1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2020
  5. Brotherin tuotteille neljä Good Design Award 2020 -palkintoa

Brotherin tuotteille neljä Good Design Award 2020 -palkintoa

Brother on yksi alan johtavista laser- ja mustesuihkutulostinvalmistajista. Brotherille myönnettiin tänä vuonna neljä Good Design Award -palkintoa. Good Design Award on japanilainen muotoilukilpailu.

Brotherin tuotteita on palkittu joka vuosi kilpailussa, aina vuodesta 1960 lähtien, jolloin palkinto meni Brotherin ompelukoneelle. Tähän mennessä Brotherin tuotteille on myönnetty yhteensä 214 palkintoa, joista neljä saatiin tänä vuonna. Palkintoja on myönnetty Brotherille keskeytyksettä 28 vuotta jo vuodesta 1993 lähtien.  

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager toteaa: “Good Design Award -palkinnoissa kyse ei ole vain laitteiden ulkoisesta kauneudesta ja toiminnoista, vaan tuotteemme ja palvelumme perustuvat siihen, että ne tuottavat arvoa kuluttajille ja yhteiskunnalle. Tuotteille myönnetyt palkinnot antavat samalla tunnustusta myös koko Brotherin henkilökunnalle, joiden ansiosta tuotteet ja palvelut ovat olemassa.”

“Yksi tänä vuonna palkituista tuotteista oli P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) -tarratulostin, jolle myönnettiin Good Design Best 100 -palkinto. Tämä palkinto myönnettiin sadalle raadin eniten arvostamalle tuotteelle tai palvelulle. Good Design Best 100 -palkitut tuotteet ovat lisäksi ehdolla arvostetuimmassa Good Design Grand Award -palkintokategoriassa sekä Gold Award - ja Special Awards -kategorioissa.
 
“Brother suunnittelee tuotteensa asiakkailleen ja toteuttaa kaikessa toiminnassaan At your side -mottoaan. Brother kuuntelee asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä palautetta, ja ottaa sen huomioon arvoa tuottavassa suunnittelussaan.

Seuraaville Brotherin tuotteille on myönnetty Good Design Award 2020 -palkinto:
P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) -tarratulostin

DS-640-mobiiliskanneri
DS-940DW-mobiiliskanneri (langaton, kaksipuolinen skannaus)
DS-740D-mobiiliskanneri (kaksipuolinen skannaus)


Good Design Awards -palkinnoista

Good Design Award on yksi ainoista kattavista suunnitteluun keskittyneistä kilpailusta, joka on perustettu vuonna 1957. Useat yritykset ja suunnittelijat ympäri maailman ottavat osaa kilpailuun edistääkseen laatusuunnittelua. Kilpailun symboli ”G Mark” on maailmanlaajuisesti tunnustettu merkki, joka edustaa hyvää suunnittelua. Lue lisää Good Design Awardseista:

Lue lisää Good Design Awardseista: http://www.g-mark.org/

Good Design Awards 2020 -logo