1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother tekee lisälahjoituksen Ukrainan avustamiseksi sekä Turkin ja Syyrian maanjäristysavulle

Brother tekee lisälahjoituksen Ukrainan sekä Turkin ja Syyrian maanjäristyksen auttamiseksi

 

Brother Industries, Ltd. (pääjohtaja: Ichiro Sasaki) on ilmoittanut, että yritys tekee Japanin UNHCR:n kautta 35 miljoonan jenin lisälahjoituksen YK:n pakolaisjärjestölle, joka antaa humanitaarista apua Ukrainan kriisiin sekä Turkin ja Syyrian välisen maanjäristyksen uhreille. 

Lahjoitus tehdään UNHCR:n kautta ja sillä tuetaan paikallisia avustustoimia. Maaliskuussa 2022 Brother-konserni lahjoitti Japanin UNHCR:n kautta 500 000 euroa humanitaarisen avun tukemiseen Ukrainassa. Helmikuussa 2023 Brother lahjoitti Turkin toimipisteen kautta 50 000 Yhdysvaltain dollaria Lääkärit ilman rajoja -järjestölle (MSF) ja valtiosta riippumattomille turkkilaisille kansalaisjärjestöille (NGO) Turkin ja Syyrian maanjäristyksen uhrien tukemiseksi.

Päätös lisälahjoituksen antamisesta tehtiin pitkittyneen Ukrainan kriisin sekä Turkin ja Syyrian maanjäristyksen aiheuttamien uhrien suuren määrän ja laajojen vahinkojen vuoksi. 35 miljoonan jenin lisälahjoitus tehdään kokonaisuudessaan UNHCR:lle, jonka kautta 20 miljoonaa jeniä ohjataan Ukrainan kriisin humanitaariseen apuun ja 15 miljoonaa jeniä Turkin ja Syyrian maajäristyksen uhrien katastrofiapuun.

Olemme Brotherilla hyvin surullisia siitä, että Ukrainan kriisi vaikuttaa kielteisesti niin moniin viattomiin ihmishenkiin.Toivomme, että kaikki asianomaiset ovat turvassa ja ajatuksemme ovat kaikkien niiden kanssa, joita kriisi koskee niin Ukrainassa kuin sen lähialueillakin. Haluamme myös ilmaista syvän osanottomme kaikille Turkin ja Syrian maanjäristyksistä kärsineille.

Nainen ja mies keskustelevat toimistossa