1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2016
  5. Kompaktit ja kätevät Brotherin PJ-mobiilitulostimet liikkuvaan tulostukseen

Kompaktit ja kätevät Brotherin PJ-mobiilitulostimet liikkuvaan tulostukseen

Brother on lanseerannut hiljattain kokonaan uuden tuoteperheen PJ-mobiilitulostimia. PocketJet PJ-700 -mallisto sopii kaikille liikkuvaa työtä tekeville. USB-liitäntä mahdollistaa helpon yhteyden tietokoneisiin ja kannettaviin. Malliston A4-mobiilitulostimia on saatavilla alkaen 785,00 euron verolliseen suositushintaan.

Tien päällä tulostaminen sai aivan uuden ulottuvuuden, kun maailman pienin Brother A4-tulostusmallisto päivitettiin alkuvuodesta. Brotherin uudet A4-mobiilitulostimet (PJ-700-mallisto) ovat kompaktin kokoisia, kevyitä ja siten helppo kantaa mukana laukussa. Malliston mobiilitulostimet tulostavat jopa 600 A4-arkkia yhdellä akkulatauksella.

Brotherin mobiilitulostimet käyttävät lämpötulostustekniikkaa (direct thermal printing). Lämpötulostustekniikkaa käyttävien laitteiden tulostustarkkuus tuottaa terävät tekstitulosteet − täysin ilman musteita tai värinauhoja. Mobiilitulostaminen onnistuu niin arkeille kuin jatkuvalle paperille, jolloin tuloste on helposti repäistävissä.

PJ-700-mallistoon kuuluu viisi mobiilitulostinta, joissa kaikissa on USB-liitäntä ja osassa Bluetooth ja langaton verkkoliitäntä. Kaikki tulostimet ovat helposti liitettävissä mobiililaitteisiin ja osa laitteista on lisäksi Apple AirPrint- ja Mopria-yhteensopivia.

Uutta vapautta tulostamiseen

”Uudet PocketJet -mobiilitulostimet tekevät tulostimille saman kuin mobiililaitteet ovat tehneet pöytätietokoneille ja lankapuhelimille. Mobiilitulostimet eivät vaadi johtoja tai kaapeleita toimiakseen”, myyntijohtaja Tom Forssell Brother Finlandilta summaa laitteiden etuja.

Brotherin PocketJet-mobiilitulostimet ovat nimensä mukaisesti mobiileja, liikuteltavia: PJ-tulostimet on helppo liittää älypuhelimiin, tabletteihin, PDA-laitteisiin tai tietokoneisiin Bluetooth- tai WiFi-yhteyden sekä USB-liitännän avulla.

PJ-mobiilitulostimien suurin etu on siinä, että ne ovat käyttövalmiita sellaisenaan − voit unohtaa värinauhat, mustekasetit tai värikasetit näitä laitteita käytettäessä. Ainoa kuluva tulostustarvike on paperi.

Lukuisia käyttökohteita
Brotherin mobiilitulostimet tarjoavat tulostusratkaisun tien päällä tapahtuvaan tulostukseen ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi myynnin, huollon, logistiikan, turvallisuus-, palo- ja pelastusalan ammattilaisille. Tyypillisesti tulostettavia asiakirjoja ovat esimerkiksi sopimukset, kuitit, netistä tulostettavat asiakirjat tai huoltokuittaukset. Mobiilitulostimilla voi tulostaa jopa A4-kokoisia asiakirjoja.

Mobiilitulostimia on poliisin käytössä jo useissa maissa. Liettuassa poliisivoimat käyttävät Brotherin mobiilitulostimia partioautoissaan ja siviilipoliisien autoissa. Näin he voivat tulostaa liikennerikkomuksista helposti ja nopeasti sakkolapun heti paikan päällä, eikä sakkoa tarvitse postittaa. Mobiilitulostimet kulkevat mukana laukussa ja ne voidaan kiinnittää ajoneuvoon tai muuhun työn kannalta kätevään paikkaan. Mobiilitulostimilla voidaan tulostaa jopa A4-mustavalkotulosteita.

Viisi mallia valittavana
Uuteen PocketJet 7-tuotemallistoon (PJ-700) kuuluu viisi mobiilitulostinta, jotka ovat ulkonäöltään siroja ja mitoiltaan käteviä 255 (l) x 55 (s) x 30 (k) mm. Laitteet painavat akkuineen noin 610 grammaa.

Lämpötulostustekniikkaa käyttäviin mobiilitulostimiin on saatavilla lisävarusteina ladattava litiumioniakku, verkkolaite ja autolaturi. A4-mobiilitulostimet tulostavat jopa 8 sivua minuutissa.

Laitteet eroavat toisistaan pääosin teknisiltä ominaisuuksilta, varustetasolta ja siinä, onko tulostustarkkuus 200 vai 300 dpi.

Brother PJ-722 ja PJ-723 -mobiilitulostimet sisältävät USB-liitännän, kun taas malleissa PJ-762 ja PJ-763 on USB-liitännän lisäksi Bluetooth-yhteys.

PJ-773 lippulaivamallissa on USB-liitäntä, langaton verkkoliitäntä ja laite tukee lisäksi langatonta tulostamista niin iOS-, Android- kuin Mopria-yhteensopivilta mobiililaitteilta. Voit tulostaa PJ-773 mobiilitulostimelta Brotherin ilmaisen iPrint&Scan -appsin avulla älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.

Brother PJ-773 mobiilitulostimen suurin etu on siinä, että laite sisältää oman Wi-Fi-yhteyden. Näin ollen mobiililaitteet voi liittää suoraan PJ-mobiililaitteeseen käyttämättä erillisen langattoman verkon reititintä tai vaihtoehtoisesti käyttää tarjolla olevaa reititintä.

Lisävarusteet
Mallistoon on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joilla laitteesta voi räätälöidä käyttötarkoituksen mukainen tulostusratkaisu. Kestävä kantolaukku on hyvä esimerkki lisävarusteista, sillä se on suunniteltu kansainvälisen IP54-standardin mukaisesti suojaamaan tulostinta. Kantolaukussa oleva mobiilitulostin kestää särkymättä enintään 1,2 metrin pudotuksen betoniin. Erikoisvalmisteisessa laukussa on rullautumisen estävä mekanismi, joka varmistaa tulosteiden tulemisen suorina.
Brotherin PJ-700-mallistoon kuuluvia mobiilitulostimia on kätevä käyttää tien päällä. Mobiilitulostimet ovat ideaaleja liikkuvaa työtä tekeville.