1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2014
  5. Brother tarratulostin WiFi- ja NFC-yhteyksin

Brother tarratulostin WiFi- ja NFC-yhteyksin

Brother on yksi maailman suurimmista elektronisten tarratulostimien valmistajista ja tarjoaa malleja sekä yksityiselle, että julkiselle sektorille ammattikäyttöön ja näiden lisäksi malleja kotikäyttöön.

Brotherin markkina-asema tarkoittaa sitä, että koska Japanilainen valmistaja on uuden tekniikan ja käyttäjäystävällisten ominaisukksie edelläkävijä, integroidaan ne nopeasti osaksi suosittuja Brother tarratulostimia. Tämä pätee erityisesti Brother PT-P750W tarratulostimeen, joka on suositun P-touch tuotesarjan viimeisin uutuus.

Laite toimii PC- ja Mac-tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Kaksi viimeistä tarvitsevat ilmaisen Brother iPrint&Label appsin, joka toimii iOS, Android ja Windows laitteilla. Voit tulostaa tarroja älypuhelimesta tai tabletista langattomassa verkossa tai pitää älypuhelintasi tarratulostimen lähellä ja käyttää NFC-lähiviestintä-tekniikkaa (NFC) joka siirtää tiedon langattomasti uuteen Brother PT-P750W tarratulostimeen.
 
Mukana olevasta ohjelmistopaketista löydät useita tarramalleja ja tuen useille eri tietokannoille. Tämän lisäksi voit tuoda tarroille tietoa suoraan esimerkiksi Excelistä. Vaihtoehtoisesti voit ladata viimeisimmät fontit ja tarramallit “pilvestä” - Brotherin verkkoserveriltä.
PT-P750W