Brother keskittyy korvaamaan faksit

Nämä erittäin sirot Brother skannerit tarjoavat langattoman verkkoliitännän ja toimivat myös suoraan älypuhelimista sekä tableteista. Brother on ollut pitkään suurin faksien valmistaja. Tämä toimiala kutistuu vuosi vuodelta, mutta faksimyynti on edelleen kannattavaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että faksit, jotka ennen löytyivät jokaisesta toimistosta tai kodista, joissa oli tietokone, tullaan korvaamaan skannereilla. Myös Brother on laajentanut skannerivalikoimaansa ja tulee keskittymään skannereihin faksien sijaan.

 

Brother lanseerasi ensimmäiset "edistykselliset" skannerit puolitoista vuotta sitten. Edistykselliset siinä mielessä, että Brother skannerit ovat vuosia olleet osa koti- ja toimistokäyttöön suunnattuja monitoimilaitteita.

 

Skannereiden lanseeraus on onnistunut erittäin hyvin. Niin hyvin, että tuomme nyt markkinoille kaksi uutta erittäin sirolinjaista työpöytäskanneria, joiden muotoilu on suurten toimistoskannereiden ja mobiiliskannereiden väliltä.

 

Brother ADS-1100W ja ADS-1600W skannereilla tavoittelemme yrityksiä ja toimistoja, joissa tilankäyttö on rajattua ja joissa skannerin tulisi mahtua käyttäjän työpisteeseen.

 

Mitä tulee laitteiden tekniikkaan ja suorituskykyyn, ovat nämä uudet Brother mallit hintaluokkansa parhaimpien joukossa, hinnat 324 - 390 €.

 

Helppo & korkealaatuinen

 

Brother ADS-1100W ja ADS-1600W skannereiden mallinimestä löytyvä A-kirjain tarkoittaa automaattista ja sitä, että laite toimii yhden painalluksen tekniikalla. Skannereiden sisältämä tekniikka hoitaa loput.

Molemmat brother uutuudet skannaavat 2-puolisina (paperin molemmin puolin yhdellä arkinsyötöllä). Skannaustarkkuus on 600 x 600 dpi. Skannereissa on lisäksi 20 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite.

Uudet skannerimallit sisältävät langattoman verkkoyhteyden, jonka ansiosta useat käyttäjät voivat käyttää samaa laitetta. WiFi yhteys varmistaa, että skanneria voidaan käyttää myös älypuhelimilla ja tableteilla Brotherin ilmaisen iPrint&Scan sovelluksen avulla. Tämä kätevä sovellus on saatavissa iPhone/iPad, Android ja  Windows Phone mobiililaitteille.

 

Uutuuksissa on lisäksi erityinen kortinlukija esimerkiksi käyntikorttien ja muovikorttien skannausta varten.

Faksien korvaaja