1. Etusivu Brother
  2. Tarvikkeet
  3. Tietoa tuoteväärennösten torjumisesta
Brotherin laservärikasetti tuotantolinjalla.

Mitä ovat väärennetyt värikasetit?

Väärennetyt kasetit ovat kopioita tai jäljitelmiä muste- ja laserkaseteista, jotka valmistetaan ja myydään laittomasti Brother-tuotemerkin alla. Ne eivät ainoastaan riko Brotherin tavaramerkki- ja immateriaalioikeuksia, vaan eivät myöskään noudata tiukkoja terveys-, turvallisuus-, laatu- ja ympäristövaatimuksia koskevia säännöksiä, joita me Brotherilla noudatamme.

Missä väärennettyjä värikasetteja myydään?

Väärennöksiä myydään yleisimmin verkkokaupoissa. ‌Nämä sivustot näkyvät hakutuloksissa, kun etsit laser- ja mustekasettia, ja mainostavat edullisia tai alennettuja Brother-tuotteita. Nämä yritykset saattavat jopa käyttää Brother-tuotebrändiä verkko-osoitteessaan.

‌Tuoteväärennökset näkyvät myös suosituissa huutokauppa- ja myyntisivustoissa.

Osta Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita

Imaging Supplies Coalition (ISC) arvioi, että väärennetyt tuotteet maksavat teollisuudelle vuosittain yli 3 miljardia dollaria.

Lähde: isc-inc.org 

Väärennettyjen muste- ja laserkasettien riskit

  • Ne ovat epäluotettavia - Ne eivät täytä samoja korkeita vaatimuksia tai käy läpi yhtä tarkkaa testausta kuin Brotherin alkuperäiset värikasetit.
  • Ne eivät ole turvallisia - Väärennetyt tulostustarvikkeet voivat rikkoutua ja vuotaa, mikä voi aiheuttaa vahinkoa tulostimellesi ja vapauttaa haitallisia hiukkasia ympäristöön.
  • Ne ovat huonolaatuisia - Vältä huonoa tulostuslaatua. Brotherin suunnittelemilla ja testaamilla alkuperäisillä värikaseteilla voit luottaa erinomaiseen tulostuslaatuun. 
  • Lain harmaalla alueella - Väärennettyjen värikasettien ostaminen voi vahingossa tukea toimintaa, joka on oikeudellisesti kyseenalaista.
  • Suurempi todennäköisyys päätyä kaatopaikalle - Ne yleensä tuottavat vähemmän tulosteita, eivätkä ole yhtä kestäviä. Siksi ne saattavat päätyä kaatopaikalle ennenaikaisesti.

Kun laadulla ja luotettavuudella on merkitystä

Miten Brother suojaa asiakkaitaan tuoteväärennöksiltä?

Brother suhtautuu tuoteväärennöksiin erittäin vakavasti. Suojellaksemme tuotemerkkiämme ja asiakkaitamme teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme,
kuten Amazonin kanssa ja olemme sitoutuneet havaitsemaan väärennökset sekä verkossa, että sen ulkopuolella.
Alla olevat luvut osoittavat toimet, joita olemme toteuttaneet tuoteväärennösten toimittajia vastaan asiakkaidemme suojelemiseksi.

Lähde: Corsearch Brand Protection Report for Europe, syyskuu 2018 - heinäkuu 2023.

Vihreä kuvake ostoskorista

Raportoidut tuotelistaukset

Olemme raportoineet tavaramerkkien ja tekijänoikeuksien rikkomuksista tai harhaanjohtavien tietojen, kuten yhteesopivuuksien ilmoittamatta jättämisestä: 296 135 verkossa olevasta tuoteluettelosta, 8 621 myyjästä38 markkinapaikasta ja 23 alueelta.

Vihreä kuvake verkkosivusta oikein-merkillä

Poistetut tai korjatut tuotelistaukset

Olemme ratkaisseet 223 639 tuotelistausta siirtämällä ne offline-tilaan tai korjaamalla niissä olevia harhaanjohtavia tietoja.

Vihreä kuvake maapallosta osoittamassa raportoituja verkkosivustoja

Raportoidut verkkosivustot

Olemme raportoineet 375 verkkosivuston petoksista, huijauksista, tietojenkalastelusta tai loukkaavasta sisällöstä. 117 verkkosivustoa noudatti sääntöjä, osa poistettiin verkosta ja osasta poistettiin loukkaava sisältö. 

Näin voit tarkistaa värikasettisi alkuperäisyyden

Voit todella helposti tarkistaa Brother-värikasettiesi aitouden.

Etsit vain Brother-hologrammin, joka löytyy jokaisesta Brotherin alkuperäisestä värikasetista. Varmista myös, että se näyttää eri numerot, kun käännät sitä sivulta toiselle ja ylös ja alas.

Jos värikasettisi alkuperäisyys mietityttää, voit tarkistaa aitouden vierailemalla autentikointisivustollamme ja kirjoittamalla kasetin yksilöllisen tunnistenumeron, joka löytyy hologrammin yläpuolelta.

Tarkista, että värikasettisi ovat alkuperäisiä

Kolme Brotherin laserkasettia keltaisella suojuksella


Väärennösten tunnistamiseen on useita tapoja

Väärennetyt värikasetit voivat usein näyttää alkuperäisiltä Brother-tuotteilta pakkausten yksityiskohtaisten jäljennöksien vuoksi, mutta niiden tunnistamiseen on useita tapoja. 

Varmista hologrammin tarkistamisen lisäksi, että pakkauksessa on turvatarra ja ettei sitä ole peukaloitu. Kiinnitä huomiota kirjoitusvirheisiin tai huonolaatuisiin pakkauksiin, jotka eivät vastaa Brotherin logo- ja värimaailmaa. Suhtaudu varauksella suuriin alennuksiin tai alhaiseen hintaan. Jos hinta on liian hyvä ollakseen totta, niin se yleensä on. 

Osta aina alkuperäisiä - Paras tapa varmistaa värikasetin aitous on ostaa se valtuutetuilta Brother-jälleenmyyjiltä tai suoraan meiltä.

Osta alkuperäisiä

Brotherin kierrätysohjelma

Voit kierrättää jokaisen ostamasi alkuperäisen Brother-värikasetin ilmaisen kierrätysohjelmamme kautta.

Lähetät vain käytetyt värikasettisi meille maksutta takaisin, niin takaamme, että kierrätämme tai uusiovalmistamme ne, eikä mitään päädy kaatopaikalle.

Lupaus, jonka saat vain Brotherilta, et tuoteväärennöksiä ostaessasi.

 

Kierrätä ilmaiseksi

Helppoja tapoja hallita Brotherin muste- ja laservärikasetteja

Brotherin mustekasetti ja keltainen laservärikasetti pöydällä

Brother-tulostustarvikkeet

Löydä Brother-laitteesi käyttämät tarvikkeet. Meiltä löydät alkuperäiset muste- ja laserkasetit, sekä tarranauhat Brother tarratulostimiin.

Etsi tarvikkeita tulostimeesi