Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuitti- ja etikettitulostukseen
  3. Verkkoasennusten merkintä

Kuusi tärkeintä syytä räätälöityjen tarramerkintöjen luomiseen (lue lisää klikkaamalla kuvakkeita):

Tunnistaminen

Yksittäisten kaapeleiden ja verkkolaitteiden tunnistaminen on avainasemassa datakeskusten sujuvalle asennukselle ja toiminnalle. Käytä Brother P-touch -tarratulostimia luodaksesi kestäviä tarroja paikan päällä.

Vianetsintä

Kupari- ja kuitukaapeleiden molempien päiden merkitseminen auttaa suuresti yhteysongelmien diagnosoinnissa ja korjaamisessa. Verkkolaitteen tunnistekilvet varmistavat, että virheet kirjataan oikein nopean korjauksen tai vaihdon yhteydessä.

Helppoa ylläpitää ja huoltaa

Verkkoasennusten huolto ja testaaminen helpottuu huomattavasti, kun kaapelit ja verkkolaitteet ovat tunnistettavissa selkeiden tarramerkintöjen ansiosta.

Tehokkuutta

Selkeästi merkityt kaapelit ja verkkolaitteet mahdollistavat nopean paikallistamisen ja tehokkaan toiminnan.

Sertifiointi ja määräystenmukaisuus

Varmista että testaat oikeat kaapelit ja portit käytettäessä sertifikointityökaluja kuten Fluke Networks Versiv -lähiverkkotesteriä. Selkeästi merkityt kaapelit varmistavat että testaus on suoritettu oikein ja se nopeuttaa siirtymistä seuraaviin asennuksiin ja testauksiin.

Helppoa asennusta

Vältä kalliita ja aikaavieviä virheitä verkkoasennuksissa. Kun kytkennät ja laitteet on merkitty selkeästi tarramerkinnöin, nopeutat asennustyötä, säästät aikaa ja kustannuksia.

Tarratulostimet verkkoasentajille

Merkkaa nopeasti ja fiksusti. Käytä apunasi älypuhelimen appsia helppoon kaapeli- ja laitemerkintään.


iLinkLabel-appsi

Brother iLink&Label -sovelus

Brother ja Fluke Networks ovat tehneet yhteistyössä iPhone-sovelluksen, joka yhdistää LinkWareTM  Live -palvelun ja PT-E550W-tarratulostimen.

Mene Fluke Networks Linkware Live -sivulle, valitse projekti ja lataa tarvittavat kaapelitarramallit ja tulosta ne PT-E550W-tarratulostimellasi. Brother iLink&Label -appsi säästää aikaa, vähentää kirjoitusvirheitä ja takaa että kaapelimerkinnät ovat oikein, kerta toisensa jälkeen.

Tutustu tästä

 

Appsi kaapeleiden merkitsemiseen

Brother Mobile Cable Label Tool -appsi

Tee tarroja kytkintaulujen, kaapelien ja verkkolaitteiden merkitsemiseen älypuhelimella ja tulosta ne langattomasti PT-E550W tai PT-P750TDI -tarratulostimellasi. Ilmaisen appsin mukana tulevat useimmin käytetyt tarrapohjat nopeuttavat ja helpottavat työtäsi.

Tutustu tästä

Kestävät tarranauhat P-touch tarratulostimille

Brother P-touch tarranauhat - Testattu kaikissa olosuhteissa

Brother kehitti kestävän tarralaminointitekniikan jo vuonna 1988 ja on siitä lähtien jatkanut kehitystyötä erikoistumalla kestävään merkitsemiseen. Tarrateksti suojataan läpinäkyvällä muovikalvolla, joten voit olla varma, että tarrat kestävät helppolukusina erittäin pitkään.
 
Tarranauhoissamme käytetään erikoisliimaa ja -materiaaleja, joten ne sopivat kaapelimerkintään ja kiinnittyvät karkeille pinnoille
 
Lue lisää tarranauhojemme kestävyydestä ja lataa tekninen tarraesite tai tulosta esite erikoistarroistamme, jotka on kehitetty vaativiin merkintäkohteisiin.

