Lisätty ostoskoriin

Tervetuloa referenssisivuillemme

Sivuillamme on nostettu esille Brotherin tarjoamia ratkaisuja asiakkaidemme moninaisiin tilanteisiin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Englannissa.

Voit lukea lisää Isossa-Britanniassa toteutetuista referensseistä heidän sivuiltaan.
Teemme mielellämme lisää asiakasreferenssejä, sillä hyvien tarinoiden tulee tulla kerrotuksi.

Two employees from Norengros

Norengros valitse käyttöönsä Brotherin tulostuksenhallintapalvelun

Brother ehdotti Norengrosille tulostuksenhallintapalvelua (MPS). Ratkaisun ansiosta aikaa ei kulu tulostimien ylläpitoon, eikä tulostustarvikkeita tarvitse varastoida. Tulostusvärien vaihtopalvelu toimii lähes automaattisesti, mikä on helppoa.

“Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten Brother auttoi meitä löytämään oikean ratkaisun. He tunnistivat tarpeemme ja osasivat ajatella puolestamme. Näin syntyi ratkaisu, joka helpottaa arkeamme huomattavasti. Ympäristökuormitus on pienentynyt, kun tulostamme vain tarvitsemamme asiakirjat. Minusta tuntuu, että monella osa-alueella Brother teki kaikkensa, jotta saisimme toimivan ratkaisun,” kertoo Einar Tønnesen, IT-päällikkö, Norengros AS

Katso video Tutustu referenssiin

 

McDonalds_Finestrat_059

Brotherin tulostimet tukevat Espanjan McDonald’sin digitalisaatiota

Brotherin tulostimet tukevat Espanjan McDonald’sin digitalisaatiota.

”Brotherin tulostimien integroiminen maailmanlaajuisesti käytössä olevaan ratkaisuumme on osoittautunut
parhaaksi ratkaisuksi. Nyt pystymme tulostamaan tarroja tehokkaammin, mikä on yksi McDonald’sin keittiöiden
tärkeistä tehtävistä”, toteaa Espanjan McDonald’sin ravintolaratkaisupäällikkö.

Tutustu referenssiin

Resia entrance_case

Brotherin räätälöimä työnkulku helpottaa Resian työpäivää

Resia Travel Group (RTG) on yksi Pohjoismaiden johtavista loma- ja yritysmatkatoimistoista. Kun Resia Travel Group hiljattain suunnitteli tulostinkantansa uusimista, apuun tuli Brother, joka loi yritykselle testiympäristön. Tavoitteena oli löytää tulostusratkaisu, joka täytti RTG:n kolme asiakkaiden vaatimuksiin liittyvää toivetta. 1. Kestävä kokonaisratkaisu yhdeltä toimittajalta. 2. Räätälöidyt ja esiohjelmoidut tulostimet, joiden näytöissä on Resia Travel Groupin logo ja joissa kaikissa on räätälöity asiakirjakulku. 3. Huolto- ja tukipalvelu, jotta RTG:n oman IT-osaston aikaa ei kulu tulostimien huoltamiseen.

”Uuden tulostinkantamme käyttöönotto sujui erittäin jouhevasti. Brother hoiti esikonfiguroinnin, jakelun ja asennukset”, kertoo Niklas Jönrup Resia Travel Groupista.

Katso video  Tutustu referenssiin


SubwayCaseStudy_DK

Subway® täyttää viranomaismääräykset Brotherin elintarvikemerkintäratkaisulla

Chinehamin ostoskeskuksen Subway®-ravintola otti vanhan tulostimen tilalle Brother TD-2120N -tarratulostimen koekäyttöön kuuden viikon jaksolle. Ravintolassa ihastuttiin TD-2120N-tarratulostimeen. Sen avulla henkilökunta pystyy merkitsemään viimeiset käyttöpäivät nopeasti ja tehokkaasti, jolloin heille jää enemmän aikaa ruoan valmistamiseen ja tarjoilemiseen, mikä taas parantaa asiakaskokemusta.

"Elintarviketurvallisuus on franchising-liiketoiminnalleni ensisijaisen tärkeää. Heikko raportti sisäisessä tai viranomaisen tarkastuksessa voi vaikuttaa asemaani ja myyntiini merkittävästi.”

