1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2014
  5. Brother on selkeä ykkönen A3-monitoimilaitteissa

Brother on selkeä ykkönen A3-monitoimilaitteissa

Brother on valmistaja, jonka A3-mustesuihkulaitteita myydään sekä Suomen, että koko Euroopan markkinoilla kaikkein eniten. Brother on Suomessa A3-mustesuihkulaitteiden markkinajohtaja lähes 75 prosentin markkinaosuudellaan.

 

Vielä muutama vuosi sitten suomalaisista pienyrityksistä, suuryrityksistä ja kotitoimistoista löytyi vain A4-tulostimia. Vain tiettyjen alojen ammattilaiset, kuten graafiset suunnittelijat, valokuvaajat, insinöörit ja arkkitehdit käyttivät laitteita, jotka tulostivat A3-koossa tai sitäkin suurempana.

Tilanne on sittemmin muuttunut huomattavasti. Brother toi muutama vuosi sitten markkinoille vallankumoukselliset A3-monitoimilaitteet joihin kaikilla oli varaa ja jotka eivät vieneet sen enempää pöytätilaa kuin perinteisetkään mustesuihkutulostimet.

Suosittujen A3-tulostimien käyttäjäkunta on kokemuksemme mukaan hyvin laaja. A3-laitteita eivät enää osta vain tietyt toimialat, vaan monilla eri toimialoilla toimivat yksityiset yritykset, julkiset laitokset sekä kotikäyttäjät.

Brother esitteli maailman ensimmäisen A3-mustesuihkumonitoimilaitteen vuonna 2008. Ja vuonna 2012 lanseerasimme uutta mullistavaa vaakatulostustekniikkaa käyttävän Brother A3-mustesuihkumalliston yrityksille. Vaakatulostustekniikassa paperin syöttö tapahtuu pitkä sivu edellä - "vaakaan" - eikä tavalliseen tapaan lyhyt sivu edellä.

MFC-J6920DW