ADS-3600W - Nopea langaton asiakirjaskanneri

Nopea langaton skanneri ammattitasoisin ohjelmin   

1 310,02 € Sisältäen ALV:n

Nopea duplex-skannaus (50 sivua / 100 kuvaa minuutissa)

Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, supernopea USB 3.0 ja WiFi-yhteys

50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperista muovisiin kortteihin

Tuotetiedot

ADS3600W_main

Lukittava 9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö

Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia, sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA & SANE ajurit optimaaliseen toimintaan

Veloituksetta kattava ohjelmistopaketti sisältäen ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea duplex-skannaus (50 sivua / 100 kuvaa minuutissa)
 • Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, supernopea USB 3.0 ja WiFi-yhteys
 • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperista muovisiin kortteihin
 • Lukittava 9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö
 • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia, sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA & SANE ajurit optimaaliseen toimintaan
 • Veloituksetta kattava ohjelmistopaketti sisältäen ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Tuotekuvaus

Brotherin ADS-3600W on nopea työpöytäskanneri, jossa on kakspuolinen skannaus ja monipuolinen ohjelmistopaketti.

ADS-3600W tukee erilaisia asiakirjatyyppejä, ohjaimia ja käyttöjärjestelmiä, ja siinä on helppokäyttöinen LCD-värikosketusnäyttö, NFC sekä langaton ja kiinteä verkkoyhteys, joka takaa saumattoman integroinnin olemassa oleviin toimistoympäristöihin.

Tehokas laite on nopea ja skannaa jopa 50 sivun minuuttinopeudella. Luotettava skanneri sopii jopa 5000 arkin päivittäiseen skannaukseen ja on siksi hyvä valinta yrityksille, jotka käyttävät skanneria säännöllisesti.

Tukee seuraavia

 • Toimii langattomasti
 • Google Cloud Print -tuki
 • LCD-kosketusnäyttö
 • USB 3.0 liitäntä
 • NFC-lähiviestintätuki
 • iPrint & Scan
 • Kofax VRS sertifioitu
 • Brother Solutions Interface (BSI) -integrointi
 • Citrix-tuki
 • Twain
 • ISIS-tuki

Tekniset tiedot

Yleiset

Käyttötyyppi Työpöytä
Näyttö Värikosketusnäyttö
Näytön koko 9,3 cm

Yhdistettävyys

USB-liitäntä Supernopea 3.0
Kiinteä verkkoliitäntä Kyllä
Langaton verkkoliitäntä Kyllä

Mitat ja painot

Pakkaus 382 (l) x 254 (s) x 330 (k)
Pakkaus 6,3 kg
Laite 306 (l) x 258 (s) x 250 (k)
Paino 4,55 kg

Virrankulutus

Valmiustilan virrankulutus 4.4 watts* (*with latest firmware update)
Virrankulutus - lepotila 2.3 watts* (with latest firmware update)
Käyttö 30 wattia
Sammutettu 0.12 wattia
Ääniteho 63.9 dB
Äänenpaine 50 dBA

Ympäristö

Käyttölämpötila 5 - 35°C
Käyttökosteus 20 - 80 %

Laitteen mukana

Muut Skanneri, verkkolaite, virtalähteen johto, USB 3.0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, turvaohjeet, takuutiedot.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Tyypit ja koot Tavallinen paperi, ohut paperi, paksu paperi, uusiopaperi, käyntikortti, muovikortti (jopa 1,4 mm)
Painot 27 - 413 g
ADS:n tulostusmateriaalikoot Leveys 51-215,9 mm. Pituus 51-297 mm.

Verkkoyhteydet

IPv4 Yes
Verkkoprotokollat IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*with latest firmware update).
Kiinteä verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Kiinteän verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Langaton verkkoliitäntä IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)
Langattoman verkon suojaus WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), SMTPAUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAPTLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Kyllä

Skannaus

Kaksipuolinen skannaus Kyllä
A4-skannausnopeus 50 pages per minute
ADF 50
Interpoloitu skannaustarkkuus 1 200 x 1 200 dpi
Monisyötön tunnistin Kyllä
Paperianturi Kyllä
Skannaustarkkuus ADS:stä 600 x 600
TWAIN-yhteensopivuus Windows 8, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Skannaustoiminnot Sähköpostin liitteeksi, sähköpostiserverille, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR, SharePoint, USB:lle, pilveen, FTP:lle, SFTP:lle, WS Scan, appsiin, tulostimeen, haettavaksi PDF:ksi
Harmaasävyt 256 harmaasävyä
ICA-yhteensopivuus Kyllä, vain lataus
ISIS-yhteensopiva Kyllä
SANE-yhteensopivuus Kyllä
WIA-yhteensopivuus Kyllä

Ratkaisut

iPrint & Scan Kyllä

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tuki ja esitteet

Nainen työskentelee tietokoneellaan avokonttorissa

Ajurit ja lataukset

Lataa ja asenna viimeisimmät ajurit ja apuohjelmat Brother-laitteellesi.

Tutustu latauksiin

Lisätietoja tästä tuotteesta

ADS-3600W

ADS-3600W 

Brother ADS-3600W väriskanneri tarjoaa ammattitasoista skannausjälkeä ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan digitoinnin. Skannaus käynnistyy 9,3 cm leveää kosketusnäytön painiketta hipaisemalla ja tarjoaa koko henkilökunnalle helpon ja yksinkertaisen skannausratkaisun. Toiminnot löytyvät suurelta selkeältä näytöltä helposti ja niiden käyttäminen on yksinkertaista, joten käyttöopastukseen kuluva aika jää minimiin.   

Kosketusnäytön painikkeet voidaan ohjelmoida skannaamaan suoraan haluttuihin kohteisiin, kuten FTP:lle tai verkkokansioon helposti jaettavaksi koko tiimillesi tai osastollesi. Yhden painikkeen skannaus auttaa vähentämään virheellistä arkistointia ja asiakirjojen häviämistä, koska sillä voidaan varmistaa, että skannaus tiettyyn sijaintiin onnistuu helposti. 

ADS-3600W sisältää sekä kiinteän, että langattoman verkkoyhteyden lisäten käytön joustavuutta työpisteissä. Langattomuuden ansiosta ADS-3600W voidaan sijoittaa toimistossa mihin tahansa käytön kannalta kätevimpään paikkaan. Turvallinen verkkoyhteys tuo mielenrauhaa IT-osastolle ja tarjoaa erinomaisen käytettävyyden skannerin käyttäjille.

Tämä ammattikäyttöön suunnattu asiakirjaskanneri tukee keskitettyä skannausta ja skannaa sähköpostin liitteeksi, sähköpostipalvelimelle, tiedostoon, kuvaksi, USB:lle, pilvipalveluihin, verkkoon, OCR-tekstintunnistus-ohjelmaan ja SharePoint® palveluun. ADS-3600W on erinomainen skannausratkaisu joka täyttää suurten yritysten skannausvaatimukset. Erittäin nopea USB 3.0 yhteys tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, optimoidun energiatehokkuuden sekä erinomainen käytettävyyden ja nopean tiedonsiirron. Laite on myös taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa.  

ADS-3600W:n tarjoama automaattinen 2-puolinen väriskannaus, 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja erittäin nopea skannaus, jopa 50 sivua minuutissa, tekevät tästä skannerista erinomaisen valinnan työryhmäkäyttöön.

Verkkoliitäntä

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Kosketusnäyttö lyhytvalinnoin

Värillinen kosketusnäyttö

Värillistä kosketusnäyttöä käyttämällä voit lähettää skannatut asakirjasi helposti ja nopeasti ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaa, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat yksinkertaisemmin ja henkilökunnan opastamiseen kuluva aika vähenee.

Voit skannata suoraan suosikkikohteisiin, kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai OCR-teksintunnistusohjelmaan, joten rutiinityöt sujuvat helposti ja nopeasti. 

NFC-yhteensopiva

Lähiviestintä (NFC)

NFC aktivoi langattoman yhteyden Brother skannerin ja NFC-yhteensopivan laitteen välille.

Automaattisesti muodostuva langaton yhteys mahdollistaa skannauksen saman tien ilman verkkoyhteyttä ja helpottaa sekä yksinkertaistaa työnkulkua toimistossasi pitämällä tiedon liikkeellä.

Voit jakaa Brother skannerisi käytön tilapäisesti asiakkaidesi, vierailijoidesi kanssa, eikä heidän tarvitse kuluttaa aikaa monimutkaisen käyttäjätunnuksen tai salasanan syöttämiseen, sillä niitä ei tarvita. 

Brother Solutions Interface (BSI)


BSI on ohjelmistoalusta joka mahdollistaa kolmansien osapuolten ohjelmistokehittäjille räätälöityjen ratkaisujen luomisen tai integroinnin Brother laitteisiin. Mahdollisuus luoda räätälöityjä valikkoja ja ikkunoita tarjoaa uusia mahdollisuuksia - auttaen asiakkaita parantamaan työnkulkua ja alentamaan kustannuksia.  

Suojatun toiminnon lukko

Suojatun toiminnon lukko (SFL)

 

SFL on turvatoiminto jolla voidaan palveluasetuksia muuttamalla estää tai vapauttaa käyttäjien käyttöoikeuksia. Siinä on myös julkinen asetus, joka sallii kaikki toiminnot. Toimintolukko antaa ylläpitäjille mahdollisuuden rajata skannerin toimintoja käyttäjätasolla, joten tietoturva säilyy ja laitteiden käyttöä voidaan hallita. 

USB-isäntä

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Sujuvaan paperinkäsittelyyn

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Asiakirjansuoritus

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

 

Arvostelut ja arviot

ADS-3600W is rated 4.3 out of 5 by 3.
Rated 4 out of 5 by from Topper Snel, stil, extra verbindingsmogelijkheden, ...adf-functie
Date published: 2020-08-10
Rated 4 out of 5 by from Super foncitionalité Numériseur très performant et facile d'utilisation ! Je recommande.
Date published: 2019-12-02
Rated 5 out of 5 by from Super Quick & Super Connected All the staff here love our new scanner and in particular how quickly it scans and uploads to our server. The mechanism very rarely jams and the feeder & catcher work great. From an IT point of view it was very easy to get working. I do have a few criticisms: 1. The software suite is too home user orientated and not suited to more advanced users and use cases. 2. Scanning directly to a network share means that OCR is not carried out which would have been nice. 3. File size for a given image quality is a little higher than our previous scanner however storage is cheap nowadays so not a huge issue.
Date published: 2017-07-24
 • y_2022, m_11, d_30, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_fi_FI, sid_ADS3600W, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_brother-uk
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 113ms
 • REVIEWS, PRODUCT
Takaisin alkuun