1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Somistusta EM-jalkapallon kisakatsomoihin!

Somistusta EM-jalkapallon kisakatsomoihin!

Jalkapallon EM-kisat ovat käynnissä ja kisoja seurataan ympäri Eurooppaa: perheet ja ystävät kerääntyvät yhteen televisioiden ääreen kannustamaan suosikkijoukkueitaan. Ehkäpä haluat somistaa kisakatsomoasi? Brotherin Creative Center tarjoaa somistamiseen sopivaa materiaalia ilmaiseksi.

Creative Centerissä on kolme uutta interaktiivista jalkapallofiguuria somistukseen: kaksi pelaajahahmoa ja palloa kantava maalivahti. Pelaajahahmoilla voi potkaista palloa päätä vetämällä ja maalivahti heiluttaa käsivarsiaan. Voit ladata, tulostaa ja askarrella hahmot Brother Creative Centerin ohjeiden mukaisesti. Hahmoja on helppo tuunata lisäämällä paperisia partoja, kulmakarvoja tai silmälaseja – vain mielikuvitus on rajana. Kiinnostuitko? Klikkaa alla olevista linkeistä hahmoihin.     

Jalkapalloilija 1

Jalkapalloilija 2
Maalivahti

 

Creative Centerissä on lisäksi ripustettavia lippukoristeita esimerkiksi olohuoneisiin, somistuksia pulloihin sekä jalkapalloaiheisia pikkulaatikoita. Kaikki jalkapalloaiheiset somistukset sopivat juhliin tai vaikkapa jalkapallo-otteluiden kisakatsomoihin. Klikkaa laajaan valikoimaan oheisesta linkistä. Nautitaan peleistä kisakatsomoissa! 


Nautitaan peleistä kisakatsomoissa!

 

Somistusta EM-jalkapallon kisakatsomoihin!