1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2014
  5. Brotherin tarratulostimet tukevat AirPrint™-toimintoa ensimmäisinä

Brotherin tarratulostimet tukevat AirPrint™-ominaisuutta ensimmäisinä

Brotherin tarratulostimet tukevat AirPrint-ominaisuutta ensimmäisinä – lisäksi saatavana Air Label -sovellus

Brother on tuonut markkinoille ainoat toimistokäyttöön tarkoitetut tarratulostimet, jotka tukevat Apple® AirPrint™ -ominaisuutta - sen lisäksi saatavana on Brotherin oma innovatiivinen Air Label -sovellus.

Tulostamiseen ja tulostustekniikoihin erikoistuneiden ammattilaistemme kehittämät työpöytätarratulostimet QL-710W ja QL-720NW ovat ensimmäisiä tarratulostimia, joissa on langattoman Apple® AirPrint -tuki
– Brother, modernin tuotekehityksen edelläkävijä.

Nämä kaksi mallia ja Brotherin sovellus muodostavat täydellisen tarratulostusratkaisun, joka tukee iPhonea®, iPadia® ja iPod touchia®.

Apple® AirPrint™ -tuki on toinen kahdesta näiden tyylikkäiden työpöytätarratulostimien edistyksellisistä ominaisuuksista. Tullessaan markkinoille vuonna 2012 ne olivat maailman ensimmäisiä toimistokäyttöön tarkoitettuja tarratulostimia, jotka tukivat langattomia ominaisuuksia.

Sisäänrakennetun langattomien ominaisuuksien tuen ansiosta Brother pystyi lisäämään QL-710W- ja QL-720NW-tuotteisiinsa AirPrint™-ominaisuuden.

  • Langaton AirPrint™-tulostus sallii useiden käyttäjien tulostaa tarroja ilman erillistä ladattavaa ohjelmistoa tai asennettavia laiteohjaimia, joten käyttäjät voivat tulostaa tarroja joustavasti tarpeen mukaan Apple®-mobiililaitteistaan.
  • Ominaisuus tuo uusia mahdollisuuksia myös sovelluskehittäjille, jotka voivat nyt helposti lisätä suoran tarratulostuksen tuen iOS-sovelluksiinsa tai luoda käyttäjilleen sovelluksia tilauksesta.
  • Brotherin Air Label -sovelluksella voidaan luoda yksinkertaisia tarroja, ja se on saatavana Apple App Storesta.

Nämä kaksi mallia sisältävät PC- ja Mac-koneissa käytettävän tarrojen suunnitteluohjelman, jolla käyttäjät voivat luoda ja tulostaa ammattimaisia tarroja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi nämä mallit ovat luokkansa nopeimmat markkinoilla ja voivat tulostaa jopa 93 vakiomuotoista osoitetarraa minuutissa.