1. Etusivu Brother
  2. Tuki
  3. Ohjesivut - Yleistä
  4. Miten tarratulostinta käytetään Pro Label Tool -sovelluksella?
P-touch P900W -tarratulostin ja tulostettu keltainen Pro Tape -tarranauha

Miten tarratulostinta käytetään Pro Label Tool -sovelluksella?

On tärkeää, että sähköasennusten, kuten sähkötaulujen, liitäntätaulujen ja kaapeleiden merkinnät tehdään oikein ja standardien mukaisesti. Alta voit katsoa videoita siitä, miten kestäviä tarroja luodaan sähköasentajille tarkoitetuilla Brotherin kannettavilla P-touch-tarratulostimilla ja Brother Pro Label Tool -sovelluksellamme.

Brotherin tarranauhavalikoima

Voit käyttää TZe-tarranauhojamme, joihin kuuluu myös Pro Tape -valikoimamme, P-touch-tarratulostimissamme. TZe-tarranauhamme ovat kestäviä riippumatta siitä, käytätkö niitä ulkona vai sisätiloissa. Kestävyyden salaisuus on pinnalla oleva kirkas, laminoitu kerros, joka suojaa tekstiäsi äärimmäisissäkin olosuhteissa. P-touch-tarrojamme (eli TZe-tarranauhoja) on saatavana useissa eri väreissä ja ko'oissa. P-touch-tulostustekniikassa on päällimmäisenä kerroksena kestävä laminointi, jota ei löydy muista tarratulostinmerkeistä ja joka tekee siitä ainutlaatuisen.

Laminoidut P-touch-tarrat on testattu äärimmäisissä olosuhteissa ja ne kestävät seuraavia:

• Vettä
  • Auringonvaloa
  • Kemikaaleja
  • Hankausta
  • Äärimmäisiä lämpötiloja (-80 C - +150 C)

Klikkaa tekniseen oppaaseemme, jossa on lisätietoja tarranauhoistamme ja niistä testeistä, jotka tarrat ovat läpäisseet.

Opasvideot

Tässä on yleiskatsaus alla olevista videoista, joissa käsitellään seuraavia aiheita:

1. Verkkolaitteiden tarramerkintöjen suunnitteleminen ja tulostaminen

2. Miten Brotherin ammattikäyttöön tarkoitettua P-touch-tarratulostinta ja Pro Label Tool -sovellusta käytetään kestävien, vaatimustenmukaisten tarrojen tulostamiseen kaapelien merkitsemiseen, etulevyihin ja verkkolaitteisiin

3. Miten Brotherin lujasti kiinnittyvää tarranauhaa käytetään kestävien tarramerkintöjen luomiseen

4. Miten Brotherin tarratulostimella ja Pro Label Tool App -sovelluksella luodaan kytkentäpaneeliin tarramerkintöjä, niin että kaikki tarrat ovat täysin vaatimustenmukaisia

5. Miten kaapelimerkintöjä ja lipputarroja tehdään Brotherin P-touch-tarratulostimella ja Pro Label Tool App -sovelluksella

6. Miten Brotherin P-touch-tarratulostimella voi tulostaa suuren määrän tarroja Pro Label Tool App -sovelluksen avulla ilman, että samoja tietoja tarvitsee kirjoittaa uudelleen ja uudelleen

1.  Miten suunnitellaan ja tulostetaan tarramerkintöjä verkkolaitteisiin?

2. Miten Brotherin ammattikäyttöön suunnitelluilla P-touch -tarratulostimilla ja Pro Label Tool -sovelluksella tulostetaan kestäviä, vaatimustenmukaisia tarroja kaapeleiden, etulevyjen ja verkkolaitteiden merkintöihin?

3. Näin käytät Brotherin lujasti kiinnittyvää tarranauhaa kestäviin tarramerkintöihin

4. Näin luot vaatimustenmukaisia tarramerkintöjä kytkentäpaneeleihin Brotherin tarratulostimella ja Pro Label Tool -sovelluksella

5. Näin teet lipputarrat ja kaapelimerkinnät Brotherin P-touch-tarratulostimella ja Pro Label Tool -sovelluksella

6. Näin voit tulostaa Brother P-touch -tarratulostimella suuren määrän tarroja Pro Label Tool -sovelluksen avulla ilman, että samoja tietoja tarvitsee kirjoittaa uudelleen ja uudelleen

Lue lisää aiheesta Ohjesivut - Yleistä