1. Etusivu Brother
  2. Tarvikkeet
  3. Tuoteväärennökset

Mikä on tarvikekasetti?

Kuten kaikilla aloilla, joissa laadulla on merkitystä, myös tulostimien värikasetit ovat väärennösten kohteena. Nämä huonolaatuiset värikasetit näyttävät erehdyttävästi aidoilta ja myydään laittomasti alkuperäisen tuotebrändin nimellä asiakkaita harhaan johtaen.

Hologrammi

Varmista värikasettisi aitous

Paras tapa varmistaa värikasetin aitous on ostaa se valtuutetuilta Brother-jälleenmyyjiltä tai suoraan meiltä. Voit varmistaa käyttämäsi värikasetin aitouden tarkistamalla, että tuotepakkauksesta löytyy holografinen turvatarra tai ottamalla yhteyttä meihin.   

Missä väärennettyjä värikasetteja myydään?

Väärennettyjä värikasetteja myydään tavallisimmin verkkokaupoissa. Nämä sivustot listautuvat usein väri- ja mustekasettien hakutuloksissa ja kyseiset yritykset mainostavat edullisia tai alennettuja Brother-tuotteita. He saattavat jopa käyttää verkkosivustonsa nimessä Brotherin tuotebrändiä. Tuoteväärennökset näkyvät myös suosituissa huutokauppa- ja myyntisivustoissa.

Mitä ongelmia tuoteväärennökset voivat aiheuttaa?

Yleisesti ottaen väärennetyt laser- ja mustekasetit ovat erittäin huonolaatuisia. Kyseiset värikasetit vuotavat
usein ja saattavat vahingoittaa tulostintasi. Nämä värit voivat vahingoittaa myös ympäristöä. Tuotanto on monimutkainen prosessi ja siihen liittyy aineita, jotka voivat olla huolimattomasti käsiteltynä vaarallisia.
Brother suojelee ympäristöä olemalla laserkasettikierrätyksen markkinajohtaja ja tekemällä eettistä Cool Earth -yhteistyötä. Tuoteväärennösten toimittajat toimivat häikäilemättömästi säädöksistä välittämättä.

Varmista tuotteesi aitous alla olevien ohjeiden mukaisesti

Tarkista, että laser- tai mustesuihkulaitteesi käyttämästä värikasetista sekä rumpukasetista löytyy turvatarra. Siirry sitten verkkosivuillemme www.brother.com/id ja tarkista, että pakkauksen hologrammi vastaa sivuillamme esitettyä hologrammia. Syötä seuraavaksi hologrammin tunniste. 

Voit käyttää myös älypuhelintasi:
  • Lataa Data Matrix -koodinlukusovellus (pelkkä QR-lukusovellus ei välttämättä toimi).
  • Avaa lukusovellus, skannaa Data Matrix -koodi ja siirry tarkistussivulle.
  • Tunnus tarkistetaan automaattisesti ja näet vihreän valintamerkin, jos tuote on aito.
  • Jos haluat tehdä tarkemman tarkistuksen, vertaa hologrammia sivuillamme esitettyyn hologrammiin.
  • Jos koodinlukusovellus ei toimi, siirry sivulle www.brother.com/id ja syötä tiedot manuaalisesti.