1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2014
  5. Tyylikäs tarratulostin ammattikäyttöön

Tyylikäs tarratulostin ammattikäyttöön

Kätevässä tarratulostimessa on WiFi-yhteys, suuri valikoima useimmin käytettyjä symboleita ja lisäksi se tulostaa myös kutistesukkatarralle. Verollinen suositushinta 271,00 euroa.
 

Monipuolinen tarratulostin
 

Monet työmiehet työskentelevät parhailla mahdollisilla työkaluilla, ajavat hienoa pakettiautoa ja käyttävät käytännöllisiä älypuhelimia, jotka kestävät rikkoutumatta putoamisen lätäkköön tai kivilattialle. Laatutietoiset ammattilaiset tarvitsevat myös yhden markkinoiden tyylikkäimmistä tarratulostimista. Heidän työlleen on tärkeää, että kaapelit, johdot ja panelit ovat helposti tunnistettavissa ja että viivakoodien tulostaminen on helppoa - sekä kotitoimistossa mappien, laatikoiden, rasioiden ja kaappien sisältö ovat helposti löydettävissä. 

 

Brother P-touch E550WVP on edistyksellisin työmiehille suunnattu tarratulostin. Nopeassa ja kätevässä laitteessa yhdistyvät perinteisen tarratulostimen kestävyys ja moderni tekniikka, kuten langaton verkkoliitäntä sekä mahdollisuus luoda PC:llä omia tarroja, jotka sisältävät yrityksen logon. Laitteessa on numero- ja kirjainnäppäimistö sekä suuri taustavalaistu ja helppolukuinen LCD-grafiikkanäyttö. Laitteen mukana toimitetaan ladattava litium-ioni akku ja verkkolaite sekä näppärä kantolaukku näiden kuljettamiseen.

 
P-touch E550WVP tarratulostimella voidaan tulostaa viivakoodeja, jatkuvia numero- ja kirjainsarjoja, 394 erilaista symbolia sekä tekstilohkotarroja, jotka sopivat tyypillisimpiin sähköasennuksiin. PT-E550WVP käyttää 3,5 - 24 mm leveää tarranauhaa ja sen tulostusnopeus on jopa 30 mm sekunnissa.
 
Tarratulostin voidaan liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla tai langattomassa verkossa.

Edistyksellinen ohjelmisto

Laitteen mukana toimitettavan ohjelmiston avulla voit suunnitella omia tarroja ja lisätä niihin esimerkiksi logon, kuvia ja erikoissymboleita. Tarrat voidaan suunnitella PC:llä ja ladata sitten valmiit tarrat sekä tietokannat tarratulostimeen.
 
Vaihtoehtoisesti voit luoda ja suunnitella tarroja paikan päällä älypuhelinta tai tablettia käyttäen. Tähän tarvitset ilmaisen Brother iPrint&Label appsin ja mobiilikäyttöön tarkoitetun Mobile Cable Label kaapelinmerkintätyökalun - saatavana Apple ja Android laitteisiin.
 
Kolmas ilmainen Brother appsi on Transfer Express mobiiliversio, jonka ansiosta asentajat voivat ladata tietoa sähköpostista tai pilvestä ja siirtää sen langattomasti tarratulostimen muistiin.
PT-E550WVP