1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2021
  5. Oletko tietoinen MPS-tulostuksenhallintapalvelun konkreettisista eduista yrityksellesi?

Oletko tietoinen MPS-tulostuksenhallintapalvelun konkreettisista eduista yrityksellesi?

 

Kysyimme tätä olemassa olevilta asiakkailtamme kyselytutkimuksen muodossa. Tuloksista kävi ilmi, että asiakkaamme olivat palveluun tyytyväisiä. Haluamme palveluntarjoajana vastata asiakkaidemme vaatimuksiin ja ylläpitää palvelun tasoa vastaisuudessakin. Kyselyssä tiedusteltiin, mitä asiakkaamme odottivat MPS-tulostuksenhallintapalvelulta, mihin palvelun osa-alueisiin he olivat erityisen tyytyväisiä ja minkä arvosanan (1-5, 5 paras) he antaisivat eri osa-alueille.

Kyselyn tulokset olivat pitkälti yksiselitteisiä. Asiakkaat odottivat kilpailukykyistä hintaa, korkeaa palvelun tasoa, kokemusta ja tehokkuutta. Asiakkaat olivat kaikkein tyytyväisimpiä laitteiden ominaisuuksiin, automaattisiin tarviketoimituksiin ja hyvään palveluun. Brotheria kuvailtiin lisäksi asiakaskeskeiseksi, läsnä olevaksi ja proaktiiviseksi. Arvostamme saatua asiakaspalautetta, ja pyrimme jatkossakin toimimaan At your side -mottomme mukaisesti ja toimittamaan asiakkaille heidän kulloisenkiin tilanteeseen parhaiten sopivat palvelut. 

 

Mitä tulostuksenhallintapalvelu on?
Tulostuksenhallintapalvelu käsittää yhden tai useamman palveluun liitetyn tulostimen tai monitoimilaitteen ja automaattiset tarviketoimitukset. Maksuperusteena on tulostetut sivut.

Ennen palvelun mahdollista käyttöönottoa Brother tekee tulostuskartoituksen, jonka tarkoituksena on auttaa optimoimaan tulostinten määrää, työnkulkua ja pienentämään käyttökustannuksia. Tulostuksenhallintapalvelu taas lähettää automaattisesti tulostustarvikkeet ja värit, juuri silloin kuin niitä tarvitaan. Palveluun kytketyt tulostimet lähettävät Brotherille ilmoituksen silloin kun väriainetasot ovat matalalla, jolloin värit eivät pääse loppumaan ennen aikojaan. Asiakkaalle tämä tarkoittaa mielenrauhaa ja helppoutta, sillä Brother hoitaa kaiken muun. 

 

Toiminnot ja edut
•    Automaattiset tarviketoimitukset oikea-aikaisesti ja oikeaan paikkaan – ei turhaa varastointia
•    Turvalliset ja kustannustehokkaat ratkaisut tuovat säästöjä kiireisille yrityksille
•    Tulostuksenhallintapalvelut sopivat erikokoisille organisaatioille
•    Klikkihinnat pitävät sisällään kaiken (tarvittavat tulostustarvikkeet, kuten väri- tai mustekasetit, rumpuyksikön, siirtohihnan ja toimituksen)

Lue lisää Brotherin tulostuksenhallintapalvelusta sivuiltamme sekä blogistamme.


Nainen ja mies katsovat pöydällä olevaa asikirjaa tulostin vieressään