1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
  3. Tarratulostimet sähköalan ammattilaisille
Brotherin P-touch PT-EE560BT -tarratulostin on suunniteltu sähköasentajille

PT-E560BT

Varmista, että vaativat sähköturvallisuudelle asetetut standardit täyttyvät. Merkkaa asennustyösi ammattimaisesti tulostamalla kestävät merkinnät paikan päällä.

Lataa oppaamme ja lue lisää siitä, miten PT-E560BT-tarratulostin voi auttaa sinua täyttämään sähköturvallisuusmääräykset.

PT-E560BTVP  PT-E560BTSP  Lataa opas!

Kuusi tärkeintä syytä merkintään:

Helppo tunnistettavuus

Merkitse asennustyösi selkeästi ja ammattimaisesti. Käytä Brother P-touch -tarratulostinta ja luo tarroja kaapeleihin, johtoihin, sulaketauluihin, etulevyihin ja sähkölaitteisiin. 

Hyvä valinta varoitusmerkintöjen tulostamiseen sekä sähkökourujen ja -putkien merkintään.

Edellä mainittujen lisäksi voit luoda tarroja, jotka sisältävät yhteystietosi ja yrityksesi logon (PT-E560BTVP ja PT-E560BTSP), joten asiakkaidesi on helppo olla sinuun yhteydessä myös jatkossa.

Liitännät

Yksinkertaista kaapeliasennus kiinnittämällä jokaisen kaapelin toiseen päähän Brotherin kestävä tarra. Se auttaa varmistamaan, että liitännät tulevat oikein asennettua ja minimoi vianetsintään kuluvan ajan, mikäli asennuksen aikana ilmenee ongelmia.

Käytä P-touch-tarratulostimessasi Brotherin alkuperäisiä tarranauhoja ja takaat, että tarramerkintäsi säilyvät helposti luettavina ja pysyvät kiinni käyttökohteessaan myös tulevina vuosina.

Säädöstenmukaisuus

Useimmilla Brother P-touch E-malliston tarratulostimilla ja Pro Label Tool -sovelluksella voit luoda tarroja, jotka täyttävät johtomerkinnälle asetetut tunnistusvaatimukset.    

Lujasti kiinnittyvä tarranauhamme (TZeS) täyttää Underwriters Laboratories määrittämän UL-969-standardin vaatimukset sekä kutistesukkanauhamme (HSe) UL-224-standardin vaatimukset. 

Ylläpito/huolto

Mikä tahansa huolto- tai testauskäynti helpottuu, kun etulevyt, paneelit, kaapelit ja johdot sekä putket ja laitteet on selkeästi merkitty.

Varoitusmerkinnät

Vaarapaikkojen tunnistaminen ja niistä varoittaminen asianmukaisin opastein on erittäin tärkeää. P-touch PT-E560BTVP- ja PT-E560BTSP-tarratulostimilla voit tulostaa selkeitä ja helposti luettavia opasteita 24 mm leveälle tarranauhalle. Keltaiselle tai punaiselle tarrapohjalle tulostetut varoitusmerkinnät herättävät huomion.

Käyttöturvallisuustiedot

Tulosta huomiota herättäviä varoitusmerkintöjä tarvittaessa siellä missä niitä tarvitaan. Brotherin neonkeltainen ja neonoranssi tarranauha sopivat molemmat hyvin vaaratilanteista varoittavien opasteiden tulostamiseen. Kirkkaat värit herättävät huomion ja mahdolliset vaaratilanteet voidaan välttää. 

Brother P-touch -tarratulostinvalikoima

Haluatko ottaa yhteyttä Brotherin asiantuntijaan?

Videot kannettavista tarratulostimista

Katso videot ja tutustu eri tarratulostimien tarjoamiin toimintoihin ja etuihin.

Tarkemmat tiedot PT-E550WVP-tarratulostimen käytöstä ja tarrojen luomisesta löydät opasvideoista, jotka näyttävät vaiheet yksi kerrallaan.

Opasvideot

Tutustu sähköalan tarratulostimiin!

Tarranauhat vastaavat vaatimuksiisi

Pro-tarranauhat sähköasennuksiin

Brotherin Pro-tarranauhamallisto on suunniteltu sähköasentajien ja muiden ammattilaisten käyttökohteisiin, joissa vaaditaan luotettavaa, kestävää ja pitkäkestoista merkintää.

Varmista, että asennustyöt täyttävät sähköalan merkinnöille asetetut vaatimukset. P-touch-tarratulostimilla ja kestävillä TZe-tarranauhoilla voit tulostaa vaadittavat merkinnät paikan päällä. 

Lue lisää Pro-tarranauhoista

Brother kehitti kestävän tarralaminointitekniikan jo vuonna 1988 - siitä lähtien lukematon määrä asiakkaitamme on luottanut tarroihimme ja käyttänyt niitä monissa eri merkintäkohteissa. Tarrateksti on suojattu läpinäkyvällä muovikalvolla, joten voit olla varma, että tarrat kestävät erittäin pitkään, kiinnititpä ne sitten mihin tahansa.

