1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brother on lanseerannut premiumluokan PC-tarratulostimet

Brother on lanseerannut premiumluokan PC-tarratulostimet

Brother on lanseerannut premiumluokan tietokoneen tarratulostimet PT-P900W ja PT-P950NW


Hiljattain lanseeratut PT-P900W ja PT-P950NW kuuluvat markkinoiden nopeimpiin tietokoneen tarratulostimiin. Laitteet on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön.  

On melko yleistä puhua premiumluokan laitteista tai lippulaivamalleista, kun kuvataan auto-, tulostin-, tietokone- tai älypuhelinuutuuksia. Sen sijaan tietokoneen tarratulostimia on harvemmin esitelty huippumalleina. Tämä on kuitenkin muuttumassa. Brother on hiljattain lanseerannut ammattilaistason tarratulostimet PT-P900W ja PT-P950NW, jotka täyttävät vaativat tarramerkintävaatimukset.

 

Tarratulostimet ovat markkinoiden nopeimpia, ja ne tulostavat jopa 36 mm leveitä tarroja. PT-P950NW tarratulostimeen on saatavilla lisävarusteena LCD-kosketusnäyttö kosketuspainikkein ja Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa laitteen käytön täysin langattomasti mobiililaitteilta. Laitteessa on vakiona sisäänrakennettu kello päivämäärän ja kellonajan tulostamista varten.

 

Ensiluokkaisia toimintoja

Brother PT-P900W ja PT-P950NW tarratulostimissa on vakiona USB- ja Wi-Fi-liitännät. Lisävarusteena litiumioniakku, joka mahdollistaa tarratulostuksen missä ja milloin tahansa.

Lippulaivamalli PT-P950NW-tarratulostimessa on vakiona langaton verkkoliitäntä. Tarratulostin on helppo liittää myös yrityksen kiinteään verkkoon työryhmätarratulostimeksi. Brotherin ilmainen P-touch Editor -tarrasuunnitteluohjelma auttaa tarrojen helpossa ja nopeassa luomisessa.

Uutuustarratulostimien tulostusnopeus on jopa 60 mm, ja ne tulostavat jopa 36 mm leveitä tarroja. Laitteet käyttävät erittäin kestäviä laminoituja TZe-tarranauhoja, jotka on suunniteltu kestämään auringonvaloa, kemikaaleja, lämpötilanvaihtelua, kosteutta sekä hankausta.
 

Uniikkeja ominaisuuksia

PT-P950NW-tarratulostimeen voi räätälöidä lisäominaisuuksia, jotka erottavat sen muista tarratulostimista. Laitteeseen on saatavilla lisävarusteena LCD-näyttö kosketuspainikkein. Tämä mahdollistaa tarratulostuksen ilman tietokoneyhteyttä. Tarratulostimessa on sisäänrakennettu kello ja kalenteri, joiden ansiosta tarroille voi tulostaa nykyisen tai tulevan päiväyksen sekä kellonajan esimerkiksi ”Parasta ennen”- tai ”Näytteenottopäivä”-merkintöihin. PT-P950NW-tarratulostimeen voi hankkia lisävarusteena Bluetooth-yhteyden, joka mahdollistaa tarrojen luonnin ja tulostamisen mobiililaitteiltasi.

 

Brotherin kehittämiä appseja ja pääsy pilvipalveluun

PT-P900W ja PT-P950NW ovat yhteensopivia Brotherin kehittämän iPrint&Label -appsin kanssa. Veloituksettoman sovelluksen ansiosta tarrojen suunnittelu ja tulostaminen mobiililaitteelta on helppoa ja nopeaa. iPrint&Label -appsi toimii Applen iPhone-/iPad- ja Android-laitteilla langattoman verkon välityksellä.

 

Veloitukseton Mobile Cable Label Tool -appsi on kehitetty sähköalan ammattilaisille, jotka tekevät sähkömerkintöjä esimerkiksi tietoliikennealalla. Appsista on pääsy Brotherin pilvipohjaiseen sähköalan symbolikirjastoon, josta voi ladata viimeisimpiä symboleja ja tarrapohjia.


Hinnat ja saatavuus

Tietokoneen tarratulostimia on saatavilla kautta maan Brother-jälleenmyyjiltä. Brother PT-P900W:n verollinen suositushinta on 406,00 euroa ja Brother PT-P950NW:n verollinen suositushinta on 677,00 euroa.

 

PT-P950NW