Vanessa Mattia, Subway® Chineham, Basingstoke -franchising-yrittäjä

Tutustu referenssiin

 


Inside P.M. Olsen

Autoliike P.M. Olsen: Monta ratkaisua - yksi merkki

P.M. Olsenilla on paljon asiakkaita ja isot jälkimarkkinat, joten päivittäistä tulostamista kertyy paljon. Yritykselle on tärkeää tietää tulostuskustannukset - ja tähän tietoon pääsee helposti käsiksi Brotherin MPS-tulostuksenhallintapalvelun ansiosta. MPS-tulostuksenhallintapalvelu varmistaa myös, että automaattiset tarviketoimitukset saapuvat aina ajallaan, jolloin väriaineet eivät pääse loppumaan. Ratkaisun myötä P.M. Olsenilla on hyvä yleiskäsitys tulostuskustannuksistaan eikä rahaa sidota enää kiinni tulostustarvikkeiden varastoimiseen.

“Päätimme keskittää kaiken yhdelle tuotemerkille, sillä arvostamme pitkäkestoisia suhteita. Olemme tunteneet Brotherin Connien vuosia. Siksi valitsimme tulostin-, skanneri- ja tarratulostintoimittajaksemme Brotherin. ”

Tonny Rasmussen, P.M. Olsenin talousjohtaja

Katso video  Tutustu referenssiin

Case study DG JH Computer Oy

DG JH Computer Oy ja Brother - jälleenmyyjän ja yhteistyökumppanin tarina

JH Computer on vuonna 2002, silloisen Suodenniemen Putajan kylässä perustettu IT-alan yritys, jonka palveluihin kuuluvat kattavat tietotekniikan palvelut laitemyynnistä IT-huoltoon ja mikrotukeen. JH Computer kuuluu Suomen laajimpaan IT-ketjuun Data Groupiin ja JH Computerin omana tavoitteena on nousta Pirkanmaan merkittävimmäksi IT-toimijaksi muutaman vuoden sisällä.

”Brotherin toiminta on luotettavaa ja toimivaa. Yhteistyö on jatkunut pitkään ja sen kehittäminen on molemminpuolista. Yhteistyö on saumatonta päämieheltä asiakkaalle asti. Brother ymmärtää sekä jälleenmyyjän että asiakkaan tarpeet.”
Jouni Hujo, Toimitusjohtaja, Yrittäjä, JH Computer Oy, Sastamala ja Nokia

Katso video Tutustu referenssiin

Auto-Suni Oy case study

Tulostuksenhallintapalvelu ratkaisuna Auto-Suni Oy:ssä tehokkuuden ja asiakaspalvelun kehittämisessä

Auto-Suni on toimintansa Lappeenrannassa aloittanut autokauppa. Auto-Suni myy ja huoltaa viittä eri automerkkiä neljällä eri paikkakunnalla. Brotherin tulostuksenhallintapalvelulla varmistetaan, että tulostimet ovat aina käyttövalmiina sekä toimintakunnossa. Tulostimet välittävät reaaliajassa tietoa Lappeenrannan Konttorikoneen ja Brotherin järjestelmään, jonka avulla tilanteisiin reagoidaan ennen kuin laitteen käyttäjä edes huomaa.

”Palvelu on ollut käytössä jo 1,5 vuotta ja se on toimitut tosi luotettavasti. Kertaakaan ei ole itse tarvinnut tilata musteita palvelun käyttöönoton jälkeen. Me Auto-Sunilla olemme olleet erittäin tyytyväisiä Brotherin palveluun.”
Jaakko Kokkola, Tietohallintapäällikkö, Auto-Suni Oy, Lappeenranta

Katso video Tutustu referenssiin

Dalmata_case_picture

Dalmata Hospitality -hotelliketju käyttää Brotherin monitoimitulostimia

Hotelliketjulle esiteltiin Brotherin MFC-L8900CDW-lasermonitoimilaite. Tulostava, skannaava, kopioiva ja faksaava monitoimilaite säästää tilaa, sujuvoittaa asiakkaiden sisäänkirjautumista ja maksamista sekä luo saumattoman ja ammattimaisen asiakaskokemuksen. Monitoimilaitteet liitettiin Brotherin tulostuksenhallintapalveluun (MPS), jonka ansiosta ketju pystyy seuraamaan laitteiden käyttöä ja käyttökustannuksia kattavasti.