Lue lisää tarranauhoistamme ja lataa tekninen tarraesite, jossa kerromme tarkemmin tarranauhojemme testauksesta ja testituloksista.

Lataa tarranauhojen tekninen esite

Toisin kuin tavallisissa tarroissa laminoiduissa tarranauhoissamme käytetään laminointitekniikkaa, jossa teksti suojataan kerroksella läpinäkyvää polyeteenikalvoa. Tuloksena on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton tarra, joka kestää jopa vaativimmissa käyttöolosuhteissa.

Olemme varmoja tarrojemme kestävyydestä, sillä ne on testattu ääriolosuhteissa. Testitulokset osoittavat, että Brotherin laminoidut P-touch-tarranauhat kestävät kilpailijoidemme laminoimattomia tarranauhoja paremmin ja säilyvät luettavina sekä pysyvät kiinni alustassaan. Voit siis olla varma, että korkealaatuiset tarranauhamme kestävät.

Hankaustesti

Brotherin laminointitekniikan ansiosta laminoidut P-touch-tarranauhat kestävät voimakastakin hankausta.

Brotherin laminoidun P-touch-tarranauhan ja kilpailevan laminoimattoman tarranauhan päälle asetettiin 1 kg hiomapintainen paino. 50 edestakaisen hiontakerran jälkeen Brotherin laminoitu tarranauha säilyi ennallaan ja vain laminointi hieman naarmuuntui. Hionta vaikutti kilpailevan tarranauhan tulostuslaatuun.

Lämpötilatesti

Tarramme on suunniteltu kestämään, käytätpä niitä sitten erittäin kylmässä tai lämpimässä käyttöympäristössä. Testitulokset vahvistavat, että laminoidut P-touch-tarranauhat kestävät -80°C - +150°C lämpötiloja.

Laminoidut tarranauhat kiinnitettiin ruostumattomaan teräslevyyn, jota jäähdytettiin ja lämmitettiin ja tuotiin sitten huonelämpötilaan. 72 tuntia -80°C lämpötilassa ei vaikuttanut havaittavasti tarran kiinnittyvyyteen tai väriin. 2 tuntia +150°C lämpötilassa sai aikaan hieman muutoksia tarraväriin, mutta tarrateksti säilyi täysin ennallaan.
Haalistumistesti

Missä tahansa laminoituja P-touch-tarranauhoja käytätkin, säilyvät ne yhtä siisteinä ja helppolukuisina kuin kiinnityspäivänä.

Useita Brotherin erivärisiä laminoituja tarranauhoja kiinnitettiin ruostumattomille teräslevyille ja altistettiin ulkoilmaa simuloivalle UV-valolle noin 12 kk ajan. Kokeen jälkeen mitattiin tarrojen pohjavärissä tapahtuneita muutoksia (testi suoritettiin JIS K7350-2/ISO 4892-2 mukaan). Kaikkien tarrojen teksti säilyi muuttumattomana ja täysin luettavana. Vain punainen, keltainen sekä neonväriset tarrapohjat haalistuivat hiukan. Muut tarrapohjavärit muuttuivat vain hiukan tai eivät lainkaan.
Kemikaalitesti

Kemikaalitesti suoritettiin Brotherin laminoiduille tarranauhoille ja kilpailijan laminoimattomille tarranauhoille.

Testissä oli kaksi vaihetta:
Vaihe 1 - Kemikaalin kestävyys
Vaihe 2 - Kemikaalin hankauskesto

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyihin ja altistettiin useille eri kemikaaleille 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan.
Tietyissä kemikaaleissa liottaminen sai laminoinnin hieman irtoamaan, mutta tarran hankaaminen samalla kemikaalilla ei vaikuttanut mitenkään. Joten vaikka kaataisit vahingossa laminoidulle P-touch-tarrallesi kemikaalia, ei sillä ole mitään vaikutusta, jos pyyhit sen heti pois.

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch-tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista kemikaaliin kastetulla kankaalla päällystettyä painoa liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch-tarranauhat säilyivät ennallaan toisin kuin kilpailijamme laminoimattomat tarranauhat.
Vedenkestotesti

Brotherin laminoidut tarranauhat kestävät erittäin hyvin altistusta vedelle sekä liotusta vedessä. Jopa erittäin pitkiä aikoja.

Testi suoritettiin kahdessa osiossa:
Vaihe 1 - Vedenkestävyystesti
Vaihe 2 - Hankaustesti

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyille ja altistettiin vedelle 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan.

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch-tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista veteen kastetulla kankaalla päällystettyä esinettä liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch-tarranauhat säilyivät ennallaan.