Brotherin laservärikasetti valmiina kierrätykseen

Laserkasettien ja rumpuyksikköjen kierrätys 

Lähetä meille tyhjät alkuperäiset Brother-laserkasettisi ja -rumpuyksikkösi,
niin kierrätämme ne puolestasi. 

Kierrätä laservärikasettisi
Brotherin alkuperäisiä mustekasetteja valmiina kierrätykseen

Mustekasettien kierrätys

Lähetä meille tyhjät alkuperäiset Brother-mustekasettisi,
niin kierrätämme ne puolestasi.

Kierrätä mustekasettisi

 

Värikasettien kierrätys on helppoa ja ilmaista

Katso videolta, miten helposti voit kierrättää Brother-värikasettisi.

Kiitos, että autat meitä tukemaan maapallomme hyvinvointia. 

Lue lisää markkinoiden johtavasta laserkasettikierrätyksestämme

Ovatko värikasettisi loppumassa?

Brother EcoPro printer on green background

Ympäristömerkit

Energiatehokkaan tuotteen ostaminen auttaa ympäristöä ja vähentää pitkällä aikavälillä kustannuksiasi.

Lue lisää ympäristömerkeistä
Cool Earth text in white on a greenbackground

Cool Earth

Kierrättämällä värikasettisi autat meitä suojelemaan maapalloa ja jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötämme Cool Earth -järjestön kanssa.

Lue lisää yhteistyöstämme

Usein kysytyt kysymykset

Tulli-ilmoituslomake löytyy värikasettilaatikosta tai osana palautusosoitekorttia, jonka postimaksu on maksettu. Tämä koskee vain Yhdistynyttä kuningaskuntaa, Sveitsiä ja Norjaa. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä info@brother.fi
Valitettavasti emme ota vastaan muiden valmistajien käytettyjä värikasetteja. Hyväksymme kierrätysohjelmaamme ainoastaan alkuperäiset Brother-tarvikkeet. Suosittelemme, että palautat muut kuin Brother-tarvikkeet alkuperäiselle valmistajalleen. Koska kolmansien osapuolten värikasettien koostumus ei ole tiedossamme, voimme uusiokäyttää vain alkuperäisiä Brother-tarvikkeita. Muiden valmistajien värikasetit kierrätetään vastuullisesti, jos niitä meille vahingossa toimitetaan, eikä mitään päädy kaatopaikalle.
Meillä on omat kierrätysjärjestelmämme, joiden avulla voimme kierrättää ja uusiokäyttää tyhjät Brother-laservärikasetit. Kun palautat käytetyt värikasetit Brotherille, voimme varmistaa, että niitä käsitellään vastuullisesti eikä mitään päädy kaatopaikalle.
Käyttämäsi tarratulostin vaikuttaa kierrätysvalintaasi. Voit valita sinulle sopivimman palvelun verkkosivujemme kierrätysosiosta. 
Joitakin tarvikkeita voit kierrättää kotoa käsin, ja toisille tarjoamme ilmaisia palautusratkaisuja. Näin voimme varmistaa, että niitä käsitellään vastuullisesti ja että mitään ei päädy kaatopaikalle. Tutustu TZe-tarranauhakasettien kierrätykseen ja DK-etikettirullien kierrätykseen saadaksesi lisätietoja.
Voit käyttää samaa värikasettien kierrätyksestä tuttua palautusosoitekorttia, jonka postimaksu on maksettu. Voit ladata palautusosoitekortin täältä. Kiinnitä vain osoitekortti laatikkoon (käytä laatikkoa ja pakkausta, jossa uusi rumpu tuli) ja vie se postiin.
Brotherin laitteet kerätään ja kierrätetään EU-lainsäädännön, sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivin (WEEE) mukaisesti. Voit kierrättää vanhan tulostimen monin tavoin. Yksityishenkilöt sekä yritykset voivat kierrättää käytetyt Brother-tulostimet/-monitoimilaitteet valtakunnallisten SER-keräyspisteiden kautta. Voit myös palauttaa laitteen jälleenmyyjälle, jolta olet hankkinut tulostimesi. Siirry tulostimien kierrätyssivulle saadaksesi lisätietoja.
Värikasetti palautuu takaisin yhteen akkreditoiduista eurooppalaisista kierrätyslaitoksistamme (Pohjois-Walesissa ja Slovakiassa), jotka noudattavat nollajätteen kaatopaikalle toimittamista koskevaa politiikkaa. Tällöin värikasetit kierrätetään tai valmistetaan uudelleen (kaikkien osien uudelleenkäyttö uusien tuotteiden valmistamiseksi). Kaikki, mitä ei voida valmistaa uudelleen, kierrätetään. Edistämme näin kestävää kiertotaloutta. Palautetun värikasetin kestävät osat otetaan talteen ja hyödynnetään uudessa värikasetissa, mikä säästää resursseja, pienentää ympäristövaikutuksia ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.
Olemme Cool Earthin pitkäikäisin kaupallinen yhteistyökumppani. Aloitimme yhteistyömme vuonna 2009. Osana yhteistyötämme tuemme Amazonin sademetsäprojektia. Käy profiilissamme osoitteessa coolearth.org nähdäksesi, miten mustekasettien ja värikasettien kierrätyksen vastineeksi tuemme Perun sademetsien suojelua. Cool Earth tarjoaa ympärivuorokautista suojelua Ashaninka-yhteisön sademetsille, jotta laittomat puunkaatajat pysyisivät loitolla ja jotta yhteisö voisi tuottaa pähkinöiden, kahvin ja kaakaon kaltaisia tuotteita vastuullisesti.
Ei, jätteiden siirtoilmoitusta sovelletaan vain yli 20 kg yksittäisiin kuljetuksiin.