 

Lataa tarranauhojen tekninen esite   Tutustu erikoistarravalikoimaan

Toisin kuin tavallisissa tarroissa, laminoiduissa tarranauhoissamme käytetään laminointitekniikkaa, jossa teksti suojataan kerroksella läpinäkyvää polyeteenikalvoa. Tuloksena on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton tarra, joka kestää jopa vaativimmissa käyttöolosuhteissa.

Olemme varmoja tarrojemme kestävyydestä, sillä ne on testattu ääriolosuhteissa. Testituloksen osoittavat, että Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat kestävät kilpailijoidemme laminoimattomia tarranauhoja paremmin ja säilyvät luettavina sekä pysyvät kiinni alustassaan. Voit siis olla varma, että korkealaatiset tarranauhamme kestävät.

Hankaustesti

Brotherin laminointitekniikan ansiosta laminoidut P-touch tarranauhat kestävät voimakastakin hankausta.

Brotherin laminoidun P-touch tarranauhan ja laminoimattoman tarranauhan päälle asetettiin 1 kg hiomapintainen paino. 50 edestakaisin hiontakerran jälkeen Brotherin laminoitu tarranauha säilyi ennallaan ja vain laminointi hieman naarmuuntui. Hionta vaikutti kilpailevan tarranauhan tulostuslaatuun. 

Lämpötilatesti

Tarramme on suunniteltu kestämään, käytätkö niitä sitten erittäin kylmässä tai lämpimässä käyttöympäristössä. Testitulokset vahvistavat, että laminoidut P-touch tarranauhat kestävät -80°C - +150°C lämpötiloja.

Laminoidut tarranauhat kiinnitettiin ruostumattomaan teräslevyyn, jota jäähdytettiin ja lämmitettiin ja tuotiin sitten huonelämpötilaan. 72 tuntia -80°C lämpötilassa ei vaikuttanut havaittavasti tarran kiinnittyvyyteen tai väriin. 2 tuntia +150°C lämpötilassa sai aikaan hiemn muutoksia tarraväriin, mutta tarrateksti säilyi täysin ennallaan.
Haalistumistesti

Missä tahansa laminoituja P-touch tarranauhoja käytätkin, säilyvät ne yhtä siisteinä ja helppolukuisina kuin kiinnityspäivänä.

Useita Brotherin erivärisiä laminoituja tarranauhoja kiinnitettiin ruostumattomille teräslevyille ja altistettiin ulkoilmaa stimuloivalle UV-valolle noin 12 kk ajan. Kokeen jälkeen mitattiin tarrojen pohjavärissä tapahtuneita muutoksia (testi suoritettiin JIS K7350-2/ISO 4892-2 mukaan). Kaikkien tarrojen teksti säilyi muuttumattomana ja täysin luettavana. Vain punainen, keltainen sekä neonväriset tarrapohjat haalistuivat hiukan. Muut tarrapohjavärit muuttuivat vain hiukan tai eivät lainkaan.
Kemikaalitesti

Kemikaalitesti suoritettiin Brotherin laminoiduille tarranauhoille ja kilpailijan laminoimattomille tarranauhoille.

Testissä oli kaksi vaihetta:
Vaihe 1 - Kemikaalin kestävyys
Vaihe 2 - Kemikaalin hankauskesto

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyihin ja altistettiin useille eri kemikaaleille 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan. Tietyissä kemikaaleissa liottaminen sai laminoinnin hieman irtoamaan, mutta tarran hankaaminen samalla kemikaalilla ei vakuttanut mitenkään. Joten vaikka kaataisit vahingossa laminoidulle P-touch tarrallesi kemikaalia, ei sillä ole mitään vaikutusta, jos pyyhit sen heti pois. 

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista kemikaaliin kastetulla kankaalla päällystettyä painoa liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat säilyivät ennallaan toisin kuin kilpailijamme laminoimattomat tarranauhat.
Vedenkestotesti

Brotherin laminoidut tarranauhat kestävät erittäin hyvin altistusta vedelle sekä liotusta vedessä. Jopa erittäin pitkiä aikoja.

Testi suoritettiin kahdessa osiossa:
Vaihe 1 - Vedenkestävyystesti
Vaihe 2 - Hankaustesti

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyille ja altistettiin vedelle 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan.

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista veteen kastetulla kankaalla päällystettyä liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat säilyivät ennallaan.