1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2017
  5. Brotherilta pieni ja näppärä tarratulostin kotikäyttöön

Brotherilta pieni ja näppärä tarratulostin kotikäyttöön

Uusi P-touch Cube eli PT-P300BT tarratulostin sisältää Bluetooth-yhteyden, joten voit tulostaa persoonalliset tarrasi älypuhelimella. Saatavana laaja tarranauha- ja värivalikoima, sekä monia uusia kuvioituja tarranauhoja. Tämän pienen ja tyylikkään tarratulostimen suositushinta on 73 €.

Kestävällä merkinnällä on monia käyttökohteita toimistoissa ja työpisteissä, kuten kansiot toimistotarvikkeet, säilytyslaatikot ja toimistotarvikkeet.

Myös kotona on monia käyttökohteita, joihin tarvitaan tarramerkintää. Varsinkin silloin, kun ne tulostetaan kauniina väriyhdistelminä kuvia ja symboleita sisältäen. Tai tulostetaan uusille teksiilinauhoille perinteisten tarranauhojen sijaan. 

Uusi P-touch CUBE tarratulostin on suunnattu kotikäyttöön. Se on pieni, näppärä ja tyylikäs tarratulostin, joka tarjoaa monia näppäriä toimintoja.

Toimii langattomasti älypuhelimilla

P-touch CUBE on Brotherin ensimmäinen Bluetooth-yhteyden sisältävä tarratulostin kotikäyttöön. Voit nyt unohtaa hankalat johdot ja kaapelit ja luoda sekä tulostaa tarrasi suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi.

Brotherin ilmainen P-touch Design&Print appsi on ladattavissa iPhone ja iPad -laitteille Apple App Storesta sekä Android laitteille Google Play Storesta.

Appsi tarjoaa monia näppäriä toimintoja persoonallisten tarrojen luomiseen. Valittavana monia erilaisia tarramallipohjia kuvilla tai ilman, erilaisia fontteja persoonallisiin tekstitulosteisiin sekä symboleita ja tekstikehyksiä. Brother appsi tekee tarrojen luomisesta erittäin helppoa ja sujuvaa.

Vain luovuus on rajana
Luovuutesi riippuu osin myös käyttämästäsi materiaalista ja tarranauhasta jolle tulostat. Ennen vanhaan oli saatavana vain muutamia tarravärejä, joten kaikki tarratulosteet näyttivät lähes samoilta.

Nykyään voit valita nauhasi laajasta tarranauhavalikoimasta. Yksi uusimmista tarranauhoistamme on tekstiilipohjainen nauha, joka toimii erinomaisesti lahjanauhana ja juhlien koristeluissa. Valikoimastamme löydät mattanauhaa tyylikkääseen ja hillittyyn merkintään, sekä kuviopohjaisia nauhoja mm. pienillä sydämillä, geometrisilla kuvioilla tai harmaalla pitsillä. Tietenkin saatavana on edelleen myös perinteisiä tarranauhoja mustalla tekstillä ja valkoisella pohjalla, mutta mitä jos tulostaisitkin tekstisi kullanvärisenä valkoiselle, pinkille, viininpunaiselle tai laivastonsiniselle pohjalle? Valitse jokin näistä uusista nauhoistamme, kun haluat luoda persoonallista sisältöä lahjarasioihin, lahjojen nimilapuiksi, syntymäpäiväkortteihin jne. Brotherilta löydät myös erittäin lujasti kiinnittyvää tarranauhaa, joka on erinomainen työkalulaatikkojen, kukkaruukkujen, puutarhassa tarvittavien työkalujen ym. merkintään.

Pieni, näppärä ja nopea
P-touch CUBE on tyylikkään valkoharmaa tarratulostin, joten se on helppo sijoittaa kotona mihin tahansa. Tulostin toimii paristoissa, joten voit kuljettaa sen mukanasi ja tulostaa tarroja siellä missä niitä tarvitset. Tarvitset vain älypuhelimesi johon olet ladannut Brotherinm ilmaisen appsin ja voit tulostaa langattomasti.

Tulostustarkkuus on 180 dpi ja tulostusnopeus 20 mm sekunnissa. P-touch CUBEn sisältämä tarraleikkuri leikkaa tarrasi haluamasi mittaisiksi. 

Mihin käytät tarratulostinta kotonasi?
Vastaat todennäköisesti “lähes kaikkeen”. Merkitset laatikoiden sisällöt, kansiot, keksi- ja hillopurkit, eväsrasiat, lastenvaatteet, saappaat, urheiluvarusteet, lelut, työkalut jne.

Hinta ja saatavuus
Brother P-touch CUBE (PT-P300BT) on saatavana monilta Brother-jälleenmyyjiltä.
Verollinen suositushinta 73 €.

Lisätiedot
Tom Forssell, myyntijohtaja, 050 320 5552, tom.forssell@brother.fi 
Sami Kivelä, tuotepäällikkö, 0500 429 094, sami.kivela@brother.fi

PT-P300BT | CUBE tarratulostin