1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Ei sitoutumista eikä ylläpitoa – All in Box voi mullistaa tulostamisesi

Ei sitoutumista eikä ylläpitoa – All in Box voi mullistaa tulostamisesi

Nerokas All in Box -konseptimme käynnistää uudenlaisen käytännöllisyyden aikakauden. Se tarjoaa helpon uuden tavan täyttää pienten toimistojen ja kotitoimistojen tulostustarpeet kaikkialla Euroopassa.

All in Box -paketit on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoiksi: voit tulostaa katkotta 3 vuoden* ajan. Saatavilla on sekä laser- että mustesuihkupaketteja.

 

Yksinkertaisuuden innovaatio

Väri- tai mustekasetin vaihtaminen kiireessä tai kesken tulostamisen on yksi suurimmista tulostimen omistamiseen liittyvistä turhautumista aiheuttavista tekijöistä.

All in Box -paketti säästää aikaa, rahaa ja mielipahaa. Käytettävissäsi on aina kaikki tarvittava, jotta tulostin on toimintakunnossa.

Paketti sisältää 3 vuoden edestä tulostinväriä ja mielenrauhaa tuovan 3 vuoden takuun.

 

Tulostustehoa budjetin ja planeetan hyväksi

Supervärikasetit vievät tulostustehon uusiin ulottuvuuksiin. All in Box -mustesuihkutulostimissa on neljä mustekasettia, jotka vastaavat 105 tavallisen mustekasetin** tulostusmäärää. All in Box -lasertulostinpaketit puolestaan sisältävät värikasetit, jotka tarjoavat viisi kertaa tavallisen mustavalkovärikasetin tulostusmäärän.

Tällainen tehokkuus on hyväksi paitsi budjetille myös planeetalle. 

Se säästää väriaineen ostamisen tai tilaamisen vaivan, ja suurikapasiteettiset tarvikkeet tekevät All in Box -konseptista tehokkaamman ja vihreämmän. 

Suuri kapasiteetti tuo muitakin ympäristöhyötyjä: myös muovin määrä vähenee.

 

Houkutteleva konsepti – ennennäkemättömät mahdollisuudet

Valikoimassamme on neljä All in Box -pakettia, joista kaksi on laser- ja kaksi mustesuihkupaketteja – eli jotakin jokaiselle.

”All in Box -konseptin myötä ihmisten ja yritysten aikaa vapautuu olennaiseen keskittymiseen. Se tarjoaa keskeytyksetöntä tulostusta, pienentää tulostuskustannuksia ja tekee tulostamisesta vaivatonta. 

Konsepti on saanut erittäin myönteisen vastaanoton, ja asiakasmäärät ovat kasvussa. Toivommekin, että All in Box houkuttelee asiakkaita, jotka haluavat helpomman ja vaivattomamman tavan ostaa tulostamista”, sanoo Henning Elkjær, Brother Nordic A/S:n myynti- ja markkinointijohtaja.

 

All in Box -tuotteet ovat kampanjassa marraskuussa 2019.

 

Lue lisää All in Box -laitteista.

Katso video täältä.

 

* Paketti ei sisällä paperia. Tulostusmäärät on ilmoitettu standardien ISO/IEC 19752 (laser) ja ISO/IEC 24711 (mustesuihku) mukaisesti.

** Kustannusten vertailu: Brother All in Box -tulostin ja DCP-J572DW-tulostin sekä saman sivumäärän tulostamiseen kuin All in Box -pakettiin sisältyvällä LC3235XL-värikasetilla (6000/5000 mustavalko/väri) tarvittavat LC3211-lisävärikasetit. Tulostusmäärät perustuvat ISO/IEC 24711 -standardiin. Hinnat perustuvat valmistajan ohjevähittäishintoihin (euroina), toukokuu 2019. Tulostimen mukana tulevien värikasettien tulostusmäärät on otettu huomioon.

All in Box -paketti