minimoi henkilökunnan koulutukseen ja mahdollisten virheiden korjaamiseen kuluvan ajan. Voit myös seurata yrityksesi brändiohjeistusta lisäämällä näyttöön yrityksesi logon. 

Yhteensopiva

Säädökset täyttyvät

Oli kyseessä sitten tiettyjen toimintojen käytön rajaamisesta, tai alan standardien vaatimusten täyttämisestä, voit helposti muuttaa tulostimesi ja skannerisi toimimaan käyttötarkoituksesi mukaisesti.

60 päivän ilmainen testijakso - tartu tilaisuuteen ja kokeile ratkaisuamme!

Integroi kosketusnäyttö yrityksesi työnkulun mukaiseksi


Koulutusala

Luottamukselliset koulutusasiakirjat voidaan suojata rajoittamalla skannaustoimintoja. Räätälöidylle näytölle voidaan määrittää yhden painikkeen skannausvalinta, joka skannaa suoraan oppilastietojärjestelmään. Näin voit skannata suoraan tiettyyn verkkokansioon.

Lakitoimistot

Voit korvata vakiokuvakkeet usein käytetyillä toiminnoilla ja nopeuttaa toistuvia työtehtäviä. Jokaiselle laitteen käyttäjälle voidaan lisätä oma käyttäjäprofiilinsa, kuten skannaus sähköpostin liitteeksi, verkkoon, USB-muistitikulle tai pilvipalveluihin.

 

Terveydenhuolto

Potilastiedot ovat turvallisesti tallennettavissa vain yhtä painiketta käyttäen ja terveydenhuoltoon liittyvien asiakirjarekisterien vaatimukset siten helppo täyttää. Voit skannata luottamukselliset potilastiedot ennalta määritettyyn verkkokansioon nopeasti ja tehokkaasti.

Jälleenmyynti

Lomakkeet, jotka asiakkaat täyttävät jäsenyyden rekisteröimiseksi, voidaan lisätä suoraan pääkonttorin keskitettyyn tietokantaan. Nopea ja helppo yhden painikkeen skannaus minimoi henkilökunnan koulutustarpeen.

Rahoituspalvelut

Voit tallentaa ja jakaa kiinnitys- ja lainahakemukset nopeasti ja turvallisesti pääkonttorin käsiteltäväksi. Yhden painikkeen skannaus suoraan verkkokansioon tai sähköpostin liitteeksi tekee työstä sujuvaa ja vähentää inhimillisiä virheitä.


Julkinen hallinto

Hakemuslomakkeiden ja luottamuksellisten tietojen välittäminen johdon hyväksyttäväksi on nopeaa ja turvallista. Käyttäjäprofiilit voidaan luoda osastoittain ja määrittää skannauspainike skannaamaan tiettyyn verkkokansioon, sähköpostiosoittteeseen tai USB:lle.

Kosketusnäytön muokkaus


Medical_touchscreen

Mukauta työnkulku

Acme_touchscreen

Personoitu kosketusnäyttö


Legal_touchscreen

Lisää profiilikuva


Usein kysytyt kysymykset


Custom UI on ohjelma joka mahdollistaa käyttäjä- tai yrityskohtaisen kosketusnäytön muokkauksen kaikkiin Brother-tulostimiin, joissa on värillinen kosketusnäyttö. Kun näytön ulkoasu on suunniteltu, voidaan se automaattisesti asentaa moniin Brotherin laitteisiin verkon kautta.
Kiinnostuitko? Täytä sivulla oleva lomake niin Brotherin asiantuntija on sinuun pian yhteydessä.

Custom UI toimii vain laitteissa, joissa tämä ohjelma on aktivoitu. Custom UI toimii seuraavissa asiakirjaskannereissa ja monitoimitulostimissa:

Langattomat asiakirjaskannerit:
ADS-2800W*,  ADS-3600*, ADS-4700W*ADS-4900W*

Mustavalkotulostimet:
DCP-L5500DN, DCP-L5510DW, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW,
MFC-L6800DW*, MFC-L6800DWT*, MFC-L6900DW*,MFC-L6900DWT*, MFC-L6910DN.

Värilasertulostimet:
DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW*, MFC-L9570CDW*,
MFC-L9570CDWT*MFC-L9630CDN*, MFC-L9670CDN*.

LED-väritulostimet:
MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW

Mustesuihkutulostimet:
MFC-J5945DW*, MFC-J5955DW*, MFC-J6945DW*MFC-J6947DW*, MFC-J6955DW*, MFC-J6957DW*, MFC-J6959DW*

*Laitesuosituksemme.

Aloitusnäytön taustakuvan voi vaihtaa ja lisätä uusia kuvakkeita yksinkertaistamaan työnkulkua yrityksen omiin järjestelmiin. Tai poistaa, jotta alan määräykset täyttyvät. 
Fonttien värit ja aloitusnäytön kuvakkeiden nimet. Useiden asetusten, kuten pikavalintojen ja pääkäyttäjän asetukset voidaan muuttaa piilotetuiksi toiminnoiksi. Aloitusnäyttöjä voi poistaa ja lisätä.
Taustakuvat ja aloitusnäytön painikkeet voivat olla .png, .jpg, tai .bmp. -tiedostomuodossa. Kuvien koko muuttuu automaattisesti oikeaksi, jotta asennus ja konfigurointi olisi mahdollisimman helppoa.
Asiakkaan laite - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Palvelin - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Veloituksetta ladattavissa oleva BRAdmin Professional 4 -työkalu on helpoin tapa aktivoida hankkimasi laitteet tai palvelut. Lähetä voimassa oleva lisenssitiedosto laitteeseesi, niin saat aktivoitua Custom UI -palvelun. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä

Täytä Ota yhteyttä asiantuntijaan -lomake

Jos haluat ottaa yhteyttä Brother Finlandin asiantuntijaan, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Valitse ehdotetuista aiheista sopivin, niin viestisi tavoittaa oikean asiantuntijan, joka on sinuun pian yhteydessä.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme mukaisesti