1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
  3. Tarramerkintäratkaisut
Pöydällä on valikoima erikokoisia ja -värisiä tarrarullia.

Mukautetut tarrat

Räätälöity sinun merkintäkohteeseesi.

Tarvitsetko projektiisi erikoismittaisin tarran tai pysyvämmän tarraratkaisun? Me voimme auttaa sinua.

Mittatilaustarroja voidaan tilata useina eri kokoina, väreinä ja valmiiksi muotoiltuina tarrapohjina. Tarvitsetko esimerkiksi kylttitarroja, lähetysetikettejä, tarroja elintarvikkeiden merkintään, messuille, yritystapahtumiin tai tiettyä projektia varten? At your side -mottomme mukaisesti autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan tarraratkaisun.

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme tarvitsemiesi tarrojen valmistusvaihtoehdot ja kustannukset, jotka luonnollisestikin riippuvat tarrojen määristä ja ominaisuuksista.

Ota meihin yhteyttä

Tilaa mukautettuja tarroja

Kaksi tarrarullaa, joissa on valkoisia tarroja.

Toimitukset ja logistiikka

Brotherin tarrat ovat räätälöitävissä useille eri toimialoille, kuten merenkulku- ja logistiikka-aloille.

Oranssi tarrarulla, jossa painettuna logistiikan erikoismerkintöjä.

Erityismerkinnät

Brotherin tarrat voidaan räätälöidä erityistarpeisiisi toimialasta riippumatta.

Tarrarulla, jossa on keltainen radioaktiivisuudesta varoittava tarra.

Opasteet

Brotherin tarramerkinnät soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin eri toimialoilla.

Tarvitsetko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää?

Tarrarulla

Muotoiltu rahtikirjatarra

Vakiotarroista poikkeavien tarrakokojen kysyntä kasvaa. Asiakkaidemme toiveiden pohjalta olemme kehittäneet uuden tarran, joka sopii erilaisiin merkintäkohteisiin. Tarra täyttää samat  korkeat laatuvaatimukset kuin vakiotarramme.

Tarrarulla LDS1N192100113N on kooltaan 100 x 192 mm. Yhdessä rullassa on 350 muotoiltua tarraa. Valkoinen päällystämätön tarrarulla on suunniteltu rahtikirjatarraksi ammattikäyttöön. LDS1N192100113N on hyvä valinta lähetystarraksi. Tarra soveltuu logistiikan lisäksi myös vähittäiskauppaan, terveydenhuoltoon ja muille aloille, joissa tarvitaan tarroja logoihin, viivakoodeihin ja muiden tärkeiden tietojen tulostamiseen.

Ei myydä yksittäin. Toimitetaan 18 kpl pakkauksissa.

LXP1N073100117N_application

Rengastarra autonrenkaiden merkintään

Erityisten tarrakokojen kysyntä kasvaa käyttötarkoitusten lisääntyessä. Mottoamme noudattaen kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja laajensimme tarravalikoimaa. 

Viimeisin lisäys on rengastarra, LXP1N073100117N - päällystetty, korkealaatuinen, kestävä ja lujasti kiinnittyvä tarrapohja - täydellinen autonrenkaiden merkintään.

Yhdessä rullassa on 500 tarraa, koko 100 x 73,2 mm. Päällystetty valkoinen tarra täyttää renkaiden merkintään asetetut kestävyys-, kiinnittyvyys- ja kokovaatimukset.

Se on hyvä valinta renkaiden valmistukseen, varastointiin ja jälleenmyyntiin ja kestää myös kosteaa käyttöympäristöä. Kuten rahtikirjatarra LDS1N192100113N sopii tämäkin tarrapohja lisäksi logistiikan, vähittäismyynnin ja monen muun alan merkintäkohteisiin. Kestäville tarroille voi tulostaa logoja, viivakoodeja ja muuta tarkeää tietoa.

LXP1N073100117N-rengastarrarulla myydään viiden kappaleen pakkauksissa, ei yksittäin. 

Lue lisää rengastarrasta