Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Kaunis monitoimitulostin osaksi sisustusta

Kaunis monitoimitulostin osaksi sisustusta

Tulostimen ei tarvitse olla tylsä harmaa laatikko, joka halutaan piilottaa kaapin ovien taakse. Usein tulostimet eivät joko sovi sisustukseen tai niitä ei muutoin voi pitää sisustuselementtinä kotona tai toimistossa.

Pienikokoisia monitoimitulostimia tarvitaan monissa kodeissa, joissa käytetään useita tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia. Myös pienissä toimistoissa on tarvetta tulostimelle, joka myös skannaa ja kopioi. Usein laite sijoitetaan nurkkaan, pois näkyviltä, koska se koetaan epäesteettiseksi.

Brotherin uudet, tyylikkäät DCP-J772DW ja DCP-J774DW monitoimilaitteet voi mielihyvin pitää esillä. Ne on suunniteltu kotikäyttöön tai pieneen toimistoon, jonka vuoksi ne ovat pienikokoisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Laitteet ovat lähes identtisiä eri tuotenimistä huolimatta. Ainoa eroavaisuus on väri – saatavana ovat tyylikäs musta ja elegantti valkoinen.

 

Digitoi ja tulosta helposti kotona

Tulostimissa on langaton ja mobiiliyhteys, sekä useita käteviä toimintoja. Laitteissa on kosketusnäyttö ja mahdollisuus tallentaa skannattu tiedosto suoraan pilvipalveluun tai tulostaa pilvipalvelusta, kuten Dropbox, Microsoft OneDrive, Evernote, Microsoft Note, Google Cloud ja Google Drive.

Tulostusnopeus on 12 mustavalkoista kuvaa ja 10 värillistä kuvaa minuutissa. Laitteessa on automaattinen kaksipuolinen tulostus ja 100 arkin A4-koon paperikasetti. Takana on manuaalinen ohisyöttö, jonka avulla voi tulostaa kirjekuoria, kortteja tai paksua paperia.

Mustesuihkutulostimet soveltuvat erinomaisesti myös valokuvien tulostamiseen. Paperikasetissa on oma 20 arkin lokero 10 x 15 cm:n valokuvapaperille.

Uudet Brother DCP-J772W ja DCP-J774W -monitoimitulostimet ovat saatavana Brotherin jälleenmyyjiltä kautta maan. Suositushinta on noin 170 euroa (sis. alv).

 

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Sami Kivelä

sami.kivela@brother.fi

0500-429 094

 DCP-J772DW