“Brotherin ehdottama laite sopi tarpeisiimme täydellisesti ja tarjosi erittäin hyvän vastineen rahalle. Tärkeimmät valintakriteerimme olivat kustannukset ja laitteen tilantarve, sillä laitteen piti sopia eri hotelliemme tarpeisiin”, kertoo Dalmata Hospitality -ketjun sisäinen tarkastaja Benoit Guinaudeau.

Tutustu referenssiin

Case study - OK Auto Oy

OK Auto Oy Kouvolassa valitsi toimivan rengastarraratkaisun

Suuri rengasmäärä sekä kesärengas- ja talvisesongin tuoma kiire loi haasteita O.K. Auto Oy:lle. Käsin kirjoitetuissa rengasmerkinnöissä tiedon määrä saattoi vaihdella sekä erilaiset käsialat aiheuttivat epäselvyyksiä ja ylimääräistä työtä. Brother kuunteli asiakkaan tilanteen ja ehdotti rengastarraratkaisuaan, joka integroitui vaivatta asiakkaan olemassa olevaan rengastietokantaan. O.K. Auto Oy on käyttänyt ratkaisuaan tyytyväisenä ja suosittelee sitä muillekin.

"Brother rengastarraratkaisu oli taloudellisesti todella järkevä hankinta, sillä sen hallinta on ilman mitään kuukausimaksuja sekä ilman jatkuvaa kustannusta."
Jussi Tuominen, Huoltopäällikkö, O.K. Auto Oy, Kouvola

Katso video Tutustu referenssiin Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Case_Snellman1

Snellman luottaa mobiileihin tulostusratkaisuihin

Eläintenkuljettaja Peter Björkillä oli edessään tabletin vaihto autoonsa ja hän ehdotti myös mobiilitulostimen vaihdosta. “En ollut täysin tyytyväinen aiempaan kuittitulostimeen. Ajattelin, että aina pitää mennä eteenpäin”, Peter kertaa taustoja muutokseen. Per-Erik Finell IT-puolelta tuki muutostoivetta. Brother puolestaan arvioi kuljetusketjun tarpeet ja esitteli ratkaisun, jonka lähtökohtana on kuittien tulostaminen teuras- ja välitysautoissa. Vaatimuksena oli mobiilitulostimen telakan kiinnittäminen kojelautaan, rullanvaihdon helppous, tulostamisen nopeus sekä kuittitekstin selkeys.

Tutustu referenssiin


Case Study - Jollyroom

Jollyroom kehitteli innovatiivisen ratkaisun paperittomaan logistiikan hallintaan

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Jollyroomin toiminta kasvaa jatkuvasti, minkä vuoksi yritys tarvitsi joustavan ja skaalautuvan ratkaisun, jossa suurin osa työnkulusta voidaan hoitaa langattomasti. Saapuvien kuljetusasiakirjojen skannaus tapahtuu Brotherin skannereilla automaattisesti, nopeasti ja tehokkaasti ja skannatut asiakirjat tallennetaan Jollyroomin tietokantaan. Kannettavalla langattomalla tarratulostimella varastotyöntekijät pystyvät tekemään työtään missä vain. Ratkaisu teki Jollyroomin logistiikan hallinnasta paperitonta.

”Voimme työskennellä missä vain, siirrämme vain työpisteen tavaran luo”, Kaspar Hannerz, Inbound manager Jollyroom

Katso video  Tutustu referenssiin

Case study - Mantsala municipality

Mäntsälän kunta teki tulostuksesta helppoa ja kustannustehokasta MPS-tulostuksenhallinnan avulla

Pienen kunnan tietohallinnossa on omia työntekijöitä niukasti. Oheistulostimien käyttö aiheutti ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Tietohallintopäällikön toiveissa oli palvelumalli, joka ratkaisisi ongelman.

