1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
Brotherin historia

At your side - Olemme sinua varten

Tuotevalikoimamme monipuoliset tulostimet, skannerit ja tarratulostimet, sekä monet yritysratkaisumme ovat helposti integroitavissa yritysympäristöösi. Me Brotherilla pyrimme ennakoimaan asiakkaidemme odotukset ja ylittämään ne. 

Yli 60 vuoden ajan olemme näyttäneet tietä tuomalla markkinoille uusia tuoteinnovaatioita. Maailman ensimmäisen matriisikirjoittimen vuonna 1971, maailman pienimmän itsenäisesti toimivan mobiilitulostimen vuonna 2004, sekä ensimmäiset langattomat työpöytäskannerit.

Tutustu tuotteisiin
Brotherin laitteita eri vuosikymmeniltä

Historia

Jo 110 vuotta sitten Japanin Nagoyassa perustetulla Brotherilla on Euroopassa yli 60-vuotinen historia. Ensimmäinen Euroopan toimipaikka perustettiin Irlantiin vuonna 1958. Brother valmisti silloin monenlaisia tuotteita kirjoituskoneista moottoripyöriin!

Brother on toiminut Pohjoismaissa jo 60-luvulta lähtien. Brother Nordic A/S perustettiin vuonna 2011 ja on osa maailmanlaajuista Brother International Ltd konsernia. Brother Nordicin pääkonttori on Kööpenhaminassa ja yrityksellä on maakonttorit Oslossa, Göteborgissa ja Vantaalla. 

Lue lisää