1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Viivakoodien skannaus

Käytä viivakoodeja helposti

Useiden asiakirjojen skannaaminen samanaikaisesti, tallentaminen ja uudelleennimeäminen vie paljon aikaa.
 
Brotherin Barcode Utility -ohjelma mahdollistaa dokumenttien sisältämien viivakoodien hyödyntämisen skannauksessa. Se nopeuttaa työtä ja vähentää virheitä.
 
Viivakoodin tunnistustoiminto analysoi viivakoodin sisältämän tiedon ja automaattisesti prosessoi dokumentin palvelimella. Käyttämällä automaattista dokumenttien reititysteknologiaa tiedostot tallennetaan haluttuun kansioon, isot skannauserät erotellaan eri dokumenteiksi ja jokainen tiedosto nimetään ja tallennetaan ennalta määritellyllä tavalla. Kaikki tämä voidaan tehdä suoraan skanneriltasi, jossa on tämä Barcode Utility -ohjelmistopäivitys. Et tarvitse tietokonetta dokumenttien järjestelemiseksi ja niiden hallinta on vällittömästi nopeampaa ja täsmällisempää.

Lataa PDF (englanniksi)

Paranna dokumenttien jakamista ja arkistointia

Barcode utility säästää aikaa

Säästä aikaa

Virtaviivaista työnkulkuja käyttämällä
skannauksessa viivakoodeja. Barcode Utility -toiminto ryhmittää yksittäiset sivut dokumenteiksi ja nimeää dokumentit viivakoodin tietojen perusteella.
Tiedostot tallennetaan automaattisesti uusiksi tiedostoiksi haluamiisi kansioihin. 

Barcode utility on turvallinen

Turvallisempi

Dokumenttien skannaaminen jaetussa ympäristössä voi johtaa siihen, että tärkeät tiedostot häviävät tai tallentuvat väärään paikkaan. Brotherin Barcode Utility -toiminto tarjoaa selkeän, järjestelmällisen työnkulun joka hyödyntää viivakoodin sisältämät tiedot ja tallentaa varmasti oikeaan paikkaan.
 
 

Barcode utility vähentää virheitä

Vähennä virheitä

Kun ihmiset syöttävät tietoa, syntyy helposti virheitä. Automatisoimalla prosesseja ja hyödyntämällä viivakoodien sisältämää tietoa sähköinen tiedosto tallennetaan automaattisesti oikealla nimellä, oikeaan kansioon. Näin dokumentit on helppo löytää jatkossa.

60 päivän ilmainen testijakso - tartu tilaisuuteen ja kokeile ratkaisuamme!

Barcode Utility -toiminnon usein kysytyt kysymykset

Barcode Utilityn avulla voit yksinkertaistaa työnkulkua hyödyntämällä viivakoodeja sisältäviä skannattuja asiakirjoja. Sen avulla voit automaattisesti:

1. Ryhmittää yksittäisiä sivuja dokumentiksi viivakoodin tai sivumäärän perusteella.
2. Nimetä erillisiksi tiedostoiksi jaetut asiakirjat sivuilla olevien viivakoodien perusteella.
3. Uudelleenohjata useiksi eri tiedostoiksi jaetut dokumentit ennalta määrättyyn kansioon viivakoodien perusteella.
 
Barcode Utility tunnistaa 13 yleisintä 1D ja 2D -viivakoodityyyppiä: (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417)
Dokumentit voidaan skannata PDF-muotoon ja tallentaa PDF, PDF/A-1b tai TIFF -muodossa.

Barcode Utility vaatii erillisen lisäasennuksen laitteeseen ja on saatavana seuraaville laitteille:

Skannerit:
ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000NADS-3600W, ADS-4300N, ADS-4700W ja ADS-4900W

Värilasertulostimet:
DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDWMFC-L9570CDWT,
MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN.

LED-väritulostimet:
MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW

Mustavalkolasertulostimet:
DCP-L2660DWDCP-L5500DN, DCP-L5510DWDCP-L6600DW, MFC-L2860DWMFC-L5700DN, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW,  MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT,
MFC-L6900DWMFC-L6900DWT, MFC-L6910DN.

Mustesuihkutulostimet:
MFC-J5945DW, MFC-J6945DW ja MFC-J6947DW, MFC-J5955DW**, MFC-J6955DW**, MFC-J6957DW**.

Laitesuosituksenamme kaikki yllä mainitut laitteet.

Hot folder on kohdekansio, jota valvotaan ohjelmallisesti ja se automaattisesti määrittää tiedostojen reititystoimintoja ja asetuksia. Skannaus tai asiakirjatiedoston sijoittaminen hot folderiin käynnistää työnkulun ja asiakirjat tallennetaan automaattisesti oikeaan paikkaan.

Kun hot folder (kohdekansio) on luotu, on valittava yksi kolmesta työnkulusta

1. Käytä kaikkia sallittuja työprofiileja - Kaikki rekisteröidyt tehtävät suoritetaan kaikille hot folderiin tallennetuille tiedostoille.
2. Käytä sallittuja työprofiileja, jotka suodatetaan tiedoston nimen mukaan - Tiedosto käsitellään tiedostonimeen liittyvällä työprofiililla.
3. Käytä metatiedoista suodatettuja työprofiileja - Tiedosto käsitellään työprofiililla, joka on metatiedoissa XML-tiedostossa.

Työprofiilit sisältävät asiakirjojen erotteluun liittyvät tiedot, tulostustiedoston ominaisuudet ja tulostuskohteen. Näiden toimintojen tehokas vuorovaikutus on välttämätöntä työnkulun tehtävien määrittämiseksi.
Lähtötiedostolle tai kohteelle voidaan antaa käyttäjän määrittämä nimi ja voidaan soveltaa myös makrotunnuksen sääntöjä. Yhdistämällä staattinen polku erilaisiin makrotunnuksen sääntöihin voidaan luoda alikansioita staattiseksi poluksi tiedostojen määränpääksi.
 
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
BRAdmin Professional 4-ohjelmistolla voit aktivoida hankkimasi laitteet tai palvelut. Lähetä voimassa oleva lisenssitiedosto laitteeseesi, niin saat aktivoitua Pyydä apua -palvelun. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä

Täytä Ota yhteyttä asiantuntijaan -lomake

Jos haluat ottaa yhteyttä Brother Finlandin asiantuntijaan, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Valitse ehdotetuista aiheista sopivin, niin viestisi tavoittaa oikean asiantuntijan, joka on sinuun pian yhteydessä.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme mukaisesti