1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Brotherin työpöytäskanneri sai huippuarvostelut PC Pro -lehdessä

Brotherin työpöytäskanneri sai huippuarvostelut PC Pro -lehdessä

Brittiläinen PC Pro -lehti testasi Brotherin työpöytäskanneria ja antoi sille täydet viisi tähteä.

Arvioinnissa sanottua:

ADS-3600W skannerissa on kaikki ominaisuudet, joita pk-yritykset odottavat skanneriltaan. Laitteen skannausnopeus on 50 sivua minuutissa. Laitteessa on tehokas 50 arkin dokumentinsyöttölaite ja suositeltu päivittäinen skannausmäärä on enintään 5000 arkkia.


“Voittoisa skannauspaketti – nopea, monipuolinen, tukee pilvipalveluita. Pk-yrittäjiä kiinnostavaan hintaan.”

PC Pro huomautti, että ADS-3600W skannerin paperinkäsittelyominaisuudet ovat ansiokkaita ja maahantuojan väittämä skannausnopeus 50 sivua minuutissa on mahdollinen saavuttaa. Skanneri skannaa eri asiakirjatyyppejä ilman suurempia ongelmia. Muovikorttien skannauksessa tulee huomioida, että kortin lyhyempi sivu tulee asettaa skannauksessa alaspäin/pystyyn.   


Arviossa kirjoitettiin, että skanneri tarjoaa hyvät yhteydet. Siinä on vakiona kiinteä ja langaton verkko, ja laite tukee NFC:tä, mikä mahdollistaa laitteen mobiilikäytön NFC:tä tukevilta mobiililaitteilta. Laitteen skannaustoiminnot käsittävät skannauksen sähköpostin liitteeksi, sähköpostipalvelimelle, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR:ään, SharePointiin, USB:lle, pilvipalveluihin, FTP:lle, SFTP:lle, WS Scaniin, Appsiin, tulostimelle ja haettavaksi PDF:ksi. Skannausta tukevat pilvipalvelut ovat Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneNote, Evernote ja Box. PC Pro käytti Brotherin Web Connect -portaalia luodakseen Dropbox- ja Google Drive -tilit, tilien luomiseen meni aikaa alle kaksi minuuttia. 

PC Pro kirjoitti laitearvionsa lopuksi: “ADS-3600W skannerin skannausnopeus ja jälki ovat vaikuttavia, ja laite tukee lisäksi pilvipalveluita. Hinta on erittäin kiinnostava, mikä tekee tästä työpöytäskannerista mieluisan ratkaisun pk-yrityksille.”

Lue lisää ADS-3600W-työpöytäskannerista.
PC Pro