Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu
  2. Tietoa Brotherista
  3. Avoimet työpaikat
Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluaisitko työskennellä Brotherilla?

Brotherin erikoisosaamista ovat erilaiset tulostus-, skannaus-, tarra- ja etikettitulostusratkaisut, jotka toimivat myös mobiilisti. Meiltä löydät myös tulostuksenhallinta- ja tietoturvaratkaisut turvalliseen ja kustannustehokkaaseen tulostamiseen niin yrityksille kuin kuluttajillekin.

Mottomme "At Your Side" mukaisesti asetamme asiakkaamme aina etusijalle. 

Seuraa meitä LinkedInissä

Etsimme tulevaisuuden tähtipelaajaa ratkaisumyyntiin!

Rakennamme asiakkaan haasteita ratkovaa myyntitiimiä tulevaisuuden ratkaisumyyntiin. Jos sisälläsi on palo oppimiselle, kehittymiselle, itsesi ylittämiselle sekä tiimissä pelaamiselle, haluamme juuri sinut!

Etsimme Solution Account Manageria (Corporate Business) uusasiakashankintaan (jälleenmyyjä), sekä konsultoivaan loppuasiakkaiden kontaktointiin ja myyntiin. Asiakkaasi koostuvat keskisuurista ja suurista yrityksistä sekä julkisen sektorin yrityksistä ja yhteisöistä. Tulet toimimaan osana Corporate-tiimiä.

Toimit asiakasrajapinnassa luontevasti rakentamalla pitkiä luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Pystyt tuomaan asiakkaalle todellista lisäarvoa kyvyilläsi ymmärtää asiakkaan ydinliiketoimintaa, tunnistamalla solmukohtia ja ehdottamalla asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus myynnistä, mutta ennen kaikkea sinulla on ”voittajan asenne” sekä palava tahto onnistua. Työskentelyäsi kuvaa parhaiten tavoitehakuisuus, määrätietoisuus, halu kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, aito halu auttaa muita tiimin jäseniä, käytännönläheisyys, asiakaslähtöisyys sekä ratkaisukeskeisyys.

Liity joukkoomme ja tule rakentamaan kanssamme yrityksemme tulevaisuuden ydinstrategiaa. Tarjoamme työtä pelkäämättömälle joukkuepelaajalle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Onnistuaksesi työssäsi saat esimiehesi ja tiimisi varauksettoman tuen, voitonnälkäisen Nordic-tason myyntitiimin, kattavan konsultatiivisen myynnin koulutusohjelman sekä yhden markkinoiden kiinnostavimmista ratkaisutuotteiden tuoteportfolioista.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä


Lisätiedot:
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Corporate Business, puh. 050 331 8868 tai
mikko.pulkkinen@brother.fi