1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Web Connect -teknologia yksinkertaistaa yritysten asiakirjadigitoinnin

Web Connect -teknologia yksinkertaistaa yritysten asiakirjadigitoinnin

Jo 2014 Brotherin Web Connect -teknologialle myönnettiin Pick Award -palkinto, joka on tulostusalan Oscar-palkinto. Buyer Laboratory asetti tuolloin Brotherin teknologian ehdolle Outstanding Achievement -palkinnon saajaksi.

Buyers Laboratory (BLI) on maailman johtava riippumaton tulostus- ja kopiointitekniikan testaaja.

Web Connect -toiminto kehitettiin, jotta asiakkaat pystyisivät tehostamaan pilvipalvelujen käyttöä. Toiminnon avulla voi tulostaa suoraan pilvestä ja skannata pilvessä olevaan tietovarastoon. Web Connect on yhteensopiva seuraavien pilvipalvelujen kanssa: OneDrive, One Drive for Business, Box, Dropbox, Evernote, Google Drive ja OneNote.

Web Connect on saumaton ja erittäin helppokäyttöinen pilvipalveluyhteys, joka edistää tiedon digitointia.

Suhteellisen lyhyessä ajassa Web Connect -toiminnosta on tullut vakiovaruste Brotherin monitoimilaitteiden kaikissa malleissa, joissa on verkkoliitäntä ja värillinen kosketusnäyttö. Se auttaa suuresti esimerkiksi pk-yrityksiä digitalisoimaan toimintojaan. Web Connectin avulla yritykset voivat digitoida helposti päivittäisessä toiminnassa tarvittavia dokumentteja, kuten esimerkiksi kuitteja, tositteita ja sopimuksia. Se auttaa siirtymään kohti paperitonta toimistoa. 

Web Connectin avulla voi luoda hakukelpoisen pdf- ja MS Office -tiedoston, joten käyttäjä voi kohdistaa hakuja myös dokumenttien sisältöön. Optical Character Recognition -tekstintunnistusteknologia muuttaa skannauksen muokattavaksi tekstitiedostoksi.

Toiminnon avulla voi digitoida myös esitteitä ja käyttöohjeita säilyttäen samalla sivutaiton ja kuvituksen. 

Tuotepäällikkö Sami Kivelä, Brother Finlandista kertoo: "Web Connect on älykäs toiminto, joka tekee enemmän kuin uskoisi. Se sujuvoittaa toimistotyötä, koska esimerkiksi työpöytä pysyy siistimpänä ja arkistokaappiin syntyy tilaa. Kuittien ja paperien määrä vähenee ja se helpottaa digitaalisessa maailmassa toimimista."

Web Connect on vakiovarusteena mustesuihku- ja lasermonitoimilaitteissa sekä skannereissa, jossa on verkkoliitäntä ja värillinen kosketusnäyttö.

 
MFC-L8690CDW-tulostimen näyttö