“Etsimme kustannustehokasta tapaa hallita tulostinlaitekantaa. Brotherin tulostuksenhallintapalvelu vapauttaa meidät tekemään lisäarvoa tuottavia asioita, sillä tulostimet ovat älykkäämpiä ja vaativat vähemmän huomiota ihmisiltä.”
Markku Anttila, Mäntsälän kunnan tietohallintopäällikkö

Katso video  Tutustu referenssiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Case study - Alasen Rakennus

Pilvipalvelut ja automaattiset tarviketoimitukset helpottavat arkea rakennustyömaalla

Alasen Rakennus Oy etsi ratkaisua työn tehostamiseksi ja tiedon jakamiseksi rakennustyömaalla. Tulosteiden määrää vähennettiin ottamalla käyttöön Brotherin pilvipalveluja tukeva A3-värimustesuihkutulostin, johon toimitetaan tarvikkeet automaattisesti. Piirustukset ja työohjeet on tallennettu pilvipalveluun, josta niitä tulostetaan vain tarpeen mukaan.

"Voimme keskittyä omaan työhömme, koska värikasetit eivät pääse yllättäen loppumaan. Kuukausimaksullinen tulostusratkaisu on meille toimiva ratkaisu".
Ville Niinimäki, työpäällikkö, Alasen Rakennus Oy

Katso video  Tutustu referenssiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Case study - Akaa

Paperittomuus työn tehostajana Akaan kaupungissa

Sähköinen tiedon jakaminen, kuten asiakirjojen skannaaminen, on Akaan kaupungille erittäin tärkeä tukitoiminto. Heille oli tärkeää löytää sujuva dokumentinhallintaratkaisu eri toimipisteidensä välille. Räätälöity skannausratkaisu kiinteällä kuukausimaksulla tehosti merkittävästi tiedonkulkua eri toimipisteiden välillä.

"Brotherin laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä erityisesti omiin tarpeisiimme kustomoituna."
Asko Mäkinen, Akaan kaupungin tietohallintopäällikkö

Katso video  Tutustu referenssiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kaisankoti_case study

Kaisankoti tapaa potilaitaan verkossa

Hyvinvointikartano Kaisankoti on järjestänyt videovastaanottoja OmniJoinin avulla keväästä 2017 lähtien. Tämä säästää sekä lääkärin, että potilaan aikaa ja soveltuu kiireettömiin potilastapaamisiin, kuten ammatillista työkykyä ylläpitävään kuntoutukseen.   

- Kuntoutettavan työpaikka voi sijaita vaikka Oulussa, joten on todella kätevää, kun työntekijä voi kävellä läppäri kädessään ja esitellä lääkärille videon välityksellä työympäristöään, Kaisankodin vastaava lääkäri kertoo.

Tutustu referenssiin

Case Study - Tilitoimisto Karppinen

Tilitoimisto A.Karppinen Oy nauttii tulostuksenhallinnan tuomasta mielenrauhasta

Tilitoimistoissa tarvitaan edelleen paljon paperitulosteita ja yksinkertainen tulostuksenhallinnointi vapauttaa paitsi aikaa ja resursseja myös pääomaa. Työn sujuvuuden kannalta on olennaista, että värikasetteja on aina saatavilla oikea-aikaisesti, jotta tärkeät asiakirjat voi tulostaa juuri silloin kun tarve vaatii. Brotherin Click-tarvikesopimus toi mielenrauhaa ja taattua tulostuksenhallintaa.

Tapani Mäkinen, IT-päällikkö, KLT, Tilitoimisto A.Karppinen Oy, Oulu

Tutustu referenssiin

Sports car center

Sports Car Center on tyytyväinen rengastarraratkaisun käyttäjä

Sports Car Center tehosti rengashotellipalveluaan Brotherin monipuolisella rengastarraratkaisulla.

