1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherilta uudet värilasertulostimet edullisin käyttökustannuksin

Brotherilta uudet värilasertulostimet edullisin käyttökustannuksin

Korkea laatu, alhaiset käyttökustannukset, käyttöturvallisuus ja nopea tulostus ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat Brotherin neljää uutta värilasertulostinta loistavasti. Uutuudet vastaavat pienten ja keskisuurten yritysten käyttövaatimuksiin. Verolliset hinnat alkaen 431 euroa.

 

Brotherin innovatiiviset värilasertulostimet on suunnattu ammattikäyttöön ja suurille tulostusvolyymeille. Yritystulostimien korkea tulostuslaatu vakuuttaa ja lisäksi sivukohtaiset tulostuskustannukset ovat markkinoidemme edullisimpia. 

 

Toimintavarmuutta

Brotherin uudet värilasertulostimet ovat täynnä viimeisintä tekniikkaa - laitteista ohjelmistoon.

 

Tulostimien toimintavarmuus on huippuluokkaa ja elinkaaren aikaiset kokonaiskustannukset (TCO) ovat erittäin alhaiset laitteidemme tarjoamien fiksujen toimintojen ja ominaisuuksien ansiosta.

 

Kestävä muotoilu, edulliset sivukohtaiset kustannukset, monipuoliset toiminnot sekä tulostuksenhallinta ovat tärkeitä monille ammattikäyttäjille. He odottavat tulostimeltaan toimivuutta sekä valmiutta suurien tulostusmäärien tuottamiseen ilman korkeita tulostuskustannuksia tai usein toistuvia käyttöhäiriöitä.

 

Jopa 9000 sivua yhdellä värikasetilla

Uudet värilasertulostimet toimivat langattomasti, sekä sisältävät vakiona USB-liitännän ja kiinteän verkkoliitännän.

 

HL-L9310CDW ja HL-L9310CDWT tulostimissa voidaan käyttää jopa 9000 sivun jättivärikasetteja, joilla värien vaihtoväli on todella pitkä. Tulostimien mukana aloitusvärit jopa 6500 väri- ja mustavalkosivun tulostamiseen. 

 

Uudet tulostimet tarjoavat tietoturvaa, sillä niiden käyttöä on mahdollista rajoittaa PIN-koodein. Asiakirjojen luottamuksellisuus säilyy, kun oikeutta tulostamiseen voidaan rajoittaa.

 

Värilasertulostimien paperikapasiteettia voidaan kasvattaa lisäpaperikasetein. Näppärää varsinkin silloin, kun tulostetaan lomakepohjille tai erivärisille papereille, jne.

 

Tulostimet vastaavat vaatimuksiin

Oli yrityksesi kooltaan millainen tahansa, Brotherin värilaservalikoimasta löydät tulostimen joka vastaa vaatimuksiisi.

 

Brother HL-L8260CDW on uutuuksien edullisin ja kooltaan pienin tulostin suorituskyvystä ja monipuolisista toiminnoista tinkimättä.

 

HL-L8260CDW tulostaa 31 mustavalko- ja värisivua minuutissa. Tulostimeen voidaan lisätä jopa kolme 250 arkin lisäpaperikasettia. Lisävarusteena suurvärikasetit jopa 6500 mustavalko- ja 4000 värisivun tulostamiseen.

 

Brother HL-L8360CDW tulostimessa on suuri käyttäjäystävällinen LCD-kosketusnäyttö ja NFC-yhteys mobiilitulostukseen. Tulostimeen voidaan lisätä kaksi 500 arkin lisäpaperikasettia. Lisävarusteena jättivärikasetit 9000 mustavalko- ja 6500 värisivun tulostamiseen.

 

Brother HL-L9310CDW on ammattikäyttöön suunnattu erittäin luotettava tulostin, joka kasvaa yrityksesi mukana. Suositeltu kuukausittainen tulostusmäärä jopa 6000 sivua.

 

HL-L9310CDW tulostin toimii lisävarusteena saatavilla jättivärikaseteilla, jotka riittävät jopa 9000 mustavalko- ja värisivun tulostamiseen. Tulostimeen voidaan lisätä kolme 250 arkin paperikasettia tai kaksi 500 arkin lisäpaperikasettia.

 

HL-L9310CDWT tulostimessa on vakiona 500 arkin lisäpaperikasetti, muuten mallit ovat lähes identtisiä.

         

Hinnat ja saatavuus

Brotherin uudet värilasertulostimet ovat saatavissa Brother-jälleenmyyjiltä.

HL-L8260CDW - 432,00 € (sis. alv)

HL-L8360CDW - 641,00 € (sis. alv)

HL-L9310CDW - 918,00 € (sis. alv)

HL-L9310CDWT - 1038,00 € (sis. alv)

 

Lisätiedot
Brother Finland, Brother Nordic A/S Tanska, sivuliike Suomessa
Tom Forssell, myyntipäällikkö, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi
tai
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

HL-L9310CDW värilaser tarjoaa edulliset käyttökustannukset