1. Etusivu Brother
 2. Brother-tulostimet ja merkintälaitteet kotiin
 3. Kodin järjestäminen
Hyllykössä kolme säilytyslaatikkoa, mappeja, lokerikko ja kukka

Tee kodin järjestämisestä yksinkertaista

Tarjoamme valikoiman helppokäyttöisiä paperitarroja, sekä laminoituja tarranauhoja, jotka helpottavat päivittäistä arkea kotona.

 • Kattava valikoima tarravärejä ja -leveyksiä - voit luoda tyylisi mukaisia tarroja sekä tulostaa värikoodattuja tarroja, joilla eri tiedostot ja kansiot on helppo erottaa toisistaan.
 • Selkeät merkinnät yksinkertaistavat hallinnollisia tehtäviä - tunnistat helposti ja nopeasti tiedostot, säilytyslaatikot ja hyllyjen sisällöt.
 • Kestävät - laminoidut tarranauhamme on suunniteltu kestämään pitkään. Voit siis olla varma, että tarrasi pysyvät helposti luettavina paikallaan, juuri niin kauan kuin haluat.
 • Kannettavat tarratulostimet - pienet laitteet kulkevat helposti mukana ja ne on myös helppo liittää.
 • Tietokoneisiin ja älypuhelimiin liitettävät tarratulostimet - tarrojen muokkausohjelma ja valmiita tarrapohjamalleja kodin moniin käyttökohteisiin. 
 • Takuu - tarjoaa mielenrauhaa ja sisältyy kaikkiin tarratulostimiin.

Tutustu kodin tarratulostimiin

Järjestä kotisi yksi huone kerrallaan

Löydät etsimäsi helposti, kun asiat on selkeästi merkattu

Päivittäiset rutiinit

Helpota päivittäistä arkeasi

Keltainen paita, jossa nimikointi sisäpuolella

Takaisin kouluun

Myydyin kannettava tarratulostimemme sisältää tarraleikkurin. Se on täydellinen työkalu, joka auttaa sinua valmistautumaan tulevaan kouluvuoteen. Erilaisten fonttien, symbolien ja valmiiden tarramallien avulla voit nimikoida lastesi koulutarvikkeet yksilöllisin tarroin, jotka heidän on helppo tunnistaa. Vaikka tavarat hetkeksi häviäisivät, löytävät ne helpommin takaisin oikealle omistajalle.  

 • Kouluvaatteet ja reput
 • Kannettavat tietokoneet, kansiot, kynät ja laskimet
 • Eväsrasiat ja vesipullot

Brother PT-H110-tarratulostimella luot helposti luettavia aikatauluja ja kaavioita. Voit tulostaa erivärisiä tarroja, jotta erotat eri luokat, harjoitustehtävät ja oppitunnit toisistaan.

Näiden hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta kouluun valmistautuminen sujuu helposti.

Lue lisää PT-H110-tarratulostimesta

Ulkoilu ja uheiluvälineet

Valmiina ulkoiluun

Kaksi vedenpitävää tarranauhaa, jotka on osin upotettu veteen

Valmistaudu kaikkeen

Brotherin P-touch-tarratulostimet ja niiden käyttämät kestävät tarranauhat sopivat erinomaisesti luonnon tarjoamiin haasteisiin valmistautumiseen. Oletpa sitten järjestämässä retkeily- tai urheiluvarusteita, merkitsemässä vaellusreittiä tai muita varusteita. 

Kesäleirit, koulu- ja urheiluvälineet: P-touch-tarrat sopivat täydellisesti urheilu- ja retkeilyvarusteiden, kuten telttojen ja makuupussien nimikoimiseen, joten kokoaminen ja pakkaaminen sujuu helposti ja nopeasti.

Retkeilyyn ja patikointiin: Merkkaa P-touch-tarroilla ensiapupakkaukset ja ruokatarvikkeet, sekä vesipullot jotta kaikki löytävät omansa. Tarranauhoja löytyy erittäin hyvin erottuvina huomioväreinä, joten kaikki tarvittava löytyy hätätilanteissa helpommin. 

Kannettavilla P-touch-tarratulostimilla voit tulostaa tarroja tien päällä - valmiina mihin tahansa seikkailuun. Kun siis joudut kohtaamaan äärimmäisiä lämpötiloja, märkiä tai hankaavia ympäristöjä, voit luottaa kestäviin ja pitkäikäisiin laminoituihin Brother P-touch-tarroihin.

Tulostimet kestävään tarratulostukseen Lue lisää kestävistä P-touch TZe-tarranauhoista

Brother-laitteet kotikäyttöön