1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2023
  5. Brother tuo markkinoille kaksi uutta värikästä ja hyvillä yhteyksillä varustettua LED-väritulostinmallistoa – sekä kotiin että toimistoon.

Brother tuo markkinoille kaksi uutta värikästä ja hyvillä yhteyksillä varustettua LED-väritulostinmallistoa – sekä kotiin että toimistoon.

 

Kotitoimistot ja pienet toimistot


Brother esittelee uusimman innovaationsa, LED-väritulostimet, jotka on suunniteltu tehostamaan työn tuottavuutta kotona tai pienessä toimistossa. Laitteet ovat hiljaisia mutta tarjoavat silti erinomaista laatua ja nopean tulostuksen ja skannauksen. Lisäksi niissä on automaattinen kaksipuolinen tulostus. Riittoisat aloitusvärikasetit, isot paperikasetit ja erilliset rumpuyksiköt sopivat suurille tulostusmäärille ja vähentävät vaihtotarvetta.
Näissä langattomissa laitteissa on kattavat yhteysvaihtoehdot, kuten gigatavun Ethernet, 5 GHz Wi-Fi ja USB-liitäntä, mikä tekee tulostamisesta joustavaa toimistolla ja mahdollistaa myös mobiilitulostamisen. USB-liitäntä mahdollistaa nopean ja suoran tulostuksen. Käyttäjät voivat tulostaa asiakirjoja suoraan USB-muistilta ilman tietokonetta, ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa tulostamisen välittömästi käyttöönoton jälkeen

 

Tämä LED-väritulostinvalikoima sisältää yhden tulostinmallin, HL-L3220CW:n, joka tulostaa korkealaatuisia tulosteita sekä monitoimilaitteen DCP-L3560CDW:n, jossa on tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot. Lisäksi valikoimassa on MFC-L3760CDW-mustesuihkumonitoimilaite, jolla voi tulostaa, skannata, kopioida ja faksata.

 

Yritysmallit

Tämä vähän tilaa vievä, yrityskäyttöön tarkoitettu LED-väritulostinvalikoima koostuu poikkeuksellisen hiljaisista ja tehokkaista laitteista, joissa on joustavat ja yrityksen tarpeisiin räätälöitävät turvaominaisuudet ja -ratkaisut.
Samoin kuin pien- ja kotitoimistojen tarpeisiin tarkoitettu LED-laitteiden valikoima, tämäkin tulostinvalikoima on suunniteltu tulostamaan hiljaisesti mutta silti jopa 25 % edeltävän sukupolven laitteita nopeammin. Laitteiden paperinhallinta on helppoa, ja niihin on saatavilla lisäpaperikasetteja, jotta ne täyttävät paljon tulostavien yritysten tarpeet. Näihin malleihin on myös saatavilla suurvärikasetteja.

Kaikki laitteet ovat jo lähtökohtaisesti turvallisia: niissä on kolminkertainen suojaus ja yrityksen tarpeisiin räätälöitäviä turvaominaisuuksia.

Kaikki yritysmallit ovat myös yhteensopivia Brother Solutions -ratkaisujen kanssa ja mukautettavissa kolmannen osapuolen ratkaisuilla. Näihin kuuluu esimerkiksi integraatio alan johtavien Kofax- ja YSoft-palveluntarjoajien kanssa, mikä tarjoaa täydellistä joustavuutta asiakirjojen hallinnassa, tietoturvassa ja suojauksessa.

LED-yritystulostimien valikoima käsittää kaksi tulostinta: HL-L8240CDW:n ja HL-L8230CDW:n, sekä kaksi faksilla varustettua monitoimilaitetta, MFC-L8340CDW:n ja MFC-L8390CDW:n.

Brother Mobile Connect -sovellusta (ladattavissa ilmaiseksi) käytettäessä kaikille edellä mainituille tulostinmalleille voi lähettää tulostustöitä missä ja milloin tahansa. Asiakirjoja voi tulostaa ja skannata (skannaus toimii vain monitoimilaitteilla) sijainnista riippumatta, ja laitteita varten voi tilata aitoja Brother-tarvikkeita, jotka toimitetaan haluttuun osoitteeseen.

Brotherin alkuperäiset tulostustarvikkeet takaavat luotettavat ja laadukkaat tulokset jokaisella kerralla. Asiakirjasi ovat sinulle tärkeitä, joten miksi tinkisit laadusta. Kun käytät Brotherin alkuperäisiä värikasetteja, voit tulostaa tarkkoja asiakirjoja, jotka kestävät aikaa. Suurvärikasetit ja neliväripakkaukset* takaavat suuremmat tulostusmäärät ja säästöt. 

 

Muistathan, että tyhjät Brother-värikasetit voi palauttaa Brotherille veloituksetta. Brother huolehtii palautettujen värikasettien kierrätyksestä. Brother on sitoutunut värikasettien uusiokäyttöön ja hiilidioksidipäästöjen pienentämiseen eikä tuota lainkaan kaatopaikkajätettä. 

 

Uusien LED-tulostimien valikoimat ovat saatavilla Brotherin jälleenmyyjiltä. 

*Koskee vain malleja HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW ja MFC-L8390CDW.


Nainen tekee töitä tulostimen lähettyvillä