“Suosittelen Brotherin regastarraratkaisua kaikille autoliikkeille, rengashotelleille sekä rengasliikkeille.”
Petter Kallinen, työnjohtaja, Sports Car Center Espoo

Tutustu referenssiin

Case Study - Kalevala Koru

Kalevala Koru luottaa Brotherin ratkaisuun korujen hintamerkinnöissään

Kalevala Koru löysi ratkaisun visuaalisesti vaativiin hinnoittelutarpeisiinsa Brotherin PT-D600VP-tarratulostimesta. Hintalaput viestivät Kalevala Korun tarinaa ja hintamielikuvaa.

"Halu tutustua tuotteisiin rauhassa sopii hyvin suomalaiseen mielenlaatuun, siksi näyttävät ja selkeät hintalaput ovat erittäin tärkeitä. Selkeä hinnoittelu tukee myös myyjän työtä ja parantaa asiakaskokemusta, esimerkiksi myymälän ollessa ruuhkainen hintatiedot antavat asiakkaalle ensitietoa ennen kuin myyjä pääsee palvelemaan häntä."
Tuula Junttila, myymäläpäällikkö


Tutustu referenssiin

Daycare

Elbkinder Center -päiväkodissa MPS-tulostuksenhallinta toi merkittäviä säästöjä ja sujuvoitti työnkulkua

Brotherin MPS-tulostuksenhallintaratkaisu ja ammattikäyttöön suunnatut mustesuihkutulostimet optimoivat päiväkotien työnkulkua Hampurissa. 

"Tulostimien käyttäminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa", kertoo Kevin Einig, Schwebengrund-päiväkodin hallinnon edustaja.

Tutustu referenssiin

Case study - Ubiquitech

One Q:n älykäs tulostuksenhallintajärjestelmä optimointiin BSI:n avulla

One Q on älykkäitä tulostuksenhallintajärjestelmiä myyvä yritys, joka tarjoaa asiakkailleen skaalautuvan, joustavan ja huoltovapaan järjestelmän. BSI (Brother Solutions Interface) mahdollisti Brother-laitteiden tuen lisäämisen One Q:n ratkaisuihin.

Tutustu referenssiin

Martinez-Lorca optikkoliike merkitsee tuotteensa Brotherin etikettitulostimilla

Optikot merkitsevät silmälasikehykset tuotekoodilla, sekä malli- ja hintatiedoilla. Brotherin etikettitulostimella tietojen tulostaminen on helppoa joten optikoille jää enemmän aikaa asiakaspalveluun.

“Käytimme merkitsemiseen aikaisemmin tarra-arkkeja. Etikettitulostimilla tiedot on helppo tulostaa ja työmme nopeutui", Juan José Rodriguez Ureña, Martinez-Lorca optikkoliikkeen omistaja.

Tutustu referenssiin

Case study - DER travelling agency

DER-matkatoimistoketju sujuvoitti toimintaansa MPS-tulostuksenhallintaratkaisun ansiosta

Saksalainen matkatoimistoketju DER järkevöitti 500 toimipisteensä tulostuksenhallintansa Brotherin HL-L6400DW mustavalkotulostimen ja tukipalveluiden ansiosta.

DERin IT-johtaja Sasha Karbginski kuvaa aiempaa tilannetta: "Meillä ei ollut mitään mahdollisuutta tukea työntekijöidemme tulostuksenhallintaa tehokkaasti, sillä emme saaneet tietoa työntekijöiden tulostuskäyttäytymisestä."

Tutustu referenssiin

Case study - Lithuanian police

Liettuan poliisilaitos käyttää PocketJet-tulostimia liikkuvassa työssään

Liettuan poliisilaitos käyttää Brother PocketJet -tulostimia autojensa sisällä etupenkiltä käsin sakkojen ja raporttien tulostamiseen.

“Työstä on tullut tehokkaampaa. Voimme nyt tulostaa tärkeät asiakirjat nopeasti, vaikka keli olisi kuinka haasteellinen."
Algirdas Stončaitis, Liettuan Vilnassa toimiva poliisikomentaja

Tutustu referenssiin

Case study - Enevold

Enevold Revision -tilitoimisto siirtyi digitaaliseen asiakirjahallintaan Brotherin ratkaisuiden myötä

Tilitoimisto vaihtoi asiakirjahallinnan digitaaliseksi Brotherin skannereita ja monitoimitulostimia käyttämällä.

“Asiakkaanani on monia pieniä yrityksiä. Monien mekaanikkojen, sähkömiesten ja muiden ammattilaisten ajasta suuri osa saattaa kulua hallinnointiin ja monimutkaisiin työskentelytapoihin. He voisivat saada paljon enemmän aikaan, jos toimisivat samoin kuin minä.“
Carsten Enevold, Enevold Revision.

Tutustu referenssiin (englanniksi)

Europcar

Europcar valitsi Brotherin tulostimet käyttöönsä

Brother-tulostimet ovat jatkuvassa käytössä Tanskan suurimmassa autonvuokrausyrityksessä.

"Luotettavuus, luotettavuus, luotettavuus. Se on meidän avainsana"
Anders Thaarup, IT-koordinaattori Europcarin tanskan toimistossa.

Tutustu referenssiin (englanniksi)

Case study - GKN

GKN Wheels käyttää työssään nopeaa tulostinta

Mustesuihkutulostin HL-S7000DN tulostaa nopeasti tulosteita, jotka kestävät kosteutta ja öljyssä likaantuneita käsiä.

”Brother-tulostimet ovat erittäin kestäviä. Ne ovat nopeita ja luotettavia, ja niiden ostohinta on kohtuullinen.”
Tommy Holm, GKN Wheels.

Tutustu referenssiin (englanniksi)

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College ei joudu arvuuttelemaan tulostuskustannuksiaan

"Brother MPS auttaa meitä hallitsemaan tulostuskustannuksia. Näemme kuinka paljon kunkin osastomme väri- ja mustavalkotulostus maksaa – siksi voimme jopa ennustaa tulevia kustannuksia."

Matthew Cooke, IT Technician, Ercall Wood Technology College

Tutustu referenssiin (englanniksi)


Helsby High School children walking Brother

Helsby High School on yksi tyytyväisistä MPS-tulostuksenhallintaratkaisun käyttäjistä

"Käynnistimme tämän projektin, koska halusimme alentaa jatkuvasti kasvavia tulostuskustannuksiamme. Keskittämällä laitekantamme Brother-tulostimiin olemme pystyneet puolittamaan yrityksessämme käytettävien tulostimien määrän. Tulostuksemme kokonaiskustannukset alenivat huomattavasti, sillä käytämme vain muutamaa tulostinta ja siten tarvitsemme myös vähemmän erilaisia tulostustarvikkeita."

Steve Ford, Strategic ICT Manager, Helsby High School

 

Tutustu referenssiin (englanniksi)

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy otti käyttöönsä 380 Brotherin tulostinta

"Brother arvioi tulostusympäristömme, toimitti ja asensi 380 uutta tulostinta ennätysajassa, koulutti henkilökuntamme ja tuki meitä koko projektin ajan."

Colin Kendrick, Head of IT, Day Lewis Pharmacy

Tutustu referenssiin (englanniksi)

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds -ketjussa käytetään mobiileja tulostusratkaisuja

85 % konsernimme liikevaihdosta tuloutuu mobiiliratkaisujen välityksellä ja se on mullistanut liiketoimintatapamme"

Julian Bond, Head of ICT Hillary’s Blinds Ltd. 

Tutustu referenssiin (englanniksi)

PJT Co Logo Brother

PJT Co käyttää työpöytäskannereita arkistoinnissaan

Toimistotila on rajallista joten asiakastiedostojen arkistointi on meille jatkuva haaste, kuten useimmille muillekin tilitoimistoille. Brotherin kustannustehokkaat työpöytäskannerit ja mobiiliskannerit ovat muuttaneet työtapamme."

Sunil Parekh, Director, PJT and Co Chartered Accountants

Tutustu referenssiin (englanniksi)

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd onnistui parantamaan asiakastyytyväisyyttään mobiilitulostimien ansiosta

Asiakastyytyväisyys on parantunut, se on auttanut meitä toimimaan tehokkaammin ja alentanut kustannuksiamme"

Antonio Solimena, IT Manager, Dakro Environmental Ltd

Tutustu referenssiin (englanniksi)