1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Managed Print Services -palveluratkaisut
  4. MPS Professional

Mitä MPS Professional pitää sisällään?

MPS (Managed Print Service) Professional tekee yrityksesi tulostamisesta entistäkin helpompaa. ‌Valitse yrityksellesi sopiva sopimus, ja Brother toimittaa automaattisesti ja oikea-aikaisesti alkuperäisiä tulostustarvikkeita sekä ratkaisee nopeasti kaikki laitteeseen liittyvät ongelmat. Voit päivittää sopimustasi ja saada lisää joustavuutta maksujen ja tuen suhteen.

Brother MPS Professional on hyvä valinta yrityksille, jotka arvostavat joustavuutta.

Miten MPS Professional toimii?

Kuvake, jossa sormi osoittaa keskimmäistä valintaa

Valitse sopimus

Valitse sopimus sovitun tulostusmäärän tai toteutuneen tulostusmäärän mukaan.

Ruuvimeisseli-kuva kuvaa asennusta

Valitse asennus

Määritä tulostimesi itse tai Brother-tuen avulla.

Liilat ikonit kuvaavat muokattavuutta

Räätälöi

Räätälöi sopimuksesi tulostustarpeidesi mukaiseksi.

Kuvake jossa näyttö ja henkilö, jotka kuvaavat portaalin käyttöä

Hallinnoi portaalissa

Brother-asiakasportaalissa seuraat tulostusta helposti ja saat yleiskuvan yrityksesi tulostuskustannuksista.

Miksi Brother MPS Professional on hyvä valinta yrityksellesi?

MPS Professionalin usein kysytyt kysymykset

Voit valita neljännesvuosittaisen ennakoitavan maksusuunnitelman räätälöidyllä paketilla tai maksaa vain yrityksesi tulostamista sivuista toteutuneen tulostusmäärän mukaisesti.

Monet yritykset eivät ole tietoisia nykyisistä tulostuskustannuksistaan tai tulostamiensa sivujen määrästä. Voit valita palveluusi maksun yrityksesi tulostamien sivujen mukaan.

Kaikki yrityksesi tulostamat A4-sivut lasketaan yhdeksi sivuksi ja kaksipuoliset tulosteet kahdeksi sivuksi. A3-tulosteet lasketaan kahdeksi tulostetuksi sivuksi.

Kirjautumalla MPS-portaaliin löydät tiedon yrityksesi tulostamista sivuista, kuinka paljon siirrettyjä tulosteita on jäljellä sekä kuinka monta lisäsivupakettia on ostettu.

Jotta tulostustarvikkeet voidaan toimittaa automaattisesti, on tulostimesi oltava yhteydessä Brotherin MPS Cloud -pilvipalveluun. Tämän yhteyden avulla Brother voi seurata tulostettujen sivujen määrää sekä muste- ja laservärikasettien väritasoja. MPS Cloud lähettää salatut tiedot internet-yhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, että Brother ei näe mitä tulostat.

Brother tarjoaa erilaisia kierrätyspalveluita, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa.

Palvelu sisältää palautusohjelman käyttämillesi tyhjille mustekaseteille ja laserkaseteille. Varmistamme, että käytetyt tulostustarvikkeesi hyödynnetään uusien valmistuksessa tai kierrätetään, jotta ne eivät päädy kaatopaikalle.

Voit ottaa yhteyttä Brotherin tekniseen tukeen koska tahansa MPS-portaalin kautta.

Yrityksille, jotka haluavat parantaa tiettyjä toimintoja, on useita asennus- ja tukivaihtoehtoja. Ota yhteyttä Brotheriin tai valitsemaasi toimittajaan ja saat tietää lisää.

Ei. Brother MPS-palveluratkaisun keskeiset palvelut, kuten laitteiden seuranta, huolto, tulostusmäärään perustuva laskutus ja tarviketoimitus, eivät käsittele tulostettua tietoa.

MPS-sopimukseen sisältyy aina takuupaketti, joka tarjoaa sinulle pidemmän takuuajan ja kattaa kuluvat osat. Valitse seuraavista:

  • SWAPplus tai Premium Onsite SWAP -takuupaketti valintasi mukaan kolmeksi (3), neljäksi (4) tai viideksi (5) vuodeksi, joka maksetaan, kun MPS-sopimus allekirjoitetaan.*

tai

  • Service In Click (SIC), jossa takuupaketti sisältyy klikkihintaan. Laajennettu takuu on voimassa siihen saakka, kun laite sisältyy sopimukseen - kuitenkin maksimissaan 10 vuoden ajan, tai kunnes laitteen käyttöikä päättyy.*

* Edellyttää, että laite rekisteröidään Brotherin verkkosivuilla 60 päivän sisällä ostopäivästä.

Etsitkö toista Managed Print Service -palveluratkaisua?

Kaksi naista ja miestä toimistoympäristössä, nainen seisoo tulostimen vieressä tuloste kädessään

MPS Enterprise

Yrityksille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaisen ratkaisun kattamaan monimutkaiset tulostustarpeensa.

MPS Enterprise