1. Etusivu Brother
  2. Asiakirjaskannerit

Miksi kannattaa valita Brotherin asiakirjaskanneri?

Oletko digitoimassa paperiset arkistosi? Tarvitset siinä tapauksessa luotettavan ja helppokäyttöisen asiakirjaskannerin, joka tarjoaa vastinetta rahallesi.   

At your side -mottomme mukaisesti skannausratkaisumme yhdistävät tehokkaan tekniikan ja alan johtavat ilmaiset ohjelmistot. Palkitut skannerimme varmistavat, että jokainen asiakirjasi sivu skannautuu korkealaatuisena sivu toisensa jälkeen.   

  • Voit skannata A4-asiakirjoja, valokuvia, henkilökortteja ja paljon muuta
  • Luotettava ja helppokäyttöinen
  • Tunnettua ja palkittua tekniikkaa

ADS-2700W

Älykkäät kuvankäsittelytoiminnot fiksuun asiakirjahallintaan

Brotherin skannerit tehostavat asiakirjahallintaa. Esimerkiksi automaattinen asiakirjansyöttötekniikkamme (ADS) tarkoittaa sitä, että voit skannata pinon asiakirjoja yhdellä kertaa. Skannattava materiaali voi olla esimerkiksi pitkä A4-sopimus, tai jopa muovikortti kuten ajokortti.

Skannereidemme ominaisuudet sujuvoittavat työpäivääsi. Tekstintunnistus (OCR) muuttaa skannaamasi asiakirjat muokattavissa oleviksi tiedostoiksi. Automaattinen puhdistusohjelma poistaa asiakirjasta rei'ittimen tekemät reiät ja kääntää asiakirjasi tarvittaessa oikeaa suuntaan. Näin digitaaliset asiakirjasi eivät ole vain varmuuskopioita, vaan ne ovat valmiita tallennettavaksi ja tekevät työstäsi helpompaa. 

 

Haluatko tutustua muihin skannereihin ennen valintaasi?