1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Brother-tuotteille kolme iF Design -palkintoa

Brother-tuotteille kolme iF Design -palkintoa

Brother niitti jälleen menestystä kansainvälisessä iF Design Awards -palkintotilaisuudessa. Yksi yrityksen LED-tulostin ja kaksi P-touch-tarratulostinta nappasivat tavoitellut iF-palkinnot yli 6300 ehdokkaan joukosta.

Kansainvälinen iF Design Award -palkinto on paras saavutus uudelle tuotteelle vaikkapa IT- tai toimistolaitteiden saralla.

Laitteistovalmistajat kaikkialta maailmasta ilmoittavat joka vuosi tuotteitaan kilpailuun, jonka kriteerit ovat erittäin tiukat ja jonka tuomaristo koostuu muotoilun, rakennesuunnittelun, markkinoinnin ja helppokäyttöisyyden asiantuntijoista.

Kaunis ulkonäkö on kuitenkin vain yksi monista kriteereistä, joita iF Design Award -tuomaristo tarkastelee tuotteita arvioidessaan ja palkinnoista päättäessään. Muita palkintokriteerejä ovat käyttöliittymä, turvallisuus, innovatiivisuus, suorituskyky ja ympäristöystävällisyys.

 

Tänä vuonna iF Design Awards -palkinnoista kisasi 6 375 tuotetta 52 maasta. Brotherin tuotteista kolme läpäisi tiukan seulan ja nappasi iF Design -palkinnot.

 

Nämä tuotteet ovat LED-tulostin HL-L3270CDW sekä tarratulostimet P-touch CUBE Plus ja PT-H110.Palkinnot eivät ole Brotherin ensimmäiset. Yrityksen tuotteille on nimittäin vuosien varrella kertynyt kokonaiset 72 palkintoa, kun tämänvuotiset kuusi* lasketaan mukaan. Ensimmäisen iF Design -palkintonsa Brother sai jo vuonna 1982. Tuolloin tuomaristo ihastui Brotherin alfanumeeriseen kirjoituskoneeseen.

 

”Hyvän muotoilun merkitys kasvaa jatkuvasti, sillä kilpailevien tuotteiden muissa ominaisuuksissa ei välttämättä ole suuria eroja. iF Design Award palkitsee uudenlaisesta ajattelusta, laadusta, toimintavarmuudesta, helppokäyttöisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä. Kaikki nämä ovat Brotherin avainsanoja”, selittää myyntipäällikkö Tom Forssell Brother Finlandilta. Hän huomauttaa myös, että iF Design Awards -palkintoja arvostetaan erityisesti meillä Pohjoismaissa, missä hyvä muotoilu ja suunnittelu ovat tärkeä osa kulttuuria.

 

Brotherin LED-väritulostimista on tullut vaativien toimistojen suosikkituote koko Euroopassa.

 

iF Awards -tuomaristo valitsi voittajaksi Brotherin LED-väritulostimen HL-L3270CDW. Sama tulostin sai hiljattain myös Buyers Lab International Winter Pick Award -palkinnon, kun se oli altistettu viikkoja kestäneille kuormitustesteille ja selvinnyt niistä menettämättä laatuaan tai suorituskykyään. Lähes kaikki Brother-tuotteet ovat joutsenmerkittyjä, sillä ne kuluttavat vähän virtaa ja ovat ympäristöystävällisiä päivittäisessä käytössä.

 

Omat iF Design Award -palkintonsa saivat myös Brotherin lujatekoinen tarratulostin PT-H110 ja tyylikäs P-touch-CUBE-Plus -tarratulostin. iF Design Award -palkinnot jakaa International Forum Design, jonka pääkonttori sijaitsee Hannoverissa Saksassa.

 

*Muut kolme Brotherin saamaa iF Design Award -palkintoa menivät Brotherin ompelukoneelle, brodeeraavalle ompelukoneelle ja kuvioleikkurille.

 

P-touch CUBE -tarratulostin toimistossa