1. Etusivu
  2. Tietoa Brotherista
Brotherin historia

At your side - Olemme sinua varten

Tuotevalikoimamme monipuoliset tulostimet, skannerit ja tarratulostimet, verkkoneuvottelujärjestelmä sekä monet yritysratkaisumme ovat helposti integroitavissa yritysympäristöösi. Me Brotherilla pyrimme ennakoimaan asiakkaidemme odotukset ja ylittämään ne. 

Kuluneen lähes 60 vuoden ajan olemme näyttäneet tietä tuomalla markkinoille uusia tuoteinnovaatioita. Maailman ensimmäisen matriisikirjoittimen vuonna 1971, maailman pienimmän itsenäisesti toimivan mobiilitulostimen vuonna 2004, sekä hiljattain - ensimmäiset langattomat työpöytäskannerit.

Tutustu tuotteisiin

Historia

Yli 100 vuotta sitten Japanin Nagoyassa perustetulla Brotherilla on Euroopassa lähes 60-vuotinen historia. Ensimmäinen Euroopan toimipaikka perustettiin Irlantiin vuonna 1958. Brother valmisti silloin monenlaisia tuotteita kirjoituskoneista moottoripyöriin!

Brother on toiminut Pohjoismaissa jo 60-luvulta lähtien. Brother Nordic A/S perustettiin vuonna  2011 ja on osa maailmanlaajuista Brother International Ltd konsernia. Brother Nordicin pääkonttori on Kööpenhaminassa ja yrityksellä on maakonttorit Oslossa, Göteborgissa ja Vantaalla. 

Lue lisää