1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherilta uusia kustannustehokkaita värilasereita

Brotherilta uusia kustannustehokkaita värilasereita

 

Edulliset käyttökustannukset ja monipuoliset toiminnot kuvaavat Brotherin viittä uutta värilaseria erittäin hyvin. Uutuudet on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä työryhmille, jotka tulostavat, skannaavat ja kopioivat. Osa malleista sisältää myös faksin. Hinnat alkaen 607 euroa.

 

Vielä joitakin vuosia sitten toimistoissa oli usein oma huoneensa erillisiä tulostimia, kopiokoneita, skannereita ja fakseja varten. Nykyään nämä toiminnot löytyvät samasta monitoimitulostimesta.

 

Brother on panostanut kompakteihin ja monia eri toimintoja yhdistäviin laitteisiin kilpailijoitaan vahvemmin.

 

Siksi Brother on yksi värilasermonitoimilaitteiden johtavista toimittajista. Mallistomme vastaa kotitoimistojen, yritysten ja julkisen sektorin tulostusvaatimuksiin.

 

Vaativille käyttäjille

Brotherin ammattimallistoon kuuluvat uutuudet helpottavat toimistojen kiireistä arkea ja auttavat hoitamaan paperityöt nopeasti, tehokkaasti ja silti edullisesti. 


 

Sivukohtaiset tulostuskustannukset pysyvät erittäin alhaisina uusien 9000 sivun jättivärien ansiosta.

 

Uudet värilaserit suoriutuvat erinomaisesti monista eri tehtävistä. Oli kyse sitten suurien tulostusvolyymien tulostuksesta, kopioinnista, skannauksesta tai faksauksesta.

 

Tulostimen elinkaaren aikainen kustannus (TCO) tarkoittaa Brother-laitteissa sitä, että tulostuskustannukset ovat alhaiset joka päivä, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Brother Finlandin myyntipäällikkö Tom Forssell avaa elinkaarikustannuksia tarkemmin ja kertoo, että "Brotherilla TCO sisältää koko prosessin hankintapäätöksestä ostohintaan, käytön aikaisiin kustannuksiin sekä laitteen kierrättämiseen elinkaaren lopussa." 

 

Monitoimitulostimet täyttävät vaatimukset

Brotherin uudet värilasermonitoimitulostimet toimivat langattomasti, sekä sisältävät vakiona USB:n ja kiinteän verkkoliitännän.

 

Lisävarusteena 9000 sivun värikasetit joilla sivukohtainen tulostuskustannus on erittäin alhainen ja värien vaihtoväli pitkä.

 

Uusissa Brother-monitoimitulostimissa on vakiona 50 tai 80 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite mallista riippuen. Erinomainen toiminto tekee raporttien tai muiden monisivuisten asiakirjojen käsittelystä sujuvaa.

 

Mahdollisuus paperikapasiteetin kasvattamiseen varmistaa sen, että monitoimitulostin kasvaa yrityksesi mukana. 

 

Uutuudet lyhyesti

Brotherin uudet monitoimitulostimet ovat toiminnoiltaan hieman erilaisia, sillä niin ovat pienten ja keskisuurten yritysten käyttäjätkin.

 

Brother DCP-L8410DCW on käyttäjäystävällinen monitoimitulostin, joka tulostaa, kopioi ja skannaa väreissä. Tulostaa jopa 31 sivua minuutissa ja skannaa jopa 28 kuvaa minuutissa.

 

DCP-L8410DCW monitoimitulostimeen voidaan lisätä kolme 250 arkin lisäpaperikasettia, sekä käyttää 6500 mustavalko- ja 4000 värisivun suurvärikasetteja.
Brother MFC-L8690CDW tarjoaa edellä mainitun lisäksi myös faksin.

 

Brother MFC-L8900CDW sisältää vakiona monipuoliset paperinkäsittelytoiminnot sekä NFC-lähiviestintätuen. Lisävarusteena riittoisat suurvärikasetit 9000 mustavalko- ja 6500 värisivun tulostamiseen. Tämänkin tulostimen paperikapasiteetti on laajennettavissa joko kolmella 250 arkin tai kahdella 500 arkin lisäpaperikasetilla.

 

Brother MFC-L9570CDW on uuden värilasermalliston lippulaiva. Uutuus tarjoaa suuren 17,6 cm leveän kosketusnäytön, erittäin nopean skannauksen, NFC-yhteyden sekä mahdollisuuden käyttää jopa 9000 sivun jättivärikasetteja.

 

MFC-L9570CDW on saatavana myös T-versiona, jolloin laitteessa on vakiona kaksi paperikasettia.

         

Hinnat ja saatavuus

Uudet värilasermonitoimilaitteet ovat saatavissa Brother-jälleenmyyjiltä.

DCP-L8410CDW - 607,00 € (sis. alv)

MFC-L8690CDW - 688,00 € (sis. alv) 

MFC-L8900CDW - 1178,00 € (sis. alv)

MFC-L9570CDW - 1523,00 € (sis. alv)

MFC-L9570CDWT - 1645,00 € (sis. alv)

 

Lisätiedot
Brother Finland, Brotheer Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi, tai
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

Uudet värilasermonitoimilaitteet työryhmäkäytössä