1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Skannaa, optimoi ja tee yhteistyötä - Brother lanseeraan tehokkaan pöytäskannerisarjan

Skannaa, optimoi ja tee yhteistyötä - Brother lanseeraan tehokkaan pöytäskannerisarjan

 

Brother esittelee uuden ja tehokkaan pöytäskannerisarjan koti- ja toimistokäyttöön.

Toukokuussa 2022 markkinoille tullut skannerimallisto on jatkoa Brotherin kasvavalle skannerivalikoimalle. Se tarjoaa käyttäjille tarkkaa ja tehokasta skannausta, edistynyttä kuvankäsittelyä, toimintoja asiakirjojen optimointiin sekä älykkäitä työnkulkuja, jotka helpottavat yhteistyön tekemistä entisestään.

Sarjan laitteet on kehitetty Brotherin asiakkaita ajatellen. Niiden ulkokuori on yksinkertainen mutta kestävä, ja niissä on parannettu kuvien optimointi ja lukuisia ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja, jotka palvelevat kaikenkokoisten yritysten tarpeita.

Brotherin Norjan ja Tanskan myyntijohtaja Henning Elkjær kommentoi uusia laitteita seuraavasti: ”Toivomme, että Brotherin uusi pöytäskannerisarja tekee asiakirjojen digitoinnista ja yhteiskäytöstä helpompaa kuin koskaan. Käyttäjät pystyvät digitoimaan, muokkaamaan ja jakamaan asiakirjoja nopeasti, ja skannatut asiakirjat ovat myös helposti saatavilla missä ja milloin tahansa.

Uusi sarja sisältää laitteita kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Yksi malleista sopii esimerkiksi laajamittaiseen skannaustoimintaan ja parantaa asiakirjojen hallintaa merkittävästi. Lisäksi sarja sisältää laitteita, jotka sopivat kotikäyttöön tai pieniin toimistoihin. Sarjasta löytyy malli niin kaksipuolisten A4-asiakirjojen kuin käyntikorttien, kuittien ja monisivuisten asiakirjojenkin skannaukseen, joten ne täyttävät tehokkaasti erilaisten yritysten tarpeet.”

Brotherin uusi pöytäskannerimallisto on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä.

ADS-4100 skannaa kaksipuolisia asiakirjoja 70 kuvan minuuttinopeudella, ja siinä on 60 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS) ja edistyneet kuvankäsittelytoiminnot.

ADS-4300N on hieman nopeampi. Se skannaa kaksipuolisia asiakirjoja 80 kuvan minuuttinopeudella, ja siinä on 80 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS). Siinä on myös kolme ohjelmoitavaa pikapainiketta, edistyneet kuvankäsittelytoiminnot ja eräskannaustoiminto sekä ultraääneen perustuva monisyötön tunnistus ja erottelukytkin.

ADS-4500W skannaa kaksipuolisia asiakirjoja 70 kuvan minuuttinopeudella, ja siinä on 60 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS). Siinä on 7,1 cm kosketusnäyttö, jossa on 20 ohjelmoitavaa pikapainiketta, erittäin nopea SuperSpeed USB 3.0 -liitäntä ja skannaus suoraan USB-laitteeseen sekä edistyneet kuvankäsittelytoiminnot ja automaattinen skannauksen aloitus.

ADS-4700W sisältää enemmän toimintoja. Se skannaa kaksipuolisia asiakirjoja jopa 80 kuvan minuuttinopeudella ja siinä on 80 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS). Lisäksi siinä on 10,9 cm kosketusnäyttö, jossa on 56 ohjelmoitavaa pikapainiketta, henkilökohtaiset käyttäjäasetukset useille käyttäjille, turvallinen jakotoiminto työryhmälle, edistyneet kuvankäsittelytoiminnot, eräskannaus, automaattinen skannauksen aloitus, ultraääneen perustuva monisyötön tunnistus, erottelukytkin, skannattavan asiakirjan esikatselu ja kosketuskuva-anturin (CIS) puhdistustarpeen ilmaisin.

ADS-4900W on sarjan nopein laite, ja se skannaa kaksipuoliset asiakirjat jopa 130 kuvan minuuttinopeudella. Lisäksi siinä on vaikuttava 100 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), 10,9 cm kosketusnäyttö, jossa on 56 ohjelmoitavaa pikapainiketta, henkilökohtaiset käyttäjäasetukset useille käyttäjille, turvallinen jakotoiminto työryhmälle, edistyneet kuvankäsittelytoiminnot ja eräskannaus. Siinä on myös automaattinen skannauksen aloitus, monisyötön tunnistus, erottelukytkin, skannattavan asiakirjan esikatselu ja kosketuskuva-anturin (CIS) puhdistustarpeen ilmaisin.

Mies istuu työpöydän ääressä ja tekee työtä kannettavalla tietokoneella taustallaan Brotherin